Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een kluis kopen om uw waardevolle spullen mee te beschermen?

Of u nu een kleine kluis kopen wilt of liever een grote, bij allesveilig.nl zult u vast en zeker het object kunnen vinden dat het meest geschikt is voor uw doeleinde. Bij het kluis kopen is het doel doorgaans tweeledig:

  • U wilt ermee bereiken dat er niemand bij kan als u dat niet wilt. Het kan gaan om uw eigen kinderen, om medewerkers en natuurlijk aan dieven, inbrekers en ander gespuis,
  • U wilt er tevens voor zorgen dat er bij eventuele brand niets kan gebeuren met de inhoud van deze kluis.
  • Overigens kunt u bij ons ook terecht voor extra sleutels en sloten.

Een kluis kopen is dus nog een hele klus want zoals u op onze site tussen het assortiment van dit product zult zien is het leverbaar in vele afmetingen. Gaat het om een aantal kleine kostbare objecten zoals sieraden en belangrijke papieren? Ga dan een kleine kluis kopen dat u vervolgens onder uw bed kunt plaatsen en snel tevoorschijn kunt halen. Een privékluis zal in dat geval afdoende zijn. Daarin hebt u uiteraard weer heel wat keuzes maar gelukkig kunt u met behulp van de handige categorieën die u aan kunt vinken uw zoekgebied snel een stuk kleiner maken. Zoek bijvoorbeeld op uw maximum budget, het type slot en of de kluis tevens brandwerend moet zijn. We bieden ook allerlei kluizen aan die u kunt verstoppen. Denk daarbij aan de vloerkluis en de inbouwkluis die u, hoe clichématig dat dan ook is, kunt verstoppen achter een schilderij.

Een kluis kopen is eenvoudig en zeer snel te doen

Voor bedrijven bieden we ook allerlei oplossingen aan. Natuurlijk mogen we hier niet een grote bankkluis verkopen, maar we bieden voor grote winkels wel een geschikte oplossing aan. Supermarkten en bouwmarkten werken natuurlijk met diverse kassa’s waarvan de lades inclusief inhoudt na sluitingstijd veilig moeten worden opgeborgen. Voor hen bieden we de handige kassa- en afstortkluizen aan. Ze werken doorgaans met sleutels, codes en timers zodat het een tijdje duurt voordat de kast geopend kan worden. Vaak tot ergernis van dieven die er zo natuurlijk erg lang over doen om de kluis te kraken, als hen dat al lukt. Tijdens het kluis kopen zijn er dan ook allerlei andere zaken om over na te denken. Wilt u het bijvoorbeeld verstoppen? En wilt u dat het mogelijk is om de kluis op uw alarmsysteem aan te sluiten? Dat kan voor woningen verstandig zijn en raden we voor winkels absoluut aan. Ook voor dergelijke professionele alarmsystemen zult u trouwens bij ons slagen. Zet er een stil alarm op zodat er een melding uitgaat naar de meldkamer. Mocht het de inbreker gelukt zijn om geld te stelen, dan zal hij of zij bij buitenkomst direct in de boeien kunnen worden geslagen!

Weet u al welk type kluis het meest geschikt is voor uw zaken?

Als u bij ons een kluis kopen gaat dan zult u zien dat er voor ieder wat wils te vinden is. Er zijn talloze zaken om tijdens het kluis kopen op te letten en u kunt dat nog even rustig nalezen op onze website. Zoekt u persoonlijk advies? Dan staat onze klantenservice van Alles Veilig u graag te woord. Bel hen gerust eventjes op of stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen. Kijkt u trouwens ook naar de andere producten? Een rookmelder, brandblussers en haspels, videobewaking en vluchtladders, we hebben het allemaal in huis. Hopelijk bent u tevreden over het kluis kopen en de product zelf en wilt u ons een beoordeling geven. Ons gemiddelde is actueel maar liefst een 9!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn