Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

De klantenservice van Marktplaats nodig?

U bent vast en zeker wel bekend met de grootste plek waar u online tweedehands spullen van particulieren kunt kopen en aanbieden in Nederland: Marktplaats. Uiteraard is er ook de intercontinentale variant, eBay, maar deze Nederlandse site is razend populair onder de inwoners van dit land. Het werkt inderdaad een stuk eenvoudiger als u in dezelfde taal kunt communiceren en binnen afstanden tot zelfs 1 kilometer met elkaar kunt afspreken en naar objecten kunt zoeken. Toch gaat het regelmatig fout. Mensen komen hun afspraken niet na, vragen teveel geld of betalen niet op tijd terwijl u het pakketje al hebt verzonden. Dat is waar de klantenservice van Marktplaats om de hoek komt kijken want dankzij de klantenservice van Marktplaats krijgt u snel waar u recht op hebt. Of het gaat om herstelbetalingen of een ander probleem, ze staan voor u klaar. Het kan uiteraard ook het geval zijn dat u eigenlijk een digibeet bent en voor het eerste een kijkje op hun website hebt genomen. U wilt ook spullen verkopen of ergens op bieden maar u kijkt wel erg graag de kat uit de boom. Een heel erg slim idee, zeker omdat er geld mee gemoeid gaat. Lees daarom de algemene voorwaarden en instructies door. Mocht u toch nog enige vragen hebben over deze spelregels dan staat de klantenservice van Marktplaats uiteraard wederom voor u klaar. Al deze informatie kunt u trouwens rustig doorlezen op onze website: deklantenservice.nl.

We helpen u aan de gegevens van de klantenservice van Marktplaats

Via deze site kunt u op allerlei manieren op zoek gaan naar een artikel dat u graag zou willen hebben. Van elpees tot aan auto’s en van huisdieren tot aan bankstellen, u vindt het allemaal erg eenvoudig door:

  • Het artikel in te vullen op de zoekbalk,
  • Door binnen bepaalde categorieën te zoeken en uw reikwijdte te vergroten of te verkleinen door meer of minder categorieën aan te vinken,
  • Door ook op afstand of op een minimum- en maximumbedrag te zoeken.

U kunt vaak een bod uitbrengen maar soms is de prijs op aanvraag. Hebt u een bod uitgebracht en gaat de verkoper akkoord? Dan krijgt u de contactgegevens van de verkoper waaronder de betaalmogelijkheden. Weet u niet zo goed hoe u online geld over moet maken? Neem ook dan even contact op met de klantenservice van Marktplaats. U kunt de klantenservice van Marktplaats uiteraard ook op allerlei andere manieren bereiken. Zo kunt u hen een e-mail sturen en aanspreken via de sociale media. De klantenservice van Marktplaats doet zijn best om u zo spoedig mogelijk tegemoet te komen en om vragen zo accuraat mogelijk te beantwoorden. Want u bent geen dief van de portemonnee en wilt niet worden opgelicht. Dat wil de klantenservice van Marktplaats uiteraard ook zien te voorkomen, maar daar hebben ze wel uw feedback voor nodig.

Voor overige vragen staan we via de mail voor u klaar

Deze website is voor iedereen toegankelijk. U kunt een gratis account aanmaken en direct gaan bieden. Leest u van te voren wel even goed de voorwaarden door? Dan weet u zeker dat u geen fouten zult maken. Mocht u een opvallende en verdachte advertentie zijn tegengekomen dan kunt u vaak digitaal een melding maken aan de klantenservice van Marktplaats. Ze gaan het dan onderzoeken en wellicht aanpassen. Het is na een koop mogelijk om de verkoper een rating te geven. Dat is erg handig als ze in de toekomst weer spullen willen verkopen. Dit cijfer baseert u op de communicatie, de prijs, de verzendkosten en hoe snel het product uiteindelijk bij u werd bezorgd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn