Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

De totaalaanpak van villabouw

Het was al jaren een droom van ons om een villa te laten bouwen. Voor een geruime tijd hadden wij een zeer helder idee van wat ons droomhuis precies moest hebben. We waren ons oude huis flink zat en wilden dus iets nieuws. Dit was zeker niet het eerste huis wat we kochten en we liepen altijd weer tegen hetzelfde probleem aan: alle huizen die op dat moment op de markt waren, waren het gewoon net niet. Er was altijd wel iets dat we er minder aan vonden. Na weer meerdere huizen bekeken te hebben, zonder succes, opperde een van ons het idee om eens te kijken naar de mogelijkheden van villa bouw. Zo kwamen we op de website van Vroom Bouw terecht. Het totaalpakket in villabouw dat zij aanbieden was precies waar wij naar op zoek waren.

  • Ontwikkeling
  • Begeleiding
  • Advisering
  • Uitvoering

Er zijn een hoop bedrijven die de mogelijkheid aanbieden om je eigen huis te ontwerpen, maar vaak moet je dan naar een ander bedrijf voor bijvoorbeeld de uitvoering. Dit vonden wij erg nadelig. Wanneer je kiest voor villabouw wil je dit allemaal bij hetzelfde bedrijf kunnen doen. Dit maakt het allemaal een stuk makkelijker. De keuze voor de villa bouw via Vroom Bouw was dan ook snel gemaakt.

Meer service met villabouw

Wanneer je ervaring hebt met villabouw dan weet je precies waar je op moet letten. Dit was voor ons zeker niet het geval toen wij voor het eerst op zoek gingen naar een bedrijf voor villabouw. Inmiddels zijn wij een stuk wijzer en een hele ervaring rijker. In ieder geval voor ons waren er een hoop dingen waar we van tevoren zeker niet bij stil gestaan hadden. Op de website van Vroom Bouw benadrukken ze dat zij werken met de verschillende partijen die nodig zijn voor de villabouw. Voor ons was dit een doorslaggevende factor omdat dit betekende dat we niet zelf met verschillende partijen contact hoefden te onderhouden, maar er zijn een hoop meer voordelen aan de werkwijze van Vroom Bouw. Doordat zij alles in goede banen leiden, zijn alle partijen die nodig zijn tijdens de villabouw goed op de hoogte van wat er allemaal gaande is. Hierdoor verliep het project heel soepel en hadden wij er amper omkijken naar. Het enige wat wij hoefden te doen, was bij de oplevering van het huis aanwezig te zijn. Natuurlijk waren we wel een stuk meer betrokken bij het traject. We wilden echt ons droomhuis en dan moet je wel in de gaten houden dat de dingen ook echt naar wens gaan. We hadden ons echter nergens zorgen over hoeven maken. Bij Vroom Bouw weten ze precies waar ze mee bezig zijn.

Meer weten over villabouw

Zit jij er ook over na te denken om niet een huis te kopen, maar om voor villabouw te kiezen? Dan raden wij je zeker aan om dit via Vroom Bouw te doen. Het totaalpakket dat zij aanbieden, is ideaal en zorgt ervoor dat jij alles in de hand hebt en het overzicht kunt behouden. Het is niet nodig om met allerlei verschillende partijen contact te onderhouden. Je hebt een contactpersoon bij Vroom Bouw en hij of zij helpt je verder met alles wat je nodig hebt omtrent de villabouw. De rest wordt allemaal voor je geregeld. Bijvoorbeeld dat de juiste mensen op het juiste tijdstip op locatie zijn. De villabouw verloopt alleen zo soepel mogelijk als alle partijen goed op elkaar zijn afgestemd en dat is dankzij Vroom Bouw zeker het geval. Laat de villa bouw dus aan hen over!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn