Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

De mooiste naambordjes

Naambordjeswinkel - NaambordjesBij veel huizen is het tegenwoordig niet meer weg te denken, de duidelijke naambordjes bij de voordeur. Alleen het huisnummer hoeft al lang niet meer. Het is veel beter om ook meteen aan te geven wie er woont. Mooie naambordjes van natuursteen zijn slijtvast en passen bij elk type baksteen. Het is uiteraard van belang dat uw woning er goed uit blijft zien. De voorzijde van het huis geeft immers voor iedereen de eerste indruk. Naast bordjes van natuursteen is het ook mogelijk om naambordjes van RVS aan te schaffen. Deze naambordjes hebben een moderne uitstraling en passen bijvoorbeeld perfect bij een prachtige bungalow of een huis met strakke vormgeving. Op deze naambordjes kunt u natuurlijk uw naam en huisnummer laten graveren, maar ook is het mogelijk om bordjes te bestellen die een geïntegreerde bel hebben. Uiteraard is een deurbel van groot belang. U moet binnen wel kunnen horen wanneer er iemand voor uw deur staat die graag binnen wil komen. Een deurbel is dus vaak vooral praktisch, maar kan ook heel mooi zijn. Met de naambordjes met deurbel van Naambordjeswinkel kunt u geheel naar uw eigen wensen uw deurbel samen stellen. Vaak wordt de knop netjes weggewerkt in het materiaal dat gekozen wordt. Of dit nu leisteen, graniet of hardsteen is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie van verschillende materialen. De omlijsting kan bijvoorbeeld heel sierlijk van een ander soort steen of van een andere kleur steen gemaakt worden. De vaak klassieke uitstraling van deze naambordjes doet het goed op elke gevel en zal echt een aanwinst zijn voor uw huis. De naambordjes kunnen in veel verschillende lettertypes gegraveerd worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een prachtig cursief schrift of een duidelijk lettertype van rechte letters. Voor iedereen is het ook anders wat de tekst op het bordje uiteindelijk laat zien. Wilt u bijvoorbeeld uitsluitend uw achternaam of juist de namen van alle leden van het gezin? U kunt de naambordjes zo groot maken als u zelf wilt.

Naambordjes met een mooie tekst

Naambordjes worden op veel gevels van huizen en bedrijven geplaatst. Het wordt hiermee meteen duidelijk wie er in het pand wonen of werken en hierdoor helpt u bezoekers een handje op weg. Het is namelijk erg vervelend wanneer het juiste huis niet gevonden kan worden. Bij de Naambordjeswinkel kunt u gemakkelijk en snel uw eigen bordje samenstellen. Hieraan zitten verschillende voordelen.

  • Zelf de tekst en vormgeving bepalen
  • Veilige betaling en snelle levering
  • Hoge kwaliteit

Voor bedrijven is het ook mogelijk om het bedrijfslogo toe te voegen aan het bordje. Hierdoor creëert u overzichtelijkheid en herkenbaarheid voor uw klanten. Daarnaast behoren naambordjes voor herdenkingen tot de mogelijkheden en kunt u bij uw huis niet alleen denken aan de namen van het gezin, maar ook aan een leuke welkomsttekst. Elke bezoeker zal zich welkom voelen wanneer u naast de deurbel een mooi bordje ophangt met een gezellige welkomsttekst. Of natuurlijk alleen het woord welkom in mooi gegraveerde letters. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Naambordjeswinkel kunt u veel voorbeelden bekijken en zo verschillende ideeën opdoen voor een naambordje dat bij u en uw huis of bedrijfspand past. Wanneer u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden is het goed om contact op te nemen met de klantenservice. Hier wordt u snel en vakkundig geholpen door de ervaren medewerkers. Ook kunt u hier meer informatie inwinnen over de verschillende materialen waar u uit kunt kiezen, de lettertypes en alle andere mogelijkheden zoals afmetingen.

Een snelle levering

Zodra u het naambordje van uw dromen heeft uitgekozen, kunt u het meteen bestellen. U kunt op verschillende manieren betalen en er wordt zeer snel geleverd. Wellicht is het ook leuk om eerst even naar de vele aanbiedingen te kijken. Hier vindt u veel verschillende soorten naambordjes die bij elk type huis goed passen. U heeft al een naambordje van hoge kwaliteit voor een zeer lage prijs. Nadat de bestelling is ingevoerd, wordt uw gekozen product zo snel mogelijk naar u toegestuurd. Binnen Nederland is de verzending gratis en betaalt u dus geen extra kosten. Alleen in België komt er een kleine bijdrage bij. U kunt zelf het gewenste bezorgadres doorgeven wanneer u uw bestelling plaatst. Hierdoor weet u zeker dat uw aankoop goed aankomt. Op werkdagen wordt er tussen 9.00 en 18.00 uur geleverd en mocht er op het moment van levering niemand thuis zijn, dan krijgt u meteen een kaartje in de bus waarop u kunt aangeven of u een nieuw bezorgadres wilt kiezen of op welke datum de levering nogmaals gedaan kan worden. Doordat de bordjes behoorlijk kwetsbaar zijn, ze zijn namelijk van breekbaar materiaal, worden ze door Naambordjeswinkel volledig verzekerd tegen beschadigingen tijdens het transport. Mocht er iets mis gaan tijdens de levering, dan hoeft u niets extra’s te betalen en wordt uw bordje volledig hersteld en opnieuw verzonden. U kunt na ontvangst dan binnen 24 uur aangeven wat de schade precies inhoud. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u voor vervelende verassingen komt te staan en duurder uit bent dan dat u oorspronkelijk dacht. Eventuele schade kan door middel van email worden doorgegeven. U kunt dan zelfs gemakkelijk een foto van de schade bijvoegen. Uiteraard gaat er bijna nooit iets mis door de uitstekende verpakking waarin de bordjes geleverd worden. Het transport wordt zo zorgvuldig mogelijk gedaan. Met zo’n prachtig naambordje bij de voordeur is het een plezier om thuis te komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn