Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Al uw matrassen online bestellen

Bent u op zoek naar een nieuw matras, omdat u uw oude toch al wel erg lang hebt, of omdat deze tekenen van slijtage begint te vertonen? Dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk een enorm grote collectie matrassen online staan. Als u even naar onze website, maxbedden.nl surft, dan ziet u gelijk ons verrassend complete assortiment in matrassen online. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils, omdat wij van alle markten thuis zijn. Wij durven dan ook gerust te zeggen dat wij geen nee te koop hebben op dit gebied. Nu vraagt u zich misschien af waarom u matrassen online zou moeten bestellen. Wij doen u hierover graag even het een en ander uit de doeken. Het zit namelijk zo dat matrassen online een stuk voordeliger zijn. Wij leggen u graag even uit hoe dit komt:

 • ten eerste zijn wij een webwinkel, waardoor wij geen hoge huur af hoeven te dragen voor een duur winkelpand op een dure locatie
 • ten tweede gaan wij zeer efficiënt te werk, wat ervoor zorgt dat onze overheadkosten laag blijven
 • voorts vinden wij dat de klant nog echt koning moet zijn en laten u mee profiteren van het feit dat wij in staat zijn om onze bedrijfskosten te drukken

Kortom, als u voor een prikkie een goed matras aan wilt schaffen, dan kunt u het beste bij matrassen online kijken. Tenminste, als u geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u voor matrassen online niet te diep in de buidel hoeft te tasten. En dit is natuurlijk goed nieuws! Want zeg nou zelf, u zou toch ook liever niet te veel geld neer willen tellen voor een dergelijke aankoop? Twijfel dan niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan de site van Max Bedden. Daar zult u zeker slagen! Wij hopen u dan ook binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webshop.

Wist u dat matrassen online veel goedkoper zijn?

Wie niet meer geld wil betalen voor een matras dan strikt noodzakelijk is, doet er goed aan om eerst even matrassen online te gaan bekijken, bijvoorbeeld in de webwinkel van Max Bedden. Hier vindt u zo mogelijk een nog completer aanbod dan in een reguliere beddenwinkel. Dit komt doordat wij ons assortiment telkens weer af weten te stemmen op de wensen van de klant. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. U hoeft er dus beslist geen spijt van te krijgen dat u voor ons gekozen hebt. Wij hebben namelijk de grootste collectie van matrassen online. Het heeft dus geen enkele zin om nog verder te zoeken, omdat u met ons al die ene betrouwbare en veelzijdige partner hebt gevonden die u aan al uw slaapkamer artikelen weet te helpen. Wij hebben dan ook niet alleen matrassen online te koop, maar nog veel meer, zoals:

 • twijfelaar bedden
 • bedbodems
 • dekbedden
 • kussens
 • boxsprings
 • ledikanten
 • kasten voor in de slaapkamer
 • en nog veel meer!

U zult zeker niet teleurgesteld worden als u met ons in zee gaat. Want wie voor ons kiest, kiest echt voor een totaaloplossing. Wij snappen als geen ander dat u graag al uw meubelen en accessoires voor in de slaapkamer bij een en hetzelfde adres wilt kopen. En daarom maken wij dit mogelijk door naast matrassen online nog veel meer aan te bieden. Klinkt dit goed en zou u ook wel gebruik willen maken van onze veelzijdige diensten op dit vlak? Neem dan snel een kijkje op maxbedden.nl en sla uw slag! Dat zal u beslist geen windeieren leggen.

Bij ons is de klant nog echt koning

Om het u gemakkelijk te maken om een beslissing te nemen over of u al dan niet voor Max Bedden wilt kiezen, geven wij u nu alvast een overzicht van welke soort matrassen online te bestellen zijn via onze webwinkel. Dit gaat om de volgende varianten:

 • pocketvering
 • polyether
 • koudschuim
 • traagschuim
 • latex
 • topdek
 • bonell
 • comfortschuim

Wij hebben dus vele soorten matrassen online geplaatst, zodat u kunt zien welke u bij ons aan kunt schaffen. Ziet u nou wel ontzettend veel verschillende soorten matrassen online, maar weet u niet precies welke het meest geschikt is in uw situatie? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten namelijk te allen tijde voor u klaar om u meer te vertellen over de matrassen online op onze site. Schroom daarom niet en neem even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk een stuk sneller waar u aan toe bent, zodat u ook spoedig een beslissing kan nemen. En dat is fijn, want dan kunt u binnen enkele dagen al genieten van een nieuw matras. En dat slaapt een stuk lekkerder! Bekijk dus ons assortiment in matrassen online via onze website maxbedden.nl en maak een keuze. Wij zorgen voor een gratis bezorging, zodat u niet op kosten gejaagd wordt. Als u nog vragen heeft over ’t een of ’t ander, dan kunt u gerust even contact met ons opnemen via de telefoon, de mail of de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn