Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Behandel uw buitenmuren met een goed impregneermiddel

De buitenmuren van uw huis worden in ons koude kikkerlandje aan behoorlijk wat elementen blootgesteld. Van wind en regen tot vrieskou, het is allemaal niet heel erg goed voor uw woning. Hierdoor zijn de buitenmuren van huizen vaak zeer vochtig en als u niet de juiste isolatie heeft dan kan dit naar binnen doorslaan. Vochtige buitenmuren mogen dan vervelend zijn, maar u wilt al helemaal geen vocht in uw huis hebben, want dan kunt u ernstigere consequenties hebben.

  • Hogere stookkosten
  • Schimmels
  • Luchtweginfecties
  • Rottend hout

Zoals u ziet kan er behoorlijk wat misgaan als het vocht van de buitenmuren naar binnen slaat. Gelukkig is er een simpele en snelle oplossing om deze problemen allemaal te voorkomen. U kunt de bakstenen muur aan de buitenkant van uw huis bewerken met een impregneermiddel. Dit middel zal ervoor zorgen dat de muur veel beter bestand is tegen alle weersomstandigheden waarmee het te maken krijgt en u kunt zo een hoop problemen uit de weg gaan. Dit impregneermiddel koopt u zeer eenvoudig via de website van Polykit 3×1. Hier kunt u voor twee soorten producten terecht. De polykit, voor het transparant beschermen van uw buitengevel, en 3×1 verf, u kunt hier uw buitengevels duurzaam mee behandelen. Is dit laatste dus belangrijk voor u? Dan schaft u de 3×1 verf aan via de website van Polykit 3×1.

De voordelen van het impregneermiddel

Het grootste voordeel van het gebruiken van het impregneermiddel dat u koopt op de website van Polykit 3×1 is natuurlijk dat u allerlei problemen met uw buitenmuur en daarmee uw woning kunt voorkomen, maar er zijn nog meer voordelen die op u staan te wachten wanneer u de keuze maakt om dit product te gebruiken. Zo is het een duurzaam middel, dat voor zo ongeveer 20 jaar zal werken. U hoeft dus 20 jaar lang niet om te kijken naar uw buitenmuur! Het is een keer behandelen en u bent voor een hele lange tijd beschermd en u hoeft zich geen zorgen te maken over vocht in uw huis dat via de buitenmuur naar binnenkomt. Ook de verwering van voeg en steen is met het impregneermiddel beschermd. Het gaat dus niet alleen om het vocht. U bespaart dus ook de kosten van het eventueel hervoegen van uw huis. En dit naast de hogere stookkosten die bij een vochtige muur komen kijken. Wilt u een muur verven? Dan is dat met het impregneermiddel gewoon mogelijk. U brengt eerst het impregneermiddel van Polykit3x1.com aan en vervolgens brengt u hier de verflaag van uw keuze overheen. Het is volledig transparant, dus het is absoluut niet te zien dat u dit middel heeft gebruikt, maar het is natuurlijk wel te merken aan de vochtvrije muren in uw woning!

Meer informatie over het impregneermiddel en eventuele vochtproblemen

Het impregneermiddel kan in verschillende stadia gebruikt worden. Het is natuurlijk het verstandigst om dit te gebruiken voordat eventuele problemen zich kunnen ontwikkelen. Wanneer u wel eens last heeft gehad van vocht in uw huis, dan weet u dat dit geen pretje is. De hoge stookkosten die u hierdoor kwijt bent, is het minste van alle problemen die kunnen ontstaan. Van schimmels die ook weer tot problemen met uw gezondheid kunnen leiden, tot rottend hout. Het zijn allemaal dingen die veel geld kosten om op te lossen. Dit is allemaal niet nodig als je kiest voor het gebruiken van het impregneermiddel. Dit kan dus ook meteen nadat de buitenmuur geplaatst is. Tenslotte is voorkomen beter dan genezen en dat geldt in dit geval zeker weten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn