Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

De mooiste keramische terrastegels

vdrijt - Keramische terrastegelsEen belangrijk onderdeel van een tuin is het terras. Op een terras kunt u in de zomermaanden genieten van gezellige avonden met vrienden en familie. Het plaatsen van een zithoek is dus voor veel mensen geen probleem, maar de tegels op het terras laten nog wel eens te wensen over. Met keramische terrastegels heeft u in een handomdraai een prachtig terras dat een verademing vormt voor uw tuin. Keramische terrastegels zijn volledig krasvrij. Dit is ideaal wanneer er kinderen in uw gezin zijn die af en toe nog wel eens de neiging hebben om met van alles en nog wat over uw mooie terras te rijden. Het is heel erg zonde wanneer een net aangelegd terras al binnen korte tijd minder mooi is. Met keramische terrastegels heeft u dit probleem helemaal niet. Keramische terrastegels zijn niet alleen krasbestendig, maar ook onderhoudsvrij. Dit betekent dat u bijna geen omkijken naar uw terras heeft en er alleen maar van hoeft te genieten. De keramische terrastegels van Van der Rijt BV zijn daarnaast ook nog eens volledig waterdicht. Ze zijn bestendig tegen werkelijk alle mogelijke vloeistoffen en kunnen dus met gemak alle ongelukjes met drank en de vele regenbuien gedurende het jaar aan. Uw terras zal altijd mooi blijven en wie wil dat nu niet? Keramische terrastegels bieden dus echt een uitkomst voor mensen die liever weinig onderhoud aan de tuin verrichten. Het kan inderdaad ook heel vervelend zijn om elk jaar weer de glibberige groene aanslag van het terras te moeten halen. Of om het onkruid te moeten wieden dat tussen de verschillende tegels naar boven kruipt en een heel lelijk beeld vormt voor het geheel. Keramische terrastegels zijn in veel verschillende soorten en maten te bestellen. Of u nu een klassiek ogend terras heeft of juist een prachtig modern terras, er is altijd een soort tegel die bij u past. Het volledige aanbod is te vinden bij Van der Rijt BV.

Verschillende soorten keramische terrastegels

Keramische terrastegels worden voor een groot deel geproduceerd in Italië en China. Hiervandaan worden de tegels naar Nederland vervoerd. Voor een moderne uitstraling van uw terras zijn keramische terrastegels uit de serie Cementi heel goed bruikbaar. Deze keramische terrastegels kenmerken zich vooral door de overeenkomsten in uiterlijk met beton. Net als beton zijn deze tegels zowel strak als robuust en passen ze goed bij de wat modernere tuinen. Bij het kiezen van uw tegels is het uiteraard van belang dat deze uiteindelijk een mooie eenheid vormen met de rest van de tuin. Het terras is een onderdeel van de hele tuin en moet hier dus goed bij aansluiten. Bij de keramische terrastegels met een betonlook kunt u mooie moderne terrasmeubelen plaatsen. Bijvoorbeeld donker gekleurde loungebanken of zelfs een heuse vuurtafel waar gezellig aan gezeten kan worden tot diep in de nacht. Bij Van der Rijt BV bent u aan het juiste adres voor de bestelling van de best mogelijke tegels.

  • Zowel moderne als klassiek ogende tegels
  • Hoge kwaliteit terrastegels
  • Vakkundig advies

Daarnaast is de levering zeer snel en zijn bijna alle keramische terrastegels op voorraad. U hoeft dus niet lang te wachten tot u uw bestelling in huis heeft. Wel zo handig wanneer u al begonnen bent met het aanleggen van uw droomtuin en niet lang meer wilt wachten tot u er ook daadwerkelijk van kunt gaan genieten. Behalve de tegels die zeker iets weg hebben van mooi beton, zijn er ook veel in China geproduceerde tegels die gebaseerd zijn op natuursteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten leisteen of Chinees graniet. Al deze keramische terrastegels hebben nog een extra voordeel en dat is dat ze een goede antislip laag hebben. U kunt dus gerust het terras op wanneer het heeft geregend. U hoeft niet bang te zijn dat u onderuit gaat en hard komt te vallen. Bij de terrastegels uit China komen verschillende patronen voor. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een volledig effen tegel of een tegel met een diagonale tekening die sterk doet denken aan natuursteen. Hierdoor krijgt uw terras een prachtige klassieke uitstraling die niet onder doet voor andere terrassen.

Meteen een offerte aanvragen

Wanneer u geïnteresseerd bent in de keramische terrastegels van Van der Rijt BV is het aan te raden om snel een offerte aan te vragen. De tegels zijn zeer populair en zijn al te vinden in vele tuinen. Of u nu kiest voor modern of klassiek, door meteen een offerte aan te vragen voor de tegels van uw keuze weet u meteen waar u aan toe bent. U kunt gemakkelijk online uw aanvraag plaatsen. Wel is het belangrijk om van te voren goed uit te meten hoe groot uw terras gaat worden. Bij de aanvraag van een offerte moet u natuurlijk wel het juiste aantal vierkante meters door kunnen geven. Wanneer de tegels besteld zijn is het goed om ook een aantal verstelbare tegeldragers in huis te halen. Deze zijn helemaal niet duur en kunnen gemakkelijk en snel geplaatst worden. De tegeldragers zijn gemaakt van kunststof en vagen zelfs de kleinste oneffenheden helemaal weg. U bent hierdoor verzekerd van een volledig recht terras, met een egaal en gladde vloer. Voor vragen over de verschillende soorten tegels kunt u meteen telefonisch contact opnemen. Daarnaast is het mogelijk om te komen kijken in één van de showrooms. Hier staan alle mogelijke keramische terrastegels voor u uitgestald en kunt u snel uw keuze maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn