Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

De prijs van zonnepanelen

Solar-drenthe - Prijs zonnepanelenWelkom bij Solar Drenthe! Wij zijn u van dienst wanneer u op zoek bent naar op maat gesneden advies omtrent uw woonlasten. Wist u dat u zich op jaarbasis duizenden euro’s kunt besparen als u eens na zou denken over uw verbruik en hoe u uw kosten kunt drukken? Veel mensen betalen namelijk ieder jaar te veel en dat is zonde en bovendien helemaal niet nodig! Investeren in zonnepanelen kan een manier zijn om uw maandelijks kosten te drukken en uzelf veel geld te besparen terwijl u ook nog eens een mooie bijdrage levert aan de verduurzaming van de samenleving en uw persoonlijke woon- of werkomgeving. Wij bedienen u niet alleen van advies over uw verbruik, maar leveren ook de zonnepanelen en toebehoren zoals omvormers en bevestigingsmateriaal. Mocht u iemand zijn die het heft graag in eigen handen neemt, dan bieden wij u natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor het zelf plaatsen van de zonnepanelen. De prijs van zonnepanelen hangt af van het soort zonnepanelen dat u kiest. De prijs van zonnepanelen en het soort panelen zullen wij altijd met u bespreken. Het is namelijk van groot belang dat u de juiste keuze maakt. De prijs voor zonnepanelen betaalt u maar een keer! Het is, met andere woorden, een investering in duurzaamheid en een besparing op de lange termijn! Veel mensen die kiezen voor het aanschaffen van zonnepanelen vragen ons wat het bedrag is dat zij zich kunnen besparen. Dit is echter zeer moeilijk om te bepalen. We kunnen echter op basis van de prijs voor zonnepanelen en de te verwachten verlaging van uw kosten wel een schatting maken van het bedrag dat u zich kunt en zult besparen.

  • Bespaar honderden euro’s op jaarbasis met de aanschaf van zonnepanelen
  • Geniet van een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen voor uw situatie
  • Wij bedienen u bij Solar Drentje helemaal gratis van advies op maat
  • Draag ook bij aan de verduurzaming van de samenleving terwijl u bespaart
  • Wij bieden een geweldige prijs-kwaliteit verhouding van onze zonnepalen

Prijs voor zonnepanelen bepalen

De prijs voor zonnepalen bepalen doet u niet van te voren, althans niet tot in detail, want het is in het bijzonder van belang dat u zonnepalen kiest die aansluiten op uw situatie; zonnepanelen die een zo hoog mogelijk rendement opleveren. De prijs voor zonnepanelen en de kosten die u zich zal gaan besparen hebben natuurlijk met elkaar te maken. Er zijn natuurlijk wel degelijk diverse factoren die een rol spelen als we het hebben over de prijs van zonnepanelen. Laten we er een paar bespreken. Ten eerste zult u bij zichzelf na moeten gaan wat u verwacht van de opbrengst. Heeft u een bepaald bedrag voor ogen? In sommige gevallen kunt u genieten van een subsidie op de aanschaf van de zonnepalen. In dat laatste geval zal de prijs van zonnepanelen natuurlijk lager liggen. Als we kijken naar de tijd waarin de panelen en de prijs van zonnepanelen kan worden terugverdiend, dan dienen we rekening te houden met zaken als de locatie waar u de panelen wilt gaan plaatsen, de helling van het dak en hoe deze zich tot de zon verhoudt en allerlei omgevingsfactoren. Zoals we al eerder aangaven is het dus niet heel erg makkelijk om uw besparing tot in het kleinste detail te berekenen. Maar u kunt dus wel ongeveer bekijken wat de opbrengst zal zijn en hoe veel tijd het u gaat kosten om de investering in de zonnepanelen terug te verdienen. Duurzaamheid is een term die steeds meer mensen in de mond nemen en als we zeggen duurzaamheid, dan zeggen we zonnepanelen. Het aanschaffen en plaatsen van zonnepanelen is namelijk altijd een stap richting duurzaamheid.

Vrijblijvend advies

Wij vinden het belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden van de mogelijkheden die zij hebben op het verduurzamen van hun woon- en werkomgeving. Daarom geven graag advies op maat en dat doen wij op ieder moment. De prijs van zonnepanelen en de hoeveelheid stroom die u op kunt wekken is zoals gezegd afhankelijk van uw specifieke woon- of werkomgeving. Daarom komen wij graag even langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De prijs van zonnepanelen hoeft niet hoog te zijn en vaak kunt u al met simpele panelen een mooie hoeveelheid energie opwekken. Het plaatsen van zonnepalen doen wij voor u als u dat graag wilt. Wij leveren namelijk graag een totaalpakket aan dienstem. Dat doen wij omdat onze service zeer hoog in het vaandel staat. Diensten leveren wij iedere dag. Op onze website vindt u alle informatie over de prijs van zonnepalen en het soort panelen dat wij allemaal in huis hebben. Onder onze klanten vallen zowel particulieren als bedrijven. Wij zien een opmars van bedrijven die graag investeren in duurzaamheid. Deze bedrijven willen graag het groene imago koppelen aan hun bedrijf. Dat is voor hen heel erg belangrijk. De prijs van zonnepanelen bepaalt u helemaal zelf. Wilt u graag meer weten en wilt u graag dat een van onze experts bij u langskomt om de prijs van zonnepanelen die geschikt zijn voor uw situatie te bepalen? Neem dan even contact met ons op. Wij bedienen u op ieder moment graag van advies op maat. Investeer in de toekomst van u en uw kinderen en bespaar een mooi bedrag op jaarbasis. Verduurzaming gaat u ook aan! Alle contactinformatie vindt u op onze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn