Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Bloembakken in huis

De afgelopen jaren is het gebruik van planten en bloemen in huis sterk teruggelopen en dat is jammer. Er zijn namelijk maar weinig zaken die een kamer zo kunnen doen opfleuren. Wil jij ook wat meer kleur en fleur in huis, koop dan wat mooie bloembakken en vul ze met plantjes die passen bij jouw smaak en bij jouw interieur. De keus is zo ontzettend groot, dat er altijd wel iets te vinden is dat helemaal bij jouw woning past. In de eerste plaats bestaat er natuurlijk al heel veel variatie aan bloembakken. Je kunt dan denken aan verschil in:

  • materiaal
  • vorm
  • kleur
  • stijl

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor bakken die van aluminium gemaakt zijn, maar ook aardewerk of kunststof zijn bijvoorbeeld heel goede opties. Alle materialen hebben zo hun eigen uitstraling en zorgen op die manier meteen voor een heel andere sfeer. Daarnaast maakt het natuurlijk ook groot verschil of je kiest voor bijvoorbeeld een rond of een hoekige vorm, ook dat zorgt meteen voor een heel ander beeld. En vergeet het effect van de kleur waar je voor kiest ook zeker niet. Waar zwart of wit bijvoorbeeld voor een meer strak resultaat zorgen, geven bloembakken in fellere kleuren meteen veel meer levendigheid aan de ruimte.

Bloembakken voor buiten

Uiteraard kun je bloembakken niet alleen heel goed in huis gebruiken, ook voor buiten zijn ze ideaal. Sommige mensen hebben maar weinig ruimte om hun woning en kunnen daardoor niet echt een tuin aanleggen. Anderen hebben alleen maar een balkon en moeten het dus helemaal met weinig buitenruimte doen. Maar ook dan kun je aan het tuinieren gaan, door gebruik te maken van bloembakken. Je zult niet echt de ruimte hebben voor het aanleggen van een moestuin, maar je kunt wel een paar bloempotten of –bakken neerzetten en deze vullen. Je kunt dan kiezen voor vaste planten, maar je kunt voor eenjarigen kiezen of voor bloembollen. Zo kun je ook met een beperkte buitenruimte er toch voor zorgen dat je een mooi stukje natuur creëert en dat je zorgt voor een vrolijke noot. Je zult zien dat met wat bloeiende plantjes bij de voordeur of op je balkon, er meteen een hele fleurige en vrolijke sfeer ontstaat. Of je nu dus binnenshuis of juist buiten graag wat meer sfeer en kleur wilt creëren, door de aanschaf van bloembakken kun je dit echt heel eenvoudig voor elkaar krijgen.

123Tuinshop

Lijkt het jou ook wel wat om aan de slag te gaan met het poten van wat bollen of plantjes om wat meer kleur en fleur in je leven aan te brengen? Ga dan zeker eens naar 123Tuinshop. Bij hen vind je een zeer ruim aanbod aan bloembakken, waar ook zeker voor jou wat tussen zal zitten! Een groot pluspunt van deze zaak is dat je zoveel hebt om uit te kiezen, zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit heel veel verschillende maten en groottes, maar ook uit verschillende materialen. Daarnaast bieden ze hun bloembakken ook aan in veel verschillende kleuren. Naast deze bloempotten kun je bij hen ook terecht voor diverse andere zaken op het gebied van de tuin, zoals tuinmeubilair, vijverbenodigdheden, waterelementen en tuinhaarden. Je kunt bij hen dus verscheidene zaken vinden die je nodig zou kunnen hebben bij het inrichten van jouw tuin of balkon. Wil jij kunnen kiezen uit een heel ruim assortiment bloembakken, een veel ruimere collectie dan bij menig ander tuincentrum? Dan moet je dus zeker eens een kijkje nemen bij 123Tuinshop, je zult bij hen absoluut iets van jouw gading kunnen vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn