Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een goed bouwbedrijf in Vlaardingen

Afgelopen jaar werd het tijd om de kozijnen te vervangen in ons huis. Wij wonen nu bijna vijftien jaar in dit huis en van tijd tot tijd moet je dan wat vervangen. Toen we net in het huis waren gaan wonen hadden we meteen de keuken en de badkamer vernieuwd. Ongeveer vijf jaar later hadden we dakkapellen laten plaatsen en we hebben ook nog een uitbouw gedaan, dit hebben we beide laten doen door een bouwbedrijf uit Vlaardingen. Ik woon hier prachtig met mijn vrouw en kinderen, en wij willen hier niet meer weg. Wij kiezen er elke keervoor om het huis te verbouwen en te onderhouden. Wij vinden het belangrijk om de lokale gemeenschap te helpen, daarom proberen we altijd te kiezen voor een bouwbedrijf uit Vlaardingen, of in de buurt van Vlaardingen. De raamkozijnen hadden we sinds we het huis hadden gekocht weinig aan gedaan. We schilderen de raamkozijnen wel om de zoveel jaar, maar eigenlijk waren ze al een tijd niet meer goed. Het kozijn had her en der slechte plekken en het hout begon daar ook vaak te rotten. Bovendien hadden we nog enkelglas en wilden mijn vrouw en ik al jaren dubbelglas.Vorig jaar werd het tijd om ze te vernieuwen, want de slechte plekken werden groter en duidelijker zichtbaar. Als eerste probeerden we bij het bouwbedrijf uit Vlaardingen dat ook onze dakkapellen en uitbouw had gedaan. De eigenaar van dit bouwbedrijf bleek echter met pensioen en het bedrijf bestond niet meer. Dit was eigenlijk geen verrassing, want we hadden dit werk jaren terug laten doen en toen was de eigenaar al op leeftijd. Helaas betekende dit dat we een ander bedrijf moesten zoeken en dat vind ik altijd lastig. Er is veel keuze, maar welk bedrijf is goed en wat is een goede prijs. Een vriend van mij had nog niet zo lang geleden wat aan zijn huis verbouwd, dus vroeg ik hem maar om een goed bouwbedrijf uit Vlaardingen. Hij vertelde mij dat Onderhoudsbedrijf-vlaardingen.nl M. Pleijsier werk bij hem had gedaan. Ik had verschillende bedrijven om een offerte gevraagd, waarbij dit bedrijf met een goede prijs kwam. De goede prijs samen met de tip van mijn vriend besloot ons om voor hen te kiezen.

Onderhoudsbedrijf M. Pleijsier is een goed bouwbedrijf uit Vlaardingen met goede adviezen

Het viel mij op dat dit bouwbedrijf uit Vlaardingen snel reageerde op mijn vraag voor een offerte. Helaas moest ik bij sommige andere bedrijven meer dan twee weken wachten, maar zij reageerden zeer snel. Ik wil graag snel een idee hebben van wat ik kan verwachten, dan is het vervelend wanneer je lang moet wachten op een aanvraag. Ik merkte ook dat ze meteen met me wilden meedenken en met adviezen kwamen. Zo konden ze me precies vertellen wat de voordelen van hout en kunststof waren.

Ik raad iedereen die een bouwbedrijf in Vlaardingen zoekt onderhoudsbedrijf M. Pleijsier aan, omdat:

  • Ze hebben een goede prijs voor de klus
  • Proberen met je mee te denken
  • Ze zijn vriendelijk en komen de afspraken na
  • Ze werken nauwkeurig

Van te voren lieten ze ons weten wanneer ze zouden langskomen en kwamen dit goed na. Ik vond dit erg fijn, want bij het vervangen van de raamkozijnen gingen de kozijnen er helemaal uit. Ik ben op zo een moment liever thuis, dat geeft mij een fijner gevoel, maar ik moest hier wel een dag voor vrij vragen van mijn werk. Gelukkig konden ze dit doen in een dag en zag alles er perfect uit aan het einde van de middag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn