Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een hoogpolig vloerkleed reinigen doe je bij Cinco

Als je een mooie strakke houten vloer hebt of een betonvloer, dan is het fijn dat je toch ook een beetje comfort aan je voeten hebt. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun woonkamer te verrijken met een hoogpolig vloerkleed. Niet alleen is dat comfortabel en warm, maar het doorbreekt ook de uniformiteit van de vloer. Die egale vloer is immers overal ongeveer hetzelfde. Daarom is het juist zo fijn om voor het woongedeelte echt een apart soort woonkamer te creëren. Maar hoewel een hoogpolig tapijt erg mooi is en warm aanvoelt, is het niet zonder nadelen. De reden dat we massaal zijn overgestapt op strakke houten vloeren of betonvloeren, is omdat deze veel makkelijker zijn schoon te maken en schoon te houden. Als je op een tapijt morst, dan kun je niet zomaar even een doekje over het tapijt halen. Hoe hard je ook boent, vaak blijft de vlek nog wel vaag zichtbaar. Daarnaast is een stofzuiger ook niet 100% efficiënt, dus het tapijt vult zich op den duur met kruimels en ander vuil en dat is funest voor de hygiëne. Verder is het zo dat een hoogpolig vloerkleed op den duur steeds platter wordt getrapt. Het begint er daardoor ook valer uit te zien en op dat moment is het niet echt meer een verrijking voor je woonkamer. Daarom is het een goed idee om een hoogpolig vloerkleed te reinigen bij Cinco. Want als je een hoogpolig vloerkleed laat reinigen bij Cinco, dan is je vloerkleed daarna weer 100% schoon en oogt het ook weer als nieuw. Het is dan ook echt weer een hoogpolig vloerkleed. Het is om deze reden dan ook verstandig om bijvoorbeeld 1 keer per jaar een hoogpolig vloerkleed te reinigen ook als er geen zichtbare vlekken te zien zijn. Want je hebt zoals gezegd ook te maken met verborgen vuil en je hebt te maken met een valer uitziend vloerkleed. Door een hoogpolig vloerkleed te reinigen kun je er het langst van genieten. Een nieuw vloerkleed zal immers ook weer platgelopen worden en zal ook valer worden. Maar door een hoogpolig vloerkleed te reinigen, kun je het vloerkleed als het ware weer opfrissen, zodat het er weer als nieuw uitziet. Mocht je wel zichtbare vlekken in je vloerkleed hebben, dan is het helemaal fijn dat je de mogelijkheid hebt om een hoogpolig vloerkleed te reinigen. Zulke vlekken zijn vaak juist een doorn in het oog, maar bestrijken slechts een klein deel van het totale vloerkleed. Om vanwege 1 klein vlekje direct een heel nieuw vloerkleed te kopen is dus niet nodig. Kom dan ook snel naar Cinco en laat je vloerkleed op professionele wijze reinigen.

Op de juiste wijze een hoogpolig vloerkleed reinigen

Voor elke situatie is er een andere methode om je vloerkleed te reinigen. Een simpele opfrisbeurt vergt een andere aanpak dan het verwijderen van een hardnekkige vlek. Daarom kijken ze bij Cinco altijd goed naar de situatie en kiezen dan voor de beste aanpak.

Kijk op vloerkleedreinigen.com voor meer informatie

Mocht je meer willen weten, dan kun je terecht opvloerkleedreinigen.com. Hier vind je informatie over alle soorten vloerkleden die je kunt reinigen zoals: 

  • Zijden vloerkleden
  • Berber vloerkleden
  • Chinese Tapijten

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn