Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een nieuwe eethoek met kleine veranderingen

ilovemyinterior - nieuwe eethoekBen jij uitgekeken op je huidige eetkamer en wil je deze dus graag herinrichten, maar heb je hier niet het geld voor? Dan hebben we goed nieuws voor je. Met slechts kleine veranderingen kun je een nieuwe eethoek creëren. Het is op dit moment een veel geziene trend om voor bijvoorbeeld verschillende soorten eetkamerstoelen te kiezen. Dit geeft je nieuwe eethoek een speelse sfeer en maakt het een stuk leuker om hier te eten. Door jarenlang hetzelfde interieur te hebben, kan je huis saai gaan aanvoelen. Dat wil je niet, maar met een kleine verandering kun je dit al tegengaan. De verschillende stijlen die je kunt combineren zijn bijvoorbeeld:

  • Old skool
  • Retro design
  • Country classic

Dit zijn stijlen met duidelijke verschillen maar kunnen echter zeer goed gecombineerd worden. Vindt jij het mooier om dezelfde stijl stoelen te hebben? Dan kun je daar natuurlijk ook voor kiezen voor je nieuwe eetkamer. Er zijn meer opties om je eetkamer een nieuwe look te geven. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe eettafel of lamp. Een hangende lamp boven de tafel zorgt voor goed licht, maar je kunt ook kiezen voor een lamp aan de wand. Dit kan voor een zeer gezellige sfeer zorgen.

Sfeer in het nieuwe eethoek

Heb je het idee dat jouw huidige eetkamer niet genoeg sfeer heeft? Dan kun je hier op variërende manieren verandering in brengen. Licht speelt hier een zeer belangrijke rol in. Ga jij voor een nieuwe eetkamer? Dan raden we je zeker aan om naar de lichtbronnen in je huidige opstelling te kijken. Heb je alleen fel licht? Dan kan dit een ongezellige sfeer geven. Een zachter licht kan veel verandering brengen en je nieuwe eethoek in een keer een stuk gezelliger maken. Andere opties waar je aan kunt denken zijn de meubelstukken in je eetkamer. Een bepaald soort tafel of de eerder genoemde stoelen zijn dingen waar je aan kunt denken, maar ook details zoals een schilderij kan je nieuwe eethoek een mooie upgraden geven. Wil je inspiratie op doen voor je nieuwe eethoek? Ga dan naar de website van I Love My Interior. Hier vind je uiteenlopende artikelen voor ideeën voor bijvoorbeeld je woonkamer, badkamer en je nieuwe eethoek. Je vindt hier foto’s en artikelen over hoe jij het beste je huis kunt inrichten. Er zijn ideeën te over hoe jij jouw huis op een prachtige manier kunt indelen. Uiteraard is het persoonlijk hoe jij je huis wilt inrichten. Daarom bieden ze op I Love My Interior uiteenlopende soorten designstijlen aan.

Doe meer met je nieuwe eethoek

Zoals we hierboven al zeiden, hoef je voor een nieuwe eethoek niet allerlei nieuwe meubelen te kopen. Je kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen nieuwe meubelen te kopen. Je kunt ook je huidige meubelstukken een makeover geven door ze bijvoorbeeld te verven. Ook met nieuwe details kun je een heel eind komen. Een kleine aankoop zoals bloemen of een plant kunnen je al het idee geven dat je een nieuwe eethoek hebt. Er zijn honderden ideeën die je op kunt doen voor de inrichting van je nieuwe eethoek. Gelukkig hoef je dit dus niet allemaal zelf te doen. Door een kijkje te nemen op de website van I Love My Interior heb je een prachtig overzicht van allerlei dingen die je kunt doen. We raden je dan ook zeker aan om deze artikelen door te nemen en te kijken naar de foto’s die ze ter inspiratie op de website plaatsen. Aan de hand hiervan kun jij bedenken wat je precies wilt en hoe je dit in jouw eetkamer kunt toepassen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn