Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

De technologieën die TENA dé fabrikant van incontinentiemateriaal maken

Incontinentie is een vervelend probleem, maar gelukkig geen probleem dat niet aangepakt kan worden. Constateert u dat u last heeft van plasproblemen, neemt u dan contact op met uw huisarts. Veel mensen doen zichzelf namelijk tekort door te veronderstellen dat dit probleem zeker met het verstrekken van de jaren onvermijdelijk is. Uw huisarts kan u in veel gevallen begeleiden en u indien nodig naar een specialist doorsturen. Blaastraining, bekkenbodemtraining en in zeldzamere gevallen een operatie kunnen de symptomen verlichten of geheel doen verdwijnen.

TENA helpt u een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te behouden

Voor aanvang en gedurende een behandeling (maar soms ook daarna) kunt u ondertussen vertrouwen op incontinentiemateriaal van TENA, de wereldwijde marktleider op dit gebied. Tientallen miljoenen mensen weten zich in hun dagelijks leven gesteund door deze producent van hulpmiddelen. TENA heeft als doel iedereen die met ongewenst urineverlies te maken krijgt, te helpen in het behouden van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. De betrouwbare producten verminderen uw angst voor doorlekken en maken het zo mogelijk een prettig sociaal leven te leiden.

Technologisch vooruitstrevend en maximaal gebruiksvriendelijk

TENA draait al tientallen jaren mee en heeft ook wat betreft technologische ontwikkelingen op dit gebied een leidende positie. Stilstand is achteruitgang, moeten ze ook bij de van oorsprong Zweedse fabrikant denken. Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat de producten effectiever en gebruiksvriendelijker worden. De verbanden van TENA zijn tevens dermatologisch getest, waardoor u er zeker van kunt zijn dat zij geen huidirritatie zullen veroorzaken. De materialen zijn los van elkaar verpakt, waardoor u er altijd discreet een bij u kunt dragen in uw broekzak of tas.

Maximaal absorberend incontinentiemateriaal

De incontinentiematerialen van TENA worden gekenmerkt door hun sterke absorberende vermogen. Dit bereiken ze door de polymeren die erin verwerkt zijn. Polymeren zijn bepaalde kunststoffen met unieke eigenschappen. Een van die eigenschappen is dat ze grote hoeveelheden vloeistof kunnen opnemen. U zult zich wellicht afvragen waar deze dan blijft. Het antwoord is eenvoudig: deze vloeistoffen zetten zij om in een gel. Deze gel voelt overigens droog aan, waardoor u ook geen last zult krijgen van vochtig materiaal.

Polymeren en een mat van watten: de winnende combinatie

De hierboven beschreven polymeren liggen natuurlijk niet aan de oppervlakte van het incontinentiemateriaal, maar zijn in een laag watten verwerkt. Deze laag wordt ook wel eens een mat genoemd. Zijn functie is het op hun plek houden van de korrels, zodat deze maximaal in staat zijn om urine op te vangen. Deze combinatie van materialen wordt door TENA verwerkt in de meest uiteenlopende incontinentieproducten: broekjes, luierslips en inleggers om maar een aantal voorbeelden te noemen.

Bescherming tegen nare geurtjes dankzij de Fresh Odour Control

TENA beschermt niet alleen tegen doorlekken en een vochtig gevoel, maar biedt u een drievoudige bescherming. De makers van dit incontinentiemateriaal hebben er namelijk ook voor weten te zorgen dat u van nare geurtjes, afkomstig van uw urine, geen last zult hebben. Dit komt door de aanwezigheid van de zogeheten TENA Fresh Odour Control. De geavanceerde micropareltjes die zich in het incontinentiemateriaal bevinden en vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen, sluiten vocht niet alleen direct op, maar weten zo ook te voorkomen dat er ongewenste geurtjes ontstaan.

Anatomisch gevormd

Wellicht geen technologische ontwikkeling te noemen, maar wel een ontwikkeling die het dragen van incontinentiemateriaal nog prettiger maakt. Het anatomisch gevormde materiaal van TENA zorgt ervoor dat de natuurlijke lijnen van het lichaam kunnen worden gevolgd. Comfort en een goede aansluiting zijn daarvan het gevolg. De absorptiezone bevindt zich op die plek, waar urine het lichaam verlaat. Dit betekent dat de absorptiezone voor mannen (TENA MEN) iets meer voorin de broekjes is geplaatst dan bij vrouwen het geval is. Ontdek op Hulpmiddelonline.nl nog meer over TENA.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn