Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een goede tuinontwerper voor uw tuin

kokmoree - tuinontwerperAls de tuin weer eens aan een goede opknapbeurt toe is doen veel mensen dit zelf. Het wordt dan vaak niet goed gedaan en na een korte periode zijn er weer aanpassingen nodig. Dat is natuurlijk zeer vervelend. Het is juist goed wanneer een goede tuinontwerper in uw tuin aan de slag gaat. Hierdoor weet u zeker dat u een prachtige tuin terugkrijgt de goed is aangelegd. Een tuinontwerper kan u helpen om de mooiste tuin te realiseren. Zij gaan samen met u bekijken wat de wensen zijn en wat er mogelijk is in uw tuin. De tuinontwerper zal vervolgens een mooi ontwerp samenstellen waarmee u aan de slag kunt. Hierdoor weet u zeker dat alles ook goed bij elkaar past en dat er verder geen vervelende problemen voor zullen vallen. U wilt natuurlijk wel een bepaalde stijl aanhouden en dat kan beter worden gedaan door iemand die er verstand van heeft. Een tuinontwerper maakt voor u altijd het mooist mogelijke ontwerp dat helemaal past binnen uw stijl. Bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree bent u aan het juiste adres voor de beste tuinontwerpen. U kunt alvast een kijkje nemen op de website en inspiratie opdoen voor de tuin van uw dromen. Wanneer u graag wat meer informatie wilt kan dat natuurlijk altijd. U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierdoor bent u meteen op de hoogte van de verschillende mogelijkheden en kunt u zonder veel moeite een tuinontwerper in dienst nemen. Wanneer u met een tuinontwerper uw tuin nieuw leven inblaast kunt u in elk geval rekenen op het volgende:

  • Een professioneel ontwerp
  • Een unieke tuin geheel naar uw wensen
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Een mooie tuin is door het inschakelen van een tuinontwerper voor iedereen mogelijk. U hoeft dus helemaal geen groene vingers meer te hebben om de mooiste tuin van de straat te kunnen tonen. Vooral voor de zomermaanden is het natuurlijk heerlijk wanneer u met een grote groep vrienden en familie buiten kunt zitten en van de tuin kunt genieten.

Een moderne tuin laten aanleggen door uw tuinontwerper

Veel mensen kiezen er voor om een strakke, moderne tuin aan te laten leggen. Hierdoor wordt er vaak een eenheid gecreëerd tussen het huis en de tuin. Een moderne tuin is ook zeer goed te plaatsen voor de wat kleinere stukken grond of wanneer u bijvoorbeeld in de stad woont. Een strakke tuin oogt namelijk vaak veel ruimtelijker dan een tuin met veel paadjes en bloemperken. Symmetrie is hierbij van belang net als de ingetogen kleuren. Een goede tuinontwerper kan u hier alles over vertellen. U krijgt dan een tuin die niet standaard is en dat is natuurlijk altijd veel en veel beter. Niemand wil dezelfde tuin als de buren en door een tuinontwerper in te huren krijgt u zeker wat u wilt. Bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree wordt er naar uw wensen geluisterd, maar wordt er daarnaast ook gekeken naar de verhalen achter uw wensen. Hierdoor ontstaat er een ontwerp voor de tuin die u zelf niet had kunnen bedenken. U creëert hiermee een prachtige tuin waarvan u misschien helemaal niet wist dat u het graag op die manier wilde hebben. Voor velen is het van belang dat een tuin ook functioneel is. U moet bijvoorbeeld buiten kunnen zitten en voor gezinnen met kinderen is het vaak handig wanneer er een stuk gras is om op te spelen. Anderen willen juist liever een tuin waar geen onderhoud bij komt kijken. Omdat er zo veel verschillende wensen zijn is het verstandig om een goede tuinontwerper in te huren die precies volgens uw wensen aan de slag kan. U weet dan zeker dat u zonder problemen een hele mooie tuin kunt verwachten. Ook wordt er snel gewerkt, dus het is niet zo dat u na het krijgen van uw ontwerp alleen met een tekening achterblijft. Het is goed om te weten dat de tuinontwerper ook zeer goed is in het aanleggen van de tuin die helemaal bij u past. U kunt dus meteen beginnen met de realisatie van het plan. Dat is wel zo fijn natuurlijk. Wanneer u graag een afspraak wilt maken om de mogelijkheden te bespreken kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een email sturen. U wordt dan snel geholpen en kunt dan meteen beslissen wat u graag wilt gaan doen met uw tuin. Elke goede tuinontwerper helpt u dan graag op weg. Een tuinontwerp kan voor heel veel verschillende soorten tuinen gemaakt worden. Natuurlijk maakt het niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, maar u kunt bijvoorbeeld ook een bepaalde stijl toepassen.

Verlichting en beplanting

Voor elke tuin die de tuinontwerper creëert zijn verschillende dingen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goed beplantingsplan. Er wordt precies op papier gezet welke planten en bloemen waar komen te staan. Hierdoor krijgt u een perfect beeld van het uiteindelijke resultaat. U kunt dus ook samen overleggen en natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw keuze voor planten en bloemen. Daarnaast is verlichting heel belangrijk. Om ook in de avonduren in de tuin te kunnen zitten is mooie verlichting essentieel. De tuinontwerper kan veel doen met verlichting. Door bepaalde stukken uit te lichten kan er bijvoorbeeld veel diepte worden gecreëerd. Zo heeft u altijd een prachtige tuin die helemaal bij u past. Neem dus snel contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn