Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Bent u ook zo’n fan van Light en Living?

Ons huis hebben wij heel strak ingericht want als wij ergens niet tegen kunnen,  dan is het wel tegen woningen die heel erg vol staan met allerlei troep die je gewoon echt niet nodig hebt. Wij wilden graag een woning hebben waarin wij tot rust zouden kunnen komen en daarom hebben wij ons best gedaan om voor dingen te kiezen die wij nodig hadden en om voor dingen te gaan die niet van heel veel opsmuk voorzien waren. Wij hebben onlangs gekeken of wij een goede lamp konden vinden. Wij wilden graag wat meer licht bij ons in de woonkamer hebben en dus hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren om een goede lamp te vinden. Wij hebben toen gekozen om voor het merk light en living te gaan want wij hadden al vaak producten van light en living voorbij zien komen en wij waren daar altijd heel erg fan van. Het fijne aan de producten van light en living is dat deze goederen heel stijlvol zijn en dat je daardoor echt iets heel moois in huis kunt halen. Ik had echter geen idee hoe duur de producten van light en living waren en omdat ik daar graag meer over wilde weten, ben ik gaan kijken of ik misschien via het internet meer over deze lampen van light en living zou kunnen achterhalen. Ik ben toen op een aantal sites gaan kijken om te zien wat de mogelijkheden waren en ik kan u zeggen dat ik heel enthousiast werd van de opties die ik vond op de site van Eigenstijlwonen.nl. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag goede producten van light en living willen kopen. Tot mijn grote genoegen, zag ik dat ik niet bang hoefde te zijn dat ik een fortuin moest uitgeven aan de lampen van light en living. Deze zijn namelijk heel redelijk geprijsd. Het was voor mij dan ook niet moeilijk om een keus te maken want ik zag meteen een heel mooie, hoge staande lamp die ik maar wat graag wilde kopen. Ik heb daarom meteen op bestellen geklikt en ik had mijn lamp van light en living al heel snel in huis. Inmiddels staat hij naast mij en ik kan u zeggen dat ik geen seconde spijt heb gehad van mijn aankoop. 

De lampen van  light en living zijn eenvoudig maar daardoor juist stijlvol

Wat ik heel mooi vind aan de lampen van light en living is dat deze zo gemaakt zijn dat je echt iets bijzonders in huis haalt. Gelukkig zijn ze zo gemaakt dat vorm niet boven functionaliteit uitstijgt en daardoor heb ik nu dus een heel goede lamp van light en living naast mij staan. Ik krijg vaak complimenten voor deze lamp van light en living en ik ben daarom zeer tevreden over mijn aankoop. Mocht ik binnenkort weer geld hebben, dan ga ik meer goederen van light en living kopen. 

Wat wilt u kopen? 

Mocht u ook met uw woning aan de slag willen gaan, kijk dan ook een keer op Eigenstijlwonen.nl omdat:

  • u hier heel veel moois kunt vinden 
  • u hier altijd kunt profiteren van mooie aanbiedingen 
  • u hier binnen een paar seconden een bestelling heeft geplaatst 

Ik wens u veel plezier met deze mooie webwinkel. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn