Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Colofon

Passiefhuis.nl is een website van Joltcube

Uitgever: DMI Design
Hoofdredactie: Nowcraft
Webredactie: Eobotics
Marketing: Popflex
Advertentieverkoop: Robuild

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Webmaster:

Webton is dé betrouwbare partner die jou volledig ontzorgt

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner waarbij je niet alleen voor een website, maar ook voor een online strategie en online marketing producten terecht kunt? Dan is Webton de partner die je zoekt.

Laat onze experts jouw website ontwerpen én bouwen

Wil je graag een website laten bouwen? Dan heb je daar doorgaans een goede reden voor. Je wilt bijvoorbeeld meer naamsbekendheid en/of meer omzet door de website krijgen. Het ervaren team van Webton kan jou hierbij helpen! Door naar jouw wensen en behoeften te luisteren, kunnen zij een website bouwen die daar volledig op is ingericht. Bovendien zorgen onze webdesigners er ook voor dat het uiterlijk van jouw website goed aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Laat ons jou helpen met het bepalen van de juiste strategie

Als je eenmaal een website hebt, wil je er natuurlijk wel de juiste klanten mee werven. Je kunt hiervoor onder andere Content Marketing of AdWords inzetten. Echter zijn dat slechts middelen. Het is belangrijk dat je deze middelen op de juiste manier inzet. Dat kun je goed doen door een strategie te ontwikkelen. Dankzij een strategie ben je namelijk bewust bezig met het behalen van jouw doel. Bovendien heb je dankzij een strategie altijd iets om aan vast te houden.

Wil je graag een goede strategie ontwikkelen? Laat je hierin dan begeleiden door de vakkundige strategen van Webton.

Laat de zoekmachine optimalisatie aan onze SEO-specialisten over!

Heb je al een bestaande website of heb je door ons een website laten bouwen? Dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk jouw doelgroep ermee bereiken. Om dit te kunnen bewerkstelligen, is het belangrijk dat jouw website goed door jouw doelgroep kan worden gevonden in Google. Google is namelijk al jarenlang de nummer 1 zoekmachine van Nederland. Je kunt beter vindbaar worden in Google door aan zoekmachine optimalisatie te doen.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorg je ervoor dat jouw website beter zal scoren in de zoekresultaten van Google. Het team van Webton kan drie belangrijke SEO-technieken voor jou uitvoeren:

  • Linkbuilding
  • Zoekmachine geoptimaliseerde teksten schrijven
  • AdWords

Het is belangrijk dat je elk SEO-techniek goed uitvoert. Doe je dat niet? Dan kan Google je zelfs straffen met lagere posities in de zoekresultaten. Dat wil je natuurlijk niet! Om ervoor te zorgen dat de zoekmachine optimalisatie van jouw website volledig naar de wensen van Google wordt uitgevoerd, kun je dit het beste overlaten aan de ervaren SEO-specialisten van Webton.