Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Contra expertise is de oplossing

  • Is er een dakgoot overstroomd door nalaten van de buren en heeft u daardoor veel waterschade?
  • Is er bij u ingebroken en zijn er waardevolle spullen gestolen door de dieven?
  • Was er brand en zijn delen van uw huis verwoest en weet u niet goed hoe u dit aan moet pakken?

Dit kunnen allemaal situaties zijn waarin u belang zou kunnen hebben bij contra expertise. Veel mensen zitten namelijk echt met de handen in het haar over wat ze nou moeten doen in zo’n geval. Contra expertise kan dan een ideale uitkomst zijn! Het is een feit dat veel slachtoffers van waterschade, brandschade of diefstal in een lastig pakket komen met de verzekeraar. Daar werken vaak razend slimme mensen, die u het gevoel geven dat u helemaal gezien wordt en een passende schadevergoeding geven, maar u uiteindelijk maar wat laten bungelen, waardoor u er alleen voor komt te staan. En waardoor u ook niet de compensatie krijgt waar u op had gerekend. En waar u recht op heeft! En daarom is het belangrijk om de hulp van contra expertise in te schakelen. Door de ingewikkelde gang van zaken en terminologie bij de verzekeraar is het voor de gemiddelde Nederlander vaak niet mogelijk om de zaak te doorgronden. Met contra expertise lukt dit wel. Heeft u dus ook genoeg van die hoopgevende praatjes dat u een ruime vergoeding krijgt voor de schade die u heeft geleden, maar waar uiteindelijk niets van terecht komt? Aarzel dan niet en hak dan vandaag nog de knoop door om ook voor contra expertise te gaan. Dit zal u beslist geen windeieren leggen! Contra expertise zorgt er namelijk voor dat u opgewassen bent tegen de intelligente professionals van de verzekeraars en dat u hen een weerwoord kunt bieden. En dit resulteert vrijwel altijd in het ontvangen van de juiste schadevergoeding waar u recht op heeft. Kortom, u hebt geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Maar ja, waar vindt u nou een betrouwbare partner voor contra expertise? Dit moet natuurlijk niet weer een bedrijf zijn dat zelf veel geld op wil strijken als gevolg van uw onkunde. Nee, dat wilt u niet. En dan hebt u maar één keuze, en dat is kiezen voor contra expertise van schadeoplossing.nl. Hier kunt u namelijk te allen tijde terecht voor een zeer deskundig advies en een professionele begeleiding in het eisen van schadevergoedingen voor hetgeen u schade voor geleden hebt. Allemaal gratis! Aarzel daarom niet langer en surf vandaag nog even naar onze website om meer te weten te komen over onze kwalitatief hoogstaande contra expertise. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant. Wij helpen u volgaarne!

Onze contra expertise is gelukkig helemaal gratis

Als u met Schadeoplossing.nl in zee gaat, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Wij zorgen ervoor dat u bijgestaan wordt in een goede afhandeling van waar u recht op heeft van de verzekering. Als u gaat voor onze contra expertise, zorgen wij kosteloos voor:

  • het in kaart brengen van alle schade
  • het ruimen hiervan en schadeherstel
  • het regelen van een voorschot voor u
  • juridische hulp, zodat u er niet alleen voor komt te staan
  • al het contact met uw verzekeraar, zodat wij u niet weer met een kluitje in het riet kunnen sturen.

Dus: daar hebt u echt wat aan! En het goede nieuws is dat contra expertise van Schadeoplossing.nl voor u helemaal gratis is. In de wet staat dat iedere verzekerde recht heeft op contra expertise. Veel mensen weten dit niet, maar het is wel zo. Juist daarom informeren wij u hier ook graag over. Uiteindelijk moeten de kosten voor coaching en begeleiding wel betaald worden, maar dit doet uw verzekering. U merkt er dus zelf helemaal niets van en komt niet alsnog voor hoge rekeningen te staan voor de contra expertise. En dat scheelt! Wij beloven dat er geen kosten op u verhaald gaan worden. Wij regelen alles met uw verzekeraar. Zowel voor de schadevergoedingen als voor het vergoeden van onze hulp. U hebt er dus zelf geen werk van.

Hak de knoop door; het kost u niets!

Het heeft geen enkele zin om nog verder te zoeken of om nog langer te wachten met actie ondernemen, want daar schiet u uiteindelijk helemaal niets mee op. En misschien komt u juist nog wel verder van huis, omdat de schade in uw woning zich ophoopt als er niet tijdig iets gebeurt. Al met al is het dus zeer verstandig om gelijk eventjes contact op te nemen met een van onze professionals, die u rustig, deskundig en vriendelijk te woord zal staan. U kunt alles met hem of haar bespreken, zodat wij u een goed advies kunnen geven en onze kosteloze contra expertise voor u in kunnen zetten. Dus neem vandaag nog een besluit en bel ons op. U kunt ook eventjes contact met ons opnemen via ’t contactformulier op onze website schadeoplossing.nl. Het kan zijn dat u momenteel flink in de aap gelogeerd bent vanwege de schade in uw huis als gevolg van brand- of waterschade. Ook kunnen diefstal of bouwschade de oorzaak zijn. Wat er ook aan de hand is, het is altijd beter om ons in te schakelen. Alleen zo zorgt u voor een snel schadeherstel, een passend voorschot, de juiste schadevergoedingen en professionele hulp. Contra expertise helpt u verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn