Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Gebruikte pallets

Bent u op zoek naar gebruikte pallets? Kijkt u dan eens bij ons op de website want we hebben gebruikte pallets en nog veel meer. Bent u daar wel nieuwsgierig naar? Op www.palletspoed.nl vindt u het allemaal! Werkelijk waar alles dat u zich maar kunt wensen op het gebied van gebruikte pallets zult u bij ons vinden. Bent u groothandelaar? Verscheept u vele goederen over zowel het land, water als door de lucht en hebt u daarom vele pallets nodig dan kunt u daarvoor bij ons aankloppen. Wij doen dan ook over het algemeen voornamelijk zaken met bedrijven die in grote mate deze gebruikte pallets opkopen. Natuurlijk is het niet zo dat u hier als beginnend bedrijfje niet welkom bent. Verre van dat want we willen iedereen een eerlijke kans geven op de markt. Wel is het zo dat de markt misschien wat verzadigd over kan komen en dat bemoeilijkt de opstart van een bedrijf altijd. Maar dat gaat ons eigenlijk niet zo veel aan. Het gaat er vooral om dat u bij ons aan gebruikte pallets kunt komen en dat is dan ook het geval. Voor zowel kleine als grote bestellingen staan we voor u klaar dus we kunnen hier stellig claimen dat we van geen kleintje vervaard zijn. Het voordeel van de verkoop van gebruikte pallets is natuurlijk dat ze het label tweedehands opgeplakt krijgen. Dat is slechts een label want gebruikte pallets gaan vele jaren mee en zullen dan ook de halve wereld overreizen en dientengevolge vaak van eigenaar of tijdelijke eigenaar wisselen. Er is dan ook niet echt sprake van “tweedehands” maar bij een gebrek aan een beter woord willen we het hier graag even bij laten. Afijn, hoe kunt u nu eigenlijk precies aan gebruikte pallets komen en waarom zou u dat bij ons bedrijf doen? Terechte vragen die we hopelijk kunnen beantwoorden in de rest van deze tekst. Leest u dan ook snel verder, dan leggen we u dit haarfijn uit.

Gebruikte pallets vindt u hier

Er zijn diverse soorten pallets, misschien hebt u dat al wel eens gezien en hoeven we u dit helemaal niet uit te leggen. Wij kopen zowel gebruikte pallets in als dat we sommige pallets slopen omdat het niet meer gaat. Dit resthout kunnen we gebruiken in het maken van nieuwe pallets en ook hier ziet u dus weer een stukje recycling in actie. Het gebruik van gebruikte pallets is dan ook goed voor het milieu omdat er minder bomen hoeven worden gekapt. En dat is alleen maar goed voor ons want de woudkap gaat veel te ver. Natuurlijk is het niet erg als bomen worden gekapt zo lang men ook aan herbeplanting doet. Dat is echter vaak niet economisch haalbaar of relevant en daardoor gebeuren dit soort dingen veel te weinig. Daar zouden we maar wat graag een stokje voor willen steken en dat doen we dan ook door veel hout en pallets te recyclen. De kans dat u al te maken zult krijgen met deze gebruikte pallets is enorm, op welke site of naar welk bedrijf u dan ook gaat. We mogen dan ook wel stellen dat de pallet business erg vooruitstrevend is en we mogen met trots stellen dat veel sectoren hier nog wat van kunnen leren. We zijn immers afhankelijk van bomen want ze produceren zuurstof. Dat hebt u dan ook vast wel geleerd op de basisschool en in groter detail op de middelbare school. Een fabeltje is het overigens dat bomen de meeste zuurstof produceren op deze planeet. Daar is niets van waar want de grote speler op dat gebied bevindt zich in de oceaan: plankton. Maar we dwalen af want deze tekst gaat vooral over onze gebruikte pallets en waarom u deze dus het beste kunt aanschaffen. Het is dus een goede zaak om an recycling te doen. Ook voor u zelf omdat u daardoor de prijzen erg laag houdt. Gaat u met ons in zee dan zijn die prijzen laag maar krijgt u wel waar voor uw geld. En dat is ook erg belangrijk want een bestelling moet immers wel heelhuids de andere kant van het land, continent of misschien zelfs wel de andere kant van de Aarde kunnen bereiken.

Recyclen heeft de toekomst

Bent u er al van overtuigd dat het een goede zaak is om gebruikte pallets te kopen en te gebruiken? Bestelt u ze dan vandaag nog via onze website. Bij ons vindt u vast wel datgene dat u nodig hebt want we hebben vrijwel alle gebruikte pallets in alle soorten en maten. En mocht dat toevallig niet zo zijn en hebt u specifieke wensen en ideeën? Dan is er maar een ding dat u te doen staat en dat is contact met ons opnemen. Bel of e-mail dan ook en geef uw wensen door. De kans is groot dat we alsnog kunnen leveren. Gebruikte pallets bestelt u op de volgende manier:

  • Zoekt u via Google naar “gebruikte pallets’ en ga vervolgens naar onze website toe. Ook kunt u het bovengenoemde adres intypen
  • Dan kiest u de gebruikte pallets uit die u nodig hebt. Vergeet niet om het aantal te vermelden en kijk ook goed naar de afmetingen zodat u zeker weet dat u de juiste pallets hebt besteld
  • En vult u natuurlijk uw gegevens in en betaalt u via een van de vele opties waaronder iDEAL, PayPal of met behulp van uw creditcard.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn