Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

De voordelen van harde vloeren op een rij

Wil je een huis dat helemaal naar je zin is? Dan zal je ook goed moeten kijken naar de vloer. Dat is eigenlijk de basis van je huis. Niet alleen in praktisch opzicht, maar ook als het gaat om stijl en kleur. Toen ik mijn huis ging verbouwen, ging ik op zoek naar harde vloeren. Ik vind het heel belangrijk om een goede harde vloer te hebben, voor allerlei doeleinden. Toen ik in deze woning kwam wonen, lag er vloerbedekking. Ik had niet het budget om dit direct aan te passen, dus ik heb eerst een jaar met de aankleding geleefd zoals die door de vorige bewoners was bepaald. Maar toen merkte ik pas hoe handig het zou zijn om harde vloeren in je huis te hebben. Het is zo veel praktischer, vooral met een gezin. Als je iets laat vallen bijvoorbeeld, is het zo veel gedoe om een vlek uit het tapijt te krijgen. Dat is bij harde vloeren wel anders. Vooral als het om rode wijn gaat bijvoorbeeld. Daarbij vind ik het ook een stuk hygiënischer om harde vloeren in je huis te hebben. Ik vind het veel makkelijker om schoon te maken en dat gaat ook een stuk sneller. Maar dat zijn zeker niet de enige redenen dat ik een harde vloer wilde, want ik vind het simpelweg ook een stuk mooier staan.

Vind prachtige harde vloeren bij Daniels & De Kroon

Toen we eruit waren en we echt op zoek wilden gaan naar een nieuwe vloer, een lekker bedrag hadden gespaard ben ik op zoek gegaan naar een goede winkel. Het is nog niet zo makkelijk om de mooiste harde vloeren te vinden, die ook nog eens betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Elke ruimte is weer anders, dus ik vond het ook best lastig om een keuze te maken. Daarom besloot ik een winkel te zoeken die aan de volgende eisen zou voldoen:

  • Thuisbezoek voor optimaal advies
  • Goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijs
  • Goede service

Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar toen ik online ging kijken naar diverse winkels en de bijbehorende mogelijkheden, bleek dat zeker niet elke winkel aan mijn eisen voldeed. Soms was het veel te duur, de andere keer konden ze niet bij je thuis komen, of ik las negatieve ervaringen van andere klanten. Dus het was even een zoektocht, maar uiteindelijk heb ik besloten om met Daniels & De Kroon in zee te gaan. En dat kan ik iedereen aanraden.

Daniels & De Kroon heeft veel te bieden

Iedereen die op zoek is naar harde vloeren, zou sowieso een bezoek moeten brengen aan de site danielsdekroon.nl. Hier kun je meer informatie vinden over harde vloeren en alles wat Daniels & De Kroon te bieden heeft. En dat is nogal wat, dat heb ik zelf ervaren. Ten eerste ben ik natuurlijk heel erg tevreden over de vloeren die nu in mijn huis liggen. Die zijn echt prachtig en precies waar we naar op zoek waren. Maar dat is zeker niet het enige mooie voordeel dat dit bedrijf te bieden heeft. Ze zijn namelijk bij ons thuis geweest en hebben ons daarom van persoonlijk en deskundig advies kunnen voorzien. Dat is heel prettig, dan kunnen ze niet alleen horen wat jij mooi vindt, maar ook direct het huis zien, bekijken wat de beste optie is voor een bepaalde ruimte en ook nog eens alles opmeten. Ik vond dat zo ideaal. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding echt zeer goed en werken er vakkundige mensen die veel verstand van zaken hebben. Wij hebben nu een prachtige vloer dankzij dit geweldige bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn