Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Een zeer goede ervaring met de schilder in Vlaardingen

In het verleden kozen wij er altijd voor om alle schilder- en onderhoudsklussen die we moesten doen in en rondom het huis zelf te doen. Het eindresultaat was niet altijd even perfect als ik graag had gewild, maar we bespaarden er een flink bedrag mee door het zelf te doen en het niet uit te besteden aan een professioneel bedrijf. Als ik had geweten hoeveel beter het resultaat zou zijn als je het wel aan een professioneel over zou laten, dan had ik hier al veel eerder voor gekozen. Hoe we uiteindelijk tot deze conclusie zijn gekomen? Een aantal maanden geleden moest er een grote klus in ons huis gebeuren, door omstandigheden zaten we vrij krap met onze tijd en dus hadden we wel de hulp van de schilder in Vlaardingen nodig. Bij het schildersbedrijf Koeverma Schilders kun je voor uiteenlopende diensten terecht.

  • Schilderklussen
  • Onderhoud en Decoratie
  • Restauratie
  • Behangen

Ze konden ons dus helpen op alle vlakken waar we hulp nodig hadden en de keuze was voor ons dan ook snel gemaakt. Koeverma Schilders is in Rotterdam gevestigd, maar ook hebben zij een schilder in Vlaardingen en dat was voor ons dus heel erg handig.

Snel aan het werk met de schilder in Vlaardingen

We bedachten op vrij korte termijn dat we de nodige dingen in en rondom ons huis wilden veranderen en dus moest de schilder in Vlaardingen snel voor ons aan de slag kunnen. Gelukkig was dat voor de schilder in Vlaardingen geen enkel probleem. We hadden een vrijblijvend gesprek met hem over wat hij voor ons kon betekenen en hoe snel hij dit voor elkaar kon krijgen. We zaten direct op een lijn en dus waren we er al snel uit wat er wanneer zou gaan gebeuren. Dit gaf ons veel rust. Ook de kosten die de schilder in Vlaardingen voor zijn diensten vraagt, viel ons zeer mee. We hadden gedacht hier een hele hoop geld aan kwijt te zijn, maar dit veel dus heel erg mee en dat is natuurlijk wel zo prettig. Dit betekende ook dat we nog geld over hadden voor klussen die we in de toekomst graag wilden doen. In eerste instantie waren we van plan om die klussen weer zelf te doen op het moment dat we daar tijd voor hadden, maar na het zien van de resultaten die de schilder in Vlaardingen voor ons heeft gemaakt, zijn we compleet van gedachten veranderd. Voortaan besteden we onze klussen op dit gebied altijd aan hem uit!

Contact opnemen met de schilder in Vlaardingen

Woon jij in de omgeving van Rotterdam? Dan raden we je zeker aan om contact op te nemen met schildersbedrijf Koeverma Schilders wanneer je schilderklussen hebt liggen. Ook voor andere diensten ben je hier in zeer goede handen. Alle schilders die voor dit bedrijf werken hebben allemaal een ruime ervaring. We hebben een aantal keer geholpen toen de schilder in Vlaardingen in ons huis bezig was. Hij vertelde ons wat hij allemaal zoal gedaan heeft en daar zaten een aantal hele bijzondere projecten tussen. Bijvoorbeeld het restaureren van een oude kerk. Dat geeft je toch wel een heel ander beeld van de schilder in Vlaardingen. Het is leuk om te weten dat je te maken hebt met een vakman die precies weet wat hij aan het doen is en die dus niet per ongeluk een fout zal maken die het hele project in de war schopt. Wij waren aangenaam verrast dat alle onderdelen van het project afgerond waren op het moment dat we hadden afgesproken en met een zeer mooi resultaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn