Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Badkamers

Je huis bestaat niet voor niets uit verschillende ruimtes. Elke kamer heeft een functie en is ingericht om het doel zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Daarnaast is het belangrijk dat het voor de gebruiker comfortabel is om de ruimte te gebruiken. Dit houdt in dat het niet alleen van belang is dat een kamer goed te gebruiken is, maar ook goed schoon te houden. Een keuken is bijvoorbeeld bedoeld om eten in te koken. In principe kun je op een glazen tafel prima een maaltijd bereiden, maar een aanrechtblad wordt meestal niet van glas gemaakt. Het is belangrijk dat het materiaal van het aanrechtblad duurzaam en goed schoon te houden is. Ook voor andere ruimtes gelden deze regels. Een slaapkamer heeft een bed nodig, maar ook een kast om de kleding in op te bergen. Badkamers zijn in de meeste gevallen bedekt met tegels, zodat deze goed geschrobd kunnen worden. Badkamers zijn vaak, op toiletten na, de kleinste ruimtes in de woning. Het belang van badkamers wordt echter vaak onderschat. Je brengt er relatief weinig tijd door, maar persoonlijke hygiëne is van groot belang. Je kunt je er opfrissen na een lange dag werken en schoon aan de dag beginnen als je net uit je bed komt. Daarnaast kan het echter ook een goede plek voor rust en ontspanning zijn. Of je nu een comfortabel ligbad hebt of alleen een douche, badkamers zijn goede plekken om even helemaal tot rust te komen. Je kunt de deur van de badkamer op slot doen en je even helemaal afsluiten van de buitenwereld. Het drukke huishouden wordt even buitengesloten en je hebt even tijd voor jezelf. Reiniging van je lichaam zorgt vaak ook voor een schone geest, dus badkamers zijn heel belangrijk voor je gemoedstoestand. En het is natuurlijk belangrijk om jezelf goed schoon te houden.

Badkamers opknappen

Oude badkamers zijn in verschillende opzichten een negatief onderdeel van woningen. In een oude badkamer voel je je in de eerste plaats niet fijn. Versleten sanitair en oude tegels zorgen voor een ophoping van vuil, wat je niet meer weg krijgt. Hoe hard je ook poetst, je krijgt jaren oude kalkranden vaak echt niet meer weg. Oude badkamers hoeven in principe niet vuil te zijn, maar ze zijn het vaak wel. Dit komt vooral door het feit dat het moeilijker wordt om oude tegels en oud sanitair schoon te maken en te houden. Ook heb je zelf steeds minder zin in schoonmaken als het er toch niet fris uitziet na een flinke poetsbeurt. Daarnaast nodigt een oude badkamer die er niet fris en schoon uitziet niet uit om eens lekker in bad te gaan liggen. Dit betekent dat je een goede manier om te ontspannen kwijtraakt in je huis. Daarom is het van belang dat oude badkamers op tijd worden vervangen. Het opknappen van je badkamer hoeft gelukkig helemaal niet duur en moeilijk te zijn, als je het op de juiste manier aanpakt. Veel mensen laten hun badkamer door een professional aanpakken, maar dan ben je inderdaad een hoop geld kwijt. Het is een stuk gemakkelijker en goedkoper om zelf aan de slag te gaan. Het enige dat je nodig hebt is een beetje kennis over sanitair of een kennis die dit heeft. Zo kun je snel zelf badkamers aanpakken voor een voordelige prijs. Je kunt complete badkamers bestellen, maar je kunt ook losse onderdelen bestellen. Zo kun je de douche, het bad en de wastafel kiezen die je zelf mooi vindt en die binnen je budget past. Ook kun je kiezen welke elementen je wel en niet wilt toevoegen. Het aanpakken van badkamers hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn, als je het maar op de juiste manier aanpakt.

Alles voor de badkamer bij Van Heck

Als je op zoek bent naar nieuw sanitair en andere benodigdheden voor de badkamer, kun je het beste eens op het internet kijken. Alles voor badkamers vind je namelijk bij Van Heck, een specialist op het gebied van badkamers. Je kunt er terecht voor verschillende soorten sanitair, meubels, accessoires en complete badkamers in landelijke, klassieke en Engelse stijl. Je kunt er onder andere terecht voor:

  • badmeubels
  • baden
  • kranen
  • douches
  • toiletten
  • wastafels
  • radiatoren
  • accessoires
  • wasmanden

Op www.vanheckbadkamers.nl kun je alles lezen over de producten in het assortiment van Heck. Daarnaast vind je diverse voorbeelden van badkamers op de site, zodat je inspiratie kunt opdoen voor je eigen badkamer. Ook zijn er verschillende showrooms waar je alle soorten badkamers kunt bekijken. In Soest, een centrale locatie in Nederland, bevindt zich de Flagshipstore van Heck. Hier kun je bijna alle verschillende collecties bekijken. Er worden complete badkamers getoond, die zijn aangevuld met mooie accessoires. Je kunt hier goed inspiratie opdoen voor je eigen droombadkamer. In Borne, in het oosten van het land, vind je de conceptstore. Hier wordt de collectie ontworpen en ontwikkeld en in deze winkel worden de nieuwe ontwerpen dan ook als eerste getoond. Je kunt hier goed advies krijgen over de perfecte inrichting van je badkamer en goede inspiratie opdoen. In de buurt van Antwerpen vind je de experience store, waar je met behulp van het personeel je perfecte badkamer kunt samenstellen en in de outlet store in Borne vind je erg voordelige producten. Ten slotte kun je in de webwinkel van Van Heck terecht voor een keuze uit het complete assortiment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn