Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Gemakkelijk meubels huren

Het kopen van een compleet interieur kan zeer duur zijn, zeker als u mooi en goed meubilair wilt. Ook het aanschaffen van diverse apparatuur voor in uw huis is een flinke kostenpost. Een goede oplossing als u bijvoorbeeld wat krap bij kas zit of maar voor een korte periode een inboedel nodig heeft is meubels huren. Op onze website interieurtehuur.nl kunt u diverse meubels huren voor een zeer laag maandelijks bedrag. Op deze manier bent u geen geld kwijt aan de aanschaf en hoeft u slechts per meubelstuk een bedrag per maand te betalen. Voor veel mensen is dit zeer handig omdat ze dan niet vast zitten aan de meubels of bijvoorbeeld vaak hun interieur kunnen veranderen. Meubels huren is bovendien zeer milieubewust omdat u geen spullen koopt die u niet nodig heeft en later weg zult gooien. Vaak worden de producten die wij verhuren later door anderen hergebruikt, dus ze hebben een langer leven dan normaal meubilair. De prijzen die wij vragen zijn bovendien zeer betaalbaar, dus meubels huren is helemaal niet duur. Het is ook handig dat u het interieur vaak kunt veranderen omdat u dan gewoon andere spullen uit kunt kiezen om te huren. Een ander groot voordeel is dat wij ook meubels verhuren die zeer duur zijn in de aanschaf. Op deze manier kunt u toch genieten van bijvoorbeeld een prachtige bank zonder dat u hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Wij verhuren ook elektronische apparaten zoals wasmachines en drogers. Dit is ook zeer handig voor bijvoorbeeld studentenhuizen waar iedereen weinig geld over heeft voor het kopen van deze machines maar ze toch wel nodig heeft. Meubels huren is bij ons bovendien reuze eenvoudig. U kunt op onze website het assortiment bekijken en deze in uw digitale winkelmandje doen. De meubels huren die u heeft uitgezocht is daarna een fluitje van een cent. U kunt uw contactgegevens en adres invullen en na telefonisch overleg komen wij de spullen bij u langsbrengen of kunt u ze bij ons ophalen in de showroom. Bent u geïnteresseerd in de voordelen die meubels huren met zich meebrengt? Dan kunt u op onze site gemakkelijk vinden wat wij allemaal te bieden hebben en wat voor huurprijzen wij daarvoor vragen.

Meubels huren als tijdelijke oplossing

Er zijn veel situaties te bedenken waarin meubels huren een zeer goede oplossing is. Gaat u bijvoorbeeld op reis en verkoopt u daarom uw inboedel en heeft u na terugkomst nog even tijd nodig om te sparen om een nieuw interieur te kopen, dan kunt u deze periode gemakkelijk overbruggen door middel van meubels huren. Ook als u bijvoorbeeld een feest heeft of voor langere tijd logees, maar hier niet genoeg zitplaats of slaapplaatsen voor heeft kunt u gemakkelijk kiezen voor meubels huren. Op deze manier hoeft u geen grote investering te doen maar heeft u toch snel de geschikte meubels in huis voor een zeer lage prijs. Ook is meubels huren voor een langere periode uiteraard mogelijk bij ons. Als u geen geld heeft voor een compleet interieur of hier niet ineens zoveel geld aan wilt uitgeven kan het zeer handig zijn om meubilair via ons bedrijf te huren. Ook als u snel uitgekeken bent op uw spullen dan is meubels huren een uitstekende oplossing. U kunt dan regelmatig wisselen tussen de diverse spullen die wij in ons assortiment hebben. Elk half jaar een nieuwe lamp of nieuwe tafel is bijvoorbeeld zeer eenvoudig bij ons te regelen en uiteraard zeer veel goedkoper dan elk half jaar een nieuw meubelstuk kopen. Wij hebben ook veel klanten die te maken hebben met een situatie waarin een huis te koop staat terwijl ze zelf met hun eigen inboedel al in een nieuw huis zijn getrokken. Ook hiervoor is meubels huren ideaal, want een huis met aankleding verkoopt vaak sneller dan een kaal en leeg huis. Ook voor modelwoningen is ons bedrijf een goede oplossing omdat het niet veel geld kost om een huis snel te vullen met mooi meubilair. Wij hebben onder andere de volgende productsoorten in huis:

  • Eetkamermeubilair
  • Slaapkamermeubilair
  • Spiegels
  • Serviezen en besteksets
  • Diverse tuin artikelen
  • Was- en droogmachines

Maar dit is nog maar het topje van de ijsberg. Voor een compleet aanbod kunt u terecht onder het kopje assortiment op onze website.

Uitstekende service en lage prijzen

Als u kiest voor meubels huren dan is onze website zeker de beste optie. Wij bieden namelijk niet alleen een breed scala aan producten aan, maar hebben ook zeer lage prijzen. Daarnaast bieden wij vele extra’s die anderen niet bieden. Als u bijvoorbeeld een huis in wilt richten voor de verkoop of niet weet hoe u thuis alles neer moet zetten dan kunnen wij u helpen bij de inrichting. Ook voor schilderen, sausen en behangen kunt u ons aanspreken. Deze en vele andere diensten kunnen wij u tegen een lage meerprijs bieden, zodat u eigenlijk niks meer zelf hoeft te doen. Daarnaast is de installatie van apparatuur voor ons een fluitje van een cent, dus dit kunnen wij u ook aanbieden. Voor een compleet nieuw interieur die u binnen de kortste keren thuis heeft is er dus geen betere aanbieder dan interieurtehuur.nl. Kijk vandaag nog even wat wij allemaal te bieden hebben en u zult positief verrast zijn. Meubels huren van hoge kwaliteit voor een zachte prijs kan het allerbest bij ons. Voor elk budget hebben wij de juiste spullen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn