Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een regenton kopen voor zowel praktisch als esthetisch plezier

Als je de tuin op een mooie manier wilt versieren en tegelijk ook wilt kunnen profiteren van een praktisch voordeel, dan is het zeker geen slecht idee om een mooie regenton te kopen via de webwinkel van regenton.nu. Hier vind je namelijk tal van verschillende regentonnen. Je kunt zowel kiezen voor houten regentonnen als regentonnen van kunststof. Met een dergelijke regenton, kun je heel gemakkelijk een sfeervol item toevoegen aan de tuin. Je moet de tuin immers toch ergens mee opvullen. Het kan dan ook net zo goed een praktisch object zijn. Met een regenton kun je immers veel regenwater opvangen. Dat is erg handig, want daardoor kun je in de nattere perioden een voorraad regenwater gaan sparen. Deze voorraad kun je dan gebruiken als het een periode lang heel droog is. Het is niet alleen maar een luxe product, want een regenton kopen is tegenwoordig eigenlijk gewoon noodzakelijk. Als we niet gebruik maken van extra opgeslagen regenwater, dan moeten we de tuin van water voorzien via de watervoorraad die uit de kraan komt. Maar leidingwater wordt niet uit een put gepompt waar een onbeperkte voorraad water in zit. Leidingwater is gezuiverd water waar we een beperkte voorraad voor hebben. We hebben altijd genoeg in de winter en de herfst, want dan gebruiken we immers alleen water voor zaken als:

  • Afwassen
  • De auto wassen
  • Douchen 
  • Wasjes draaien

Daar is in principe genoeg water voor en de gemiddelde huishoudens gebruiken ook ongeveer dezelfde hoeveelheden water voor deze doeleinden. Wat dat betreft is het niet noodzakelijk om een regenton te kopen. Maar in de lente en zomer staan de zaken er heel anders voor. Dan moet je namelijk rekenen op periodes dat het zowel warm als droog is. Deze combinatie zorgt al snel voor een tekort aan water. Dat betekent dat de watervoorraad op raakt, omdat we tijdens de droogte ook water gebruiken voor het vullen van buitenzwembaden en het besproeien van de tuin. Dit gebeurt ook niet bij enkele huishoudens, maar bij vele huishoudens. Alle tuinen moeten immers in bloei worden gehouden. Maar je hebt ook nog eens te maken met boeren die hun gewassen moeten besproeien. Ook daar worden liters en liters water voor gebruikt. Een regenton kopen doe je dan ook niet alleen maar omdat zo’n ton er leuk uitziet in de tuin. Maar het is uiteraard mooi meegenomen dat de ton er wel heel mooi uitziet en goed tot zijn recht komt in een tuin. 

Een regenton kopen doe je online bij regenton.nu

Als je een regenton wilt kopen, dan kun je dat heel gemakkelijk regelen via de website van regenton.nu. Hier vind je zoals gezegd verschillende soorten regentonnen. Tevens kun je ook op de site terecht voor de nodige accessoires die je naast de regenton kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als: 

  • Kraantjes voor de regentonnen
  • Bladvangers
  • Vulautomaten

Alles wat je nodig hebt, kun je via de winkelwagen bestellen. Zodra je alles hebt gevonden, dan kun je de bestelling afronden. Dit doe je door je gegevens in te vullen, zodat je daarna meteen kunt afrekenen. 

Neem contact op met regenton.nu

Mocht je vragen hebben over de artikelen of over je bestelling, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn