Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Degelijke groepenkasten

Bent u op zoek naar nieuwe groepenkasten? Bent u bijvoorbeeld een aannemer of bouwt u als particulier een eigen huis? Of is er iets mis gegaan in de meterkast en hebt u nieuwe groepenkasten nodig? Er zijn diverse redenen om groepenkasten aan te schaffen en daarom willen we u graag benadrukken dat u bij ons altijd welkom bent voor goede groepenkasten. Of het nu gaat om 1-fase aansluiting of een 3-fase aansluiting, wij hebben het allemaal steevast in huis. Als het op de site staat, dan hebben we het ook echt. daardoor bent u ervan verzekerd dat u uw bestelde groepenkasten vlug in huis zult hebben. Sterker nog, als u vandaag bestelt, dan kunt u het morgen al in huis hebben. Doet u dat wel tijdens werktijd dus voor 17:00 uur. En uiteraard leveren we niet op zondagen hoewel dit in de toekomst gaat veranderen omdat PostNL ook op die dag gaat bezorgen. Zo zit u nooit lang verlegen om goede groepenkasten. Dat is vast en zeker erg goed nieuws want als de stoppen zijn doorgeslagen en u geheel nieuwe groepenkasten nodig hebt, dan zit u wel mooi een dagje zonder elektriciteit. Dan zult u er echt achter komen hoe belangrijk dit is in het dagelijkse leven. Dit dient u dan ook zo spoedig mogelijk op te lossen en dat is waar wij om de hoek komen kijken. We hebben een aparte pagina over groepenkasten op de site staan waar u de volgende informatie kunt vinden:

  • een algemeen stappenplan waarmee u de juiste groepenkasten voor u specifieke huis mee kunt vinden
  • een doorverwijzing naar een product-specifieke pagina
  • net als een doorverwijzing naar merk-specifieke informatie
  • mocht u uw gewenste product dan nog niet kunnen vinden, dan kunt u altijd nog bij onze onderdelenpagina zoeken of het intypen bij de ingebouwde zoekmachine. Grote kans dat u het zonder enige moeite zult weten te vinden

Groepenkasten is wat u hier zult vinden

Hebben we u er al van weten te overtuigen dat u voor echt goede groepenkasten bij ons moet zijn? We hopen het maar. We zullen in ieder geval proberen om een puike service te verlenen dus mocht u graag met ons in contact willen komen dan kan dat natuurlijk. U kunt zelfs bij ons langskomen in Hengelo, de koffie staat klaar. U zult hier vast en zeker de antwoorden krijgen die u zoekt dus schroom niet langer maar klim in de pen. Zo kunt u ons een e-mail sturen en de problemen uitleggen waar u tegenaan loopt. Iemand met twee linkerhanden zal zeker onze hulp kunnen gebruiken en daar doen wij natuurlijk helemaal niet moeilijk over. Wij staan bij wijze van spreke dag en nacht voor u klaar om u aan groepenkasten te helpen. En dat is dan ook meteen een van de vele voordelen van een online webwinkel: u kunt hier 24 uur per dag groepenkasten bestellen. Natuurlijk kunnen we u dan niet verzekeren dat u daadwerkelijk morgen al de groepenkasten in huis hebt als u na 17:00 uur bestelt maar als u dat voor dit tijdstip doet dan is de kans echt heel groot. Groepenkasten aanleggen is nog een behoorlijke klus en het kan tevens best gevaarlijk zijn. Zorgt u er daarom altijd voor de stroom is afgesloten voordat u aan de vervanging van groepenkasten begint. Dan kan er niets mis gaan. Onze groepenkasten hebben uiteraard allen een aardlekschakelaar zodat u ook nadien geenenkel gevaar meer loopt. Dat was vroeger nog wel een ander verhaal. Wanneer toen de stoppen doorsloegen was de kans op brand aanzienlijk groter dan het nu is. En dat is natuurlijk maar goed ook. Wij doen ons uiterste best om alleen maar van gerenommeerde topmerken te leveren. Dan weet u zeker dat de groepenkasten uitvoerig zijn getest en van hoogwaardige materialen zijn vervaardigd.

Wilt u nog meer weten? Kijkt u dan vlug op de website

Hoe u het ook wendt of keert, voor groepenkasten kunt u toch echt het beste bij ons terecht. Wij hebben ze steevast op voorraad en leveren ze snel en zorgvuldig bij u af. Uiteraard kunt u voor vragen altijd contact opnemen en ook voor de installatie willen we u graag stap voor stap begeleiden. U zult dan ook een flink boekwerk bijgeleverd krijgen maar mocht dat niet voldoende is dan geeft u maar een gil. Ook voor andere artikelen kunt u bij ons terecht. In principe hebben we diverse gereedschappen en onderdelen voor het bouwen en onderhouden van een huis. Hier kunt u dan ook echt uw slag slaan en u hoeft er niet eens uw huis meer voor uit. In onze speciale onderdelendatabase kunt u eens een kijkje nemen als er onderdelen zijn die vervangen moeten worden of ontbreken aan een product in uw huis. Ook is er een aparte afdeling op de website waar u koopjes kunt vinden. Hierbij kan het gaan om producten die we uit het assortiment halen omdat bijvoorbeeld de producent stopt met het maken van deze artikelen. Maar soms zijn we gewoon heel vrijgevig en geven we geweldige kortingen op bepaalde producten. Wees er dan snel bij want er zijn altijd wel kapers op de kust. Zeker bij acties waarvoor geldt: op is op, zou het sneu zijn als u net te laat bent. Een goede manier om dit te voorkomen is door de site te bookmarken. Dan vergeet u ons nooit meer en kunt u hier regelmatig een kijkje tussen nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn