Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Grote kinderauto’s

De meeste mensen die voor het eerst over kinderauto’s horen, denken dat het hierbij gaat om gewone speelgoedautootjes, de exemplaren die gewoon in één hand te houden zijn. Dit is logisch, dit zijn immers ook de meest bekende vormen van autootjes voor kinderen. Hier bedoelen wij met kinderauto’s echter geen speelgoedautootjes, maar daadwerkelijke auto’s voor kinderen. Ze hebben een formaat waar peuters en kleuters precies in passen en ze kunnen door hen ook daadwerkelijk gereden worden. Ze kunnen zelf gas geven, remmen en sturen. Is het nu leuk voor hen om een dergelijk stuk speelgoed te hebben? Absoluut! Zoals veel ouders wel zullen weten, willen kids altijd hetzelfde doen als hun mama en papa. Dat betekent dat ze graag ook willen werken, ze willen ook in de tuin werken en ze willen ook koken. En net als papa en mama willen ze ook autorijden, het liefst in een gewone auto. Nu is dat natuurlijk geen optie, maar met kinderauto’s komt het vervullen van deze wens wel een stuk dichterbij. Zoals gezegd kunnen ze hier zelf in rijden en dat zullen ze echt fantastisch vinden. Het geeft hen het gevoel dat ze al heel groot zijn en dat wil natuurlijk ieder klein meisje en elke kleine jongen. Zijn er meer kids in de buurt die ook over kinderauto’s beschikken, dan kunnen de kleintjes met elkaar echte verkeerssituaties na gaan spelen. Ze leren zo op een speelse manier en in een veilige omgeving om op elkaar te letten, om uit te kijken en om ruimte te maken voor de ander. Allemaal zaken die later in het echte verkeer goed van pas komen. Bovendien leren ze met behulp van kinderauto’s al jong sturen, remmen en gas geven en rekening houden met de snelheid van hun eigen voertuig en dat van anderen. Er zal heus eens iets fout gaan, maar op deze manier kunnen ze dat goed leren.

Diverse soorten kinderauto’s

Lijken kinderauto’s u ook wel een goed idee voor uw kids? Dan is het goed om te weten dat er een ruime keus bestaat op dit gebied. Als eerste is de grootte van het voertuig natuurlijk belangrijk. U kunt kiezen voor kinderauto’s waar slechts één kindje in past, maar er zijn ook modellen te krijgen waar een passagier bij in kan stappen. Daarmee kunnen ze leuk met zijn tweeën uit rijden gaan. Een ander verschil tussen de diverse mogelijkheden, is de snelheid die ze kunnen behalen. Er zijn exemplaren te koop die maar liefst een snelheid van zes kilometer per uur behalen. Vindt u dit te snel? Kies dan voor een langzamer model dat slechts drie kilometer per uur kan halen. Dat kunt u zelf lopends gemakkelijk bijhouden en zo kunt u ingrijpen als u dat nodig acht. Wilt u hoe dan ook de mogelijkheid hebben om in te grijpen op het moment dat het fout dreigt te gaan? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een van de kinderauto’s met afstandsbediening. De kleine kan dan zelf rijden, maar u houdt hiermee toch de mogelijkheid tot controle over het voertuig. Een volgend punt waarop de diverse kinderauto’s van elkaar verschillen, is het terrein waar ze geschikt voor zijn. Sommige exemplaren zijn enkel geschikt voor gebruik op verhard terrein en zijn daardoor vooral handig voor mensen met een grote schuur of voor woonwijken waar een groot speelplein aanwezig is. Hebt u een grote tuin waar de kinderen in spelen, dan kan er beter gekozen worden voor een model dat ook op onverhard terrein kan rijden. Op die manier kan er op het grasveld gespeeld worden met de kinderauto’s. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden op dit gebied.

Veel keus bij Cars4Kids

Uit bovenstaande is duidelijk geworden dat er veel keus is op het gebied van kinderauto’s, u kunt kiezen voor:

  • verschillende maximum snelheden die behaald kunnen worden
  • eenpersoons- en tweepersoons modellen
  • een afstandsbediening of juist niet
  • geschiktheid voor gebruik op verhard terrein of ook voor onverhard terrein

En om de keuze nog lastiger te maken, zijn kinderauto’s ook nog in veel verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Zo zijn er varianten die precies lijken op hun grote broers, u kunt dan bijvoorbeeld denken aan een miniversie van een BMW. Maar daarnaast zijn er ook exemplaren die juist weer meer fantasierijk zijn en die niet gebaseerd zijn op echte auto’s. Ook wat betreft kleur valt er heel wat te kiezen. Natuurlijk zijn er blauwe en roze exemplaren, maar in feite zijn alle kleuren mogelijk, alles van wit tot zwart en daar tussenin. Op het gebied van kinderauto’s valt er dus heel veel te kiezen en dat kan de keuze best lastig maken. Een ding wat echter zeker is, is dat u het best naar Cars4Kids kunt gaan voor de aanschaf ervan. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in deze voertuigen en u vindt bij hen dan ook een ruime keus. Daardoor is de kans zeer groot dat u bij hen een auto kunt vinden die helemaal aansluit bij uw wensen en dat is natuurlijk wel zo prettig. Naast een ruim aanbod aan kinderauto’s, vindt u bij hen bovendien ook een ruime keus aan andere voertuigen voor uw kleine, zoals jeeps, tractors en motors. Als u of uw kindje daar de voorkeur aan geeft, dan is dat dus ook een goede optie. Bent u op zoek naar de beste kinderauto’s of andere voertuigjes voor kinderen? Dan is Cars4Kids dus de winkel voor u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn