Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een prachtige industriele kast voor een goede prijs

Hoe langer je in hetzelfde huis, des te meer spullen je verzamelt. Soms is het onvoorstelbaar hoeveel troep je eigenlijk bij elkaar sprokkelt over de jaren heen. Ik kan hier zeker over mee praten. Een tijdje geleden was ik van plan om alles eens goed door te nemen en weg te doen wat ik niet meer wilde hebben, maar dat er meer spullen in je huis zijn betekent nog niet dat je er minder gehecht aan bent. Ik vond het dan ook erg moeilijk om spullen weg te doen en gaf minder weg dan dat ik oorspronkelijk eigenlijk gedacht had. Ik moest dus op zoek naar een andere oplossing. Al snel bedacht ik me dat een nieuwe kast best een goede vondst zou kunnen zijn en dus ging ik daarnaar op zoek en kwam ik op de website Houtmijn.nl terecht. Hier hebben ze allerlei soorten kasten in verschillende soorten stijlen voor een hele fijne prijs.

  • landelijke meubels
  • industriele meubels
  • Havana meubels
  • Farmer meubels

Al snel was ik eruit dat ik een industriele kast wilde hebben voor in mijn woonkamer. Ik had hier inmiddels genoeg ruimte weer vrij om een goede kast neer te zetten en om daar weer de nodige spullen in kwijt te kunnen. Zo gezegd, zo gedaan en ik ging dus bij de Houtmijn.nl op zoek naar een nieuwe industriele kast voor de spullen waar ik op dat moment geen ruimte voor had.

Mijn keuze voor de industriele kast

Wanneer je een kijkje gaat nemen op de website Houtmijn.nl dan zie je direct dat ze hier een ruim aanbod hebben voor allerlei soorten meubelen voor bij je in huis. Ik werd er dan ook meteen heel erg enthousiast van. Ik vind het heerlijk om meubels te bekijken en te zien wat wel en niet in mijn huis zal passen. Het leuke van deze keer was dat ik ook daadwerkelijk op zoek was naar een industriele kast. Aan de linkerzijde van de website heb je de mogelijkheid om je zoektocht te vereenvoudigen door een aantal zaken aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, de prijs of het materiaal. Ik heb hier zelf geen gebruik van gemaakt, omdat ik graag het complete aanbod wilde zien. Het is me al vaker overkomen dat ik denk dat ik iets wil hebben in een bepaald formaat of een bepaalde kleur en dat ik uiteindelijk een veel beter exemplaar vind dat helemaal niet aan mijn originele eisen voldoet. Ik heb dat dus een beetje losgelaten en ik ben dus alle kasten die ze hier op voorraad hebben gaan doorspitten.

Een hoog kwalitatieve industriele kast

Een van de redenen waarom ik zo enthousiast ben over de Houtmijn.nl is de kwaliteit van de producten die zij leveren. Wanneer ik bijvoorbeeld een industriele kast bestel dan wil ik er natuurlijk wel vanuit kunnen gaan dat deze voldoet aan mijn eisen en ook jarenlang meegaat. Daarnaast is het voor mij ook wel belangrijk om niet teveel te betalen voor een industriele kast en de prijzen bij de Houtmijn.nl zijn zeker zeer aantrekkelijk. Nadat ik mijn keuze gemaakt had voor de industriele kast heb ik deze besteld. Je krijgt dan de keuze of je de kast wilt laten bezorgen of dat je deze zelf komt ophalen. Ik heb voor de bezorging gekozen en dit verliep zeer keurig. Ik werd al de volgende dag opgebeld door de bezorger wanneer het voor mij een geschikt moment zou zijn om de kast te komen afleveren. Ook de aflevering zelf verliep zeer keurig en ik zou er zo weer een bestelling plaatsen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn