Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Hay

Een mooie inrichting van uw woning is natuurlijk belangrijk. U wilt zich er goed thuis voelen en daar draagt het interieur sterk aan bij. Wilt u graag uw huis eens inrichten met spullen die net eens wat anders dan anders zijn? Met meubels en accessoires die niet iedereen al in huis heeft? Dan is het merk Hay waarschijnlijk net iets voor u. Scandinavisch design maakt de laatste jaren een enorme opmars door en dit Deense merk maakt duidelijk dat dit niet toevallig is. Ze blinken namelijk echt uit in het creëren van bijzondere, stijlvolle en toch praktische producten. Hay is zoals gezegd een Deens merk en de ontwerpers brachten in 2003 hun eerste meubelcollectie op de markt. Al snel werden hun producten ongekend populair. Hoe kan het nu dat Hay zo populair is? Waarin onderscheiden zij zich van anderen? Wat in de eerste plaats belangrijk is om te weten over dit woonmerk, is dat zij hun inspiratie halen uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Natuurlijk zijn er sinds die tijd veel ontwikkelingen en innovaties geweest en de designs worden dan ook niet een op een overgenomen. Bij Hay combineren ze de ontwerpen van toen met de innovaties en kleurentrends van nu. Door oud en nieuw te combineren, zorgen ze voor een inspirerende collectie die in veel huizen niet zal misstaan. Door gebruik te maken van vaste lijnen uit de architectuur en de laatste modetrends, werken ze bij Hay echt op een snijvlak. Dit resulteert in spannende, creatieve en innovatieve collecties die passen in nagenoeg ieder interieur, zonder dat dit betekent dat de artikelen onopvallend en oninteressant zijn. Door de juiste afstemming met het modebeeld van nu worden het bijzondere items die in veel verschillende interieurstijlen in te passen zijn.

Verschillende artikelen van Hay

Wat voor soort producten maken ze nu precies bij Hay? Zoals we hierboven al kort aanstipten, begonnen ze in 2003 met een meubelcollectie. Toen dit een succes bleek te zijn, zijn ze langzamerhand hun collectie uit gaan breiden met andere woonartikelen. Zo kwam er verlichting in hun assortiment en ook kleden. Daarnaast begonnen ze ook met woontextiel en woonaccessoires, waardoor u nu min of meer uw gehele woning in zou kunnen richten met producten van Hay. Aan wat voor producten moet u dan specifiek denken? Meubels, verlichting, woontextiel en accessoires zijn immers vrij ruime begrippen. U kunt onder de meubels onder andere verschillende banken vinden. U hebt dan de keus uit exemplaren in een rustige kleur en in een wat meer gangbaar model, maar u kunt ook kiezen voor zeer opvallende kleuren als geel of aubergine. Ook zijn er bijzondere modellen verkrijgbaar bij Hay, zoals een soort lounge sofa. Dit is weer eens heel wat anders dan de standaard hoekbanken. Onder de meubels vindt u ook een zeer ruime collectie stoelen en krukken. Ook hier geldt weer dat er zowel zeer opvallende als minder opvallende exemplaren te krijgen zijn. Bij bijzondere stoelen kunt u dan denken aan modellen met drie poten in plaats van vier, of aan een extra hoge rugleuning. Ook in de rest van de vormgeving zit veel verschil, zo kunt u kiezen voor een hoekige, vierkante stijl of juist voor meer ronde, organische vormen. Voor de kasten en tafels van Hay geldt evenzeer dat er veel te kiezen valt, zowel wat betreft kleur als wat betreft stijl. Kijkt u naar het woontextiel van Hay, dan zal u waarschijnlijk al snel opvallen dat zij houden van bijzondere ontwerpen en dessins. Ze kiezen bijvoorbeeld veel voor opvallende grafische prints, zodat u echt een bijzonder kussen in huis kunt halen. Maar natuurlijk zijn er ook wat meer aardse, natuurlijkere patronen en tinten verkrijgbaar.

Vele accessoires

Zoals gezegd kunt u bij Hay ook terecht voor accessoires. Dit is natuurlijk helemaal een ruim begrip en we zetten dan ook graag voor u op een rijtje aan welke artikelen u dan kunt denken. De collectie accessoires van Hay bestaat onder meer uit wandplanken, tassen, schalen, kapstokken, opbergdozen en kandelaars. Maar ook voor woontextiel als dekbedovertrekken, theedoeken en gastendoeken bent u bij hen aan het juiste adres. Bovendien vindt u bij hen ook een bijzondere collectie drinkglazen. Bent u nieuwsgierig naar hoe de producten van Hay eruit zien of zou u graag eens wat van dit merk aan willen schaffen? Dan bent u bij Living and Company aan het juiste adres. Het voordeel van deze woonwinkel is dat u bij hen de hele collectie online kunt bekijken en bestellen. Zo kunt u snel zien of het merk Hay voor u de juiste keus is, of dat u beter kunt kiezen voor een van de andere merken die zij in hun assortiment hebben. Bovendien kunt u natuurlijk meteen de producten die u wilt hebben online bestellen, op het moment dat het u het beste uitkomt. Daarnaast bieden zij nog als voordeel:

  • dat zij bestellingen snel verzenden
  • dat bestellingen van meer dan vijftig euro gratis bezorgd worden
  • dat zij over een deskundige klantenservice beschikken
  • dat u bij hen de mooiste woonartikelen vindt, van de beste merken, tegen gunstige prijzen

Reden genoeg dus om juist naar deze zaak te gaan als u op zoek bent naar nieuw meubilair of nieuwe woonaccessoires. Of u nu graag iets zou willen kopen van het merk Hay of van een van de andere merken die zij in hun collectie hebben opgenomen, u vindt bij hen altijd een ruime keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn