Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

De kosten van dubbel glas

Heb jij nog steeds enkel glas in het huis waar je woont? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen! Het plaatsen van dubbel glas levert je namelijk uiteenlopende voordelen op. Met dit soort glas heb je veel meer isolatie en dat zorgt er dus voor dat je bijvoorbeeld veel minder hoeft te betalen voor de energie rekening. Tenslotte ontsnapt de warmte die jij creëert in je huis niet en hoef je veel minder energie te gebruiken om je huis warm te houden. Dit is voor de meeste mensen de reden om te kiezen voor dubbel glas. Er bestaan verschillende soorten dubbel glas.

  • HR
  • HR+
  • HR++

Deze drie soorten zeggen meer over de mate van isolatie die het glas biedt. De HR optie is de versie die minste isolatie biedt, HR++ is de beste versie. Uiteraard zie je dat wel terug in de kosten van het dubbel glas. Het dubbel glas HR++ is duurder dan de HR variant. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen waar je uiteindelijk voor kiest. Wil je een hele hoop besparen op je energie rekening? Dan kun je kiezen voor de hogere kosten van dubbel glas en voor de HR++ variant gaan. Bespaar je hier juist liever wat kosten op? Dan kun je dus ook voor de HR optie gaan. Of ga juist voor de goede middenweg. De HR+ versie brengt je het beste van beide werelden! Je bespaart op kosten bij het plaatsen van het glas, maar je gaat tegelijkertijd toch nog steeds wel een hoop besparen op je energierekening bijvoorbeeld. Bij Dubbel Glas Kennis kan je nog meer lezen over alle mogelijkheden.

Het vergelijken van de kosten van dubbel glas

Natuurlijk wil je graag van tevoren weten wat de kosten van het dubbel glas plaatsen zullen zijn en je wilt hierin uiteraard de beste optie vinden. Op de website Dubbelglaskennis.nl vind je een goede offerte vergelijker waarmee het heel erg makkelijk voor je wordt gemaakt om de juiste prijs te vinden. De kosten van dubbel glas plaatsen bestaan vaak uit de kosten voor dubbel glas zelf en natuurlijk het plaatsen ervan. De kosten van dubbel glas liggen tussen de € 30 en € 55 per m2. De HR variant is dan goedkoper dan de HR+ of HR++ varianten. Het tweede gedeelte waar je rekening mee moet houden bij de kosten van dubbel glas is het uurloon van de glaszetter. Dit is vaak tussen de € 30 en € 40 per uur. Dit is exclusief btw en het materiaal dat ze gaan gebruiken. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden. Als je gebruik gaat maken van de offerte vergelijker op de website Dubbelglaskennis.nl dan kun je er uiteraard vanuit gaan dat dit allemaal goed op een rijtje gezet wordt voor je.

De juiste prijs voor de beste service

De kosten van dubbel glas plaatsen kunnen dus behoorlijk variëren, daarom raden we iedereen aan om de offerte vergelijker te gebruiken. Door hier je gegevens in te vullen en aan te geven waar je precies naar op zoek bent, ontvang je op korte termijn de beste offertes hiervoor. Aan de hand hiervan kun jij dan bepalen wat wel of niet voor jou zal werken. Hou bij het maken van je keuze goed in de gaten waar je precies naar op zoek bent. Ga niet automatische voor de laagste mogelijke kosten voor dubbel glas. Dit is niet altijd de beste deal die je kunt maken. Soms is het gewoon beter om net iets meer te betalen en daarmee uiteindelijk een veel beter resultaat te hebben. Dat is toch fijner.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn