Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Busch jaeger; al jaren toonaangevend

Bent u bekend met het merk Busch Jaeger? Dan laten wij u bij dezen graag kennis maken met dit toonaangevende merk. Producten van dit merk laten zich kenmerken door een zeer hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar de beste producten en een goede investering? Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wist u dat Busch Jaeger sinds het jaar 1879 marktleider is? In woningen, gebouwen en kantoren zorgt dit merk voor geweldige elektrische oplossingen en dat ziet u aan de grote groep trouwe klanten die producten van dit merk iedere keer weer aanschaffen. Wat kunt u allemaal verwachten van Busch Jaeger? Zoals gezegd weet u zeker dat als u producten in huis haalt van dit merk, dat u voor kwaliteit kiest en niet zo’n beetje ook. Vele jaren ervaring hebben aangetoond dat dit merk toonaangevend is u kiest dus voor het allerbeste product! U bent op onze webwinkel helemaal op het juiste adres als u graag de keuze wilt maken voor inbouw- of uitbouwmaterialen van Busch Jaeger. Elektro-kopen.nl heeft niet alleen het merk Busch Jaeger in haar assortiment opgenomen. Bij ons geniet u namelijk ook van tal van andere producten. Wel laten wij ons als webwinkel voorstaan op het aanbieden van enkel en alleen de beste merken en daarom komen vele tevreden klanten ook altijd weer bij ons terug. Onze webwinkel is helemaal ingericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken. U geniet dus van een zeer overzichtelijke website met de mooiste en beste producten van toonaangevende merken zoals Busch Jaeger en tal van andere merken. Als merk kunnen wij een aantal kwaliteiten van Busch Jaeger noemen waar dit merk om bekend staat en dat zijn onder andere:

  • innovatieve producten
  • duurzaamheid hoog in het vaandel
  • veilige toepassingen van de producten
  • betrouwbaar als merk en aanbod
  • scherpe prijzen

Busch Jaeger kiezen

Kiezen voor producten van Busch Jaeger betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie. Dit merk is altijd bezig zichzelf opnieuw uit te vinden en daarom worden er dan ook regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Als we kijken naar de technische oplossingen van dit merk, dan zullen we zien dat deze altijd zeer vooruitstrevend zijn. Bij elektro-kopen.nl bent u helemaal op het juiste adres voor duurzame elektro oplossingen. Uw bestelling kan heel snel en makkelijk online worden geplaatst en u kunt wanneer u een bestelling in huis haalt, deze altijd binnen enkele werkdagen thuis bezorgd krijgen. De bestelling wordt altijd binnen drie dagen geleverd. Mocht u een bestelling nog niet in huis hebben als de drie dagen al verstreken zijn, dan is dat niet de bedoeling en dan vragen wij u dan ook om direct contact op te nemen met onze medewerkers door een e-mail te sturen naar onze klantenservice. Het is voor ons makkelijk als u in deze e-mail het ordernummer plaatst zodat wij makkelijk en snel kunnen zien waar uw bestelling zich bevindt. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Dat kan tevens op ieder moment. Onze afhaalbalie voor uw bestelling bevindt zich in Rijssen. Een andere punt dat hoort bij onze uitmuntende service is dat wij u de mogelijkheid bieden om producten van Busch Jaeger maar ook producten van een ander merk terug te sturen. Echter het product moet dan wel ongebruikt zijn. U kunt het product makkelijk retourneren en daarna zult u uw geld gewoon terugkrijgen. Ook kunt u er voor kiezen om het product om te ruilen voor een ander product van Busch Jaeger of van een van onze andere merken. Binnen twee weken heeft u deze mogelijkheid. Zorg wel dat u ook binnen twee weken handelt, anders gaat de mogelijkheid niet meer op voor het ruilen van het product van Busch of een van onze andere hoogwaardige merken.

Klantenservice voor op- en aanmerkingen

Mocht u ontevreden zijn over een bepaald product of een bepaalde dienst, dan willen wij dit altijd heel erg graag horen. Als webwinkel proberen wij onszelf continue te verbeteren en dat doen wij niet alleen door steeds de nieuwste producten van Busch Jaeger aan ons assortiment toe te voegen maar ook door altijd te weten waar er verbeteringen en aanpassingen mogelijk zijn in ons assortiment en onze service. Daarvoor hebben wij uw hulp nodig! U bent immers onze klant en als u ook maar iets op of aan te merken heeft over bijvoorbeeld een product van Busch of over iets anders; dan horen wij dat ontzettend graag! Een klacht over een product van Busch Jaeger of juiste een compliment of opbouwende opmerking; wij horen het allemaal heel erg graag! Busch is als merk niet alleen in Nederland heel erg populair; ook in andere landen kiezen steeds meer mensen voor producten van Busch Jaeger en dat is dan ook de reden dat wij alle nieuwe producten van dit merk direct opnemen in ons assortiment. Het merk laat zich kenmerken door stijlvolle en betrouwbare producten die zowel praktisch als mooi zijn. Het merk is niet alleen bezig met haar functionaliteit, want die moet natuurlijk optimaal zijn, maar kijkt ook altijd met de grootste zorg naar het ontwerp van haar producten en dat ziet u terug in het stijlvolle uiterlijk van producten van Busch Jaeger. Bekijk ons assortiment direct online als u graag meer wilt weten over onze producten en bekijk zeker ook onze acties; want wij hebben regelmatig mooie producten in de aanbieding!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn