Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Directcapital.nl verzorgt uw verhuur

Bent u huiseigenaar in Amsterdam en wilt u uw pand verkopen of verhuren? Dat is natuurlijk een mogelijkheid. Wij zijn Direct Capital en wij verzorgen de huur en verhuur van uw pand. Dat doen wij op geheel eigen wijze. Wij hebben vele jaren ervaring in de makelaardij en door deze ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en kennen wij de wegen die bewandeld moeten worden om het hoogste rendement te behalen. Voor de verhuur van uw pand bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Als u contact opneemt met directcapital.nl dan kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden bij de verhuur van uw pand. Die mogelijkheden zijn zeer breed en voor u zeer gunstig. Directcapital.nl; de naam zegt het eigenlijk al. Wanneer u met ons in zee gaat, haalt u direct kapitaal uit uw huis. Of wij uw pand nu wel of niet vanaf de eerste dag verhuren, wij garanderen u een vaste huurprijs. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat is maar goed ook; want wij onderscheiden ons juist door u deze zekerheid te bieden van andere makelaars. Doordat wij een zeer uitgebreid netwerk hebben, kunnen wij u deze zekerheid bieden en dat maakt dat ons aanbod geweldig is voor u. Panden die u wilt verkopen kunnen wij verkoop klaar maken en voor overbrugging tijdens verkoop bent u tevens bij ons op het juiste adres. Directcapital.nl is uw bemiddelaar bij huur, verhuur en verkoop en zorgt altijd voor de beste deal. Ga naar directcapital.nl als u meer informatie wilt over de mogelijkheden. Bij directcapital.nl wordt u op professionele wijze begeleid wanneer u als huurder op zoek bent naar een woning. Als partner zult u al verzekerd zijn van een lage aankoopprijs en het hoogste rendement mogelijk. Bent u benieuwd naar nog meer voordelen?

  • Bij Direct Capital heeft u de woning voor aankoop al verhuurd.
  • Direct Capital neemt alle kosten voor verbouwing voor haar rekening.
  • Direct Capital betaalt externe kosten zoals gas, water, licht en internet.
  • Direct Capital verdient haar geld enkel met bemiddelingskosten.
  • De woning blijft altijd van u en u betaalt ons geen cent.

Directcapital.nl; huren

Als u een pand in uw bezit heeft en u wilt het verhuren, dan komt daar heel wat bij kijken. De meeste mensen hebben weinig zin om veel tijd te besteden aan de zaken die geregeld moeten worden voor de verhuur en gaan daarom op zoek naar een goede partij die hen kan helpen met de verhuur en het maken van de juiste keuze. Deze partij zijn wij: directcapital.nl. Het grootste voordeel dat u heeft als u kiest voor zaken doen met directcapital.nl is dat u geniet van zekerheid. Het verhuren bij ons betekent dat u direct huur ontvangt en hiervoor hoeven er niet eens huurders in het pand aanwezig te zijn. Mocht u er over na denken om uw woning te verhuren, dan kunt u bij directcapital.nl rekenen op een kosteloze verhuurtaxatie. Dat wil zeggen dat wij u al onze kennis en expertise gratis bieden. Daarnaast doen wij u een bod voor een vaste huurprijs waar u wel al dan niet mee akkoord kunt gaan. Op het moment dat u contact met ons opneemt voor een kosteloze verhuurtaxatie bent u nergens aan gebonden en heeft u geen verplichtingen. Informatie en advies van de expert is dus waar u van geniet en profiteert. Kiest u ervoor om op het bod van directcapital in te gaan, dan haalt u direct kapitaal in huis, want wij beginnen direct met het uitbetalen van de huur. Als u uw woning wilt verhuren terwijl u deze aan het verkopen bent dan kunt u door de verhuur aan ons uit te besteden zorgen dat u uw maandelijkse lasten volledig dekt. Op sommige panden met een gunstige ligging en factoren die een positieve invloed hebben op de verhuur, kunt u maandelijks zelfs verdienen. Wilt u weten wat de huur is die u maandelijks kunt ontvangen voor uw pand? Neem dan contact op met directcapital.nl en wij vertellen u alles wat u moet weten over de mogelijkheden.

Directcapital.nl; de beste verhuurservice

Directcapital.nl biedt u de allerbeste service als het gaat om de verhuur van uw pand. U geniet van de ideale combinatie van een hoog rendement en volledige zekerheid! Iedere maand ontvangt u van ons een vast bedrag huur waar wij uiteraard van te voren overeen zijn gekomen. Wij verdienen niet op u, maar op de bemiddeling en dat is waarom ons concept zo goed werkt. Wilt u een keertje langskomen bij ons op kantoor om de mogelijkheden bespreken voor huur, verhuur of beleggen? Maak dan een afspraak via ons contactformulier en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen in een persoonlijk gesprek. Directcapital.nl is de juiste partij als u wilt genieten van service op maat en zekerheid. Zodra wij tot een overeenkomst zijn gekomen zullen wij er alles aan doen om uw woning in de kijker te spelen en te zorgen voor een goede huurder of koper. Wilt u uw woning verkopen, dan zorgen wij dat uw woning verkoop klaar wordt gemaakt. Wij zijn een jong en zeer dynamisch bedrijf dat zich sinds jaar en dag bezighoudt met de mogelijkheden in de makelaardij. Wij kunnen veel voor u betekenen en dat doen wij dan ook graag. Op het gebied van vastgoed is er veel gaande en deze ontwikkelingen volgen wij op de voet met veel interesse.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn