Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een nieuw huis met PVC vloeren in Enschede

zonex - pvc vloeren enschede

Vloerbedekking is al lang niet meer iets waar mensen voor kiezen. Mocht je een woning betrekken met vloerbedekking, dan is het verwijderen van die vloerbedekking vaak het eerste wat je doet. Maar daarna rijst de vraag wat er voor in de plaats moet komen. Ga je voor hout of toch liever laminaat? Misschien vindt je het fijn om tegels te gebruiken. Het kan natuurlijk allemaal. Een andere optie is een vloer van PVC. PVC vloeren worden steeds populairder. Dat is ook niet zo gek, want PVC vloeren zijn zeer duurzaam en je kunt er verschillende kanten mee op. Als je toch een houtlook in je woning wilt, dan kun je PVC vloeren in Enschede bestellen die eruit zien als hout. Wil je liever tegels? Ook dan kun je PVC vloeren in Enschede bestellen, maar dan met een tegellook. Dat is het mooie aan PVC vloeren. Deze vloeren zijn zeer duurzaam en qua uiterlijk kun je kiezen voor verschillende stijlen zoals hout, laminaat of tegel. Je combineert dus het beste van twee werelden. Aan de ene kant krijg je met de PVC vloeren in Enschede zeer duurzame vloeren die nauwelijks onderhoud vergen en zeer hygiënisch zijn. Tegelijkertijd ontvang je ook vloeren met een zeer aantrekkelijk uiterlijk waarmee je jouw woonkamer helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Naast verschillende opties qua dessins (het uiterlijk) heb je ook verschillende mogelijkheden qua formaat. Je kunt kiezen voor lange stroken (perfect om een houtlook te creëren), maar je kunt ook brede tegels plaatsen (ideaal voor de tegellook). Via ZonEx kun je verschillende soorten PVC vloeren in Enschede bestellen. Je kunt via de site zonex.nl allerlei opties bekijken en eventueel al vast wat inspiratie opdoen. Daarna kun je in Enschede natuurlijk ook in de showroom terecht om alle vloeren in het echt te bekijken. Dat is natuurlijk wel zo verstandig, want hoewel je via internet wel een indruk kunt krijgen, zal het nooit 100% stroken met hoe een vloer en in het echt uitziet. De showroom in Enschede is 6 dagen per week geopend en hier kun je dan ook altijd even binnen wandelen om advies te vragen.

PVC vloeren in inschede; meer details

PCV vloeren zijn zoals gezegd van uitstekende kwaliteit. De gemiddelde PVC vloer gaat minimaal 20 jaar mee. Een PVC vloer is een parketvloer die bestaat uit verschillende lagen PVC. Je kunt de PVC vloeren in Enschede dan ook prima gebruiken als een logische vervanger voor de meer traditionele vloeren zoals laminaat, natuursteen en parket. De PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof, maar het verschil tussen PVC en hout is nauwelijks op te merken. Mensen die bij jou over de vloer komen zullen direct denken dat je een echte houten vloer in huis hebt en alleen als je ze vertelt dat het eigenlijk een PVC vloer betreft zullen ze opmerken dat het niet echt hout is. Mocht je vloerverwarming in huis hebben, dan kun je prima gebruik maken van de PVC vloeren in Enschede, want deze vloeren kun je goed combineren met vloerverwarming. In de showroom in Enschede vind je verschillende PVC vloeren van uiteenlopende merken zoals:

  • MFlor
  • Gerflor
  • VivaFloors
  • Novilon
  • Castel

De showroom is door de week van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Op zaterdag kun je in de showroom terecht tussen 10:00 en 13:00 uur.

De voordelen van PVC vloeren in Enschede

Omdat PVC vloeren van kunststof zijn gemaakt, kun je deze ook prima in keukens en badkamers plaatsen. Echt hout kun je natuurlijk niet in natte omgevingen plaatsen, maar met de PVC vloeren in Enschede is dat geen enkel probleem. Verder zijn de vloeren zoals gezegd zeer duurzaam.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn