Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Goedkope energie

Goedkope energieGoedkope energie, wie wil dat nu niet? De energierekening maakt bij veel mensen een groot deel uit van de vaste lasten en het is altijd fijn als je de kosten die iedere maand weer terugkomen een stuk naar beneden kunt brengen. Op die manier houd je immers elke maand weer wat geld over waar je dan vervolgens leuke dingen mee kunt doen! Besparen op dergelijke zaken is altijd aan te raden en het is dan ook goed om op zoek te gaan naar wie goedkope energie kan leveren. Andere vaste lasten zijn immers veel lastiger om omlaag te brengen. Aan de gemeentelijke belastingen kun je bijvoorbeeld weinig veranderen, net als aan je huur. Verzekeringen kunnen soms wel iets goedkoper, maar heel veel rek zit hier ook niet altijd in. Wil jij echt verschil merken in je portemonnee, dan is het dus tijd om andere stappen te zetten. De grootste besparing kun je vaak voor elkaar krijgen door over te stappen naar een andere energieleverancier, dus door te kiezen voor goedkope energie! Het is echt de moeite waard om hier eens naar te kijken, om uit te zoeken of jij ook kunt besparen!

Door concurrentie goedkope energie

Hoe kan het nu dat je bij de een goedkope energie af kunt nemen terwijl dit bij een andere leverancier veel duurder is? Dat heeft met een aantal zaken te maken. In de eerste plaats natuurlijk vanwege de sterke concurrentie die er op de energiemarkt is. Er zijn steeds meer energieleveranciers en zij willen natuurlijk verschil maken om zo klanten te krijgen. Sommigen doen dit op aanbod, door bijvoorbeeld alleen groene stroom te leveren of zelfs alleen in Nederland opgewekte groene stroom. Anderen concurreren vooral op prijs, zij proberen de laagste tarieven voor elkaar te boksen. Dat is natuurlijk gunstig voor wie op zoek is naar goedkope energie! Een groot verschil op de energierekening kan ook ontstaan vanwege het verschil in vastrecht en verbruikstarieven. Wat jij aan vastrecht betaalt, staat per jaar vast, maar dit bedrag kan wel sterk verschillen per leverancier. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit uit te zoeken! Als jij een laag verbruik hebt, kan je vergelijking bovendien heel andere resultaten opleveren dan wanneer je een hoog verbruik hebt. Is jouw stroom- en gasverbruik de laatste jaren veranderd, dan is het dus zeker de moeite waard om nu nog eens weer te controleren bij wie jij nu op de juiste plek bent voor goedkope energie!

Overstappen

Overstappen naar een andere aanbieder kan jou dus in veel gevallen echt goedkope energie opleveren, vanwege de sterke verschillen in tarieven. Maar ook om nog een reden en wel om het feit dat er vaak voordelen geboden worden aan nieuwe klanten. Vaak krijg je het eerste jaar een korting of je krijgt meteen een overstapbonus. Dat maakt het overstappen natuurlijk nog aantrekkelijker en maakt het voor jou nog gemakkelijker om te besparen! Wil jij weten bij wie jij op de juiste plek bent voor goedkope energie, welke energieleverancier voor jou de juiste keus is? Ga dan naar Scenner! Er zijn natuurlijk veel vergelijkingssites tegenwoordig, maar het voordeel van Scenner.nl is dat zij:

  • 100% laagste prijsgarantie bieden
  • overstapkorting geven
  • een gratis overstapservice hebben
  • echt onafhankelijk en betrouwbaar zijn

Allemaal belangrijke punten natuurlijk, want als jij een vergelijkingssite gebruikt, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat jij ook echt het voordeligste aanbod voorgelegd krijgt. Je wilt een eerlijk aanbod waar je op kunt vertrouwen. Dat zit met deze vergelijkingssite zeker goed! Ben jij op zoek naar goedkope energie, dan moet je dus echt eens naar Scenner.nl gaan !

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn