Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Heeft u last van een terugkerende longontsteking?

Vorig jaar heb ik aan het begin van het jaar een longontsteking gehad. De arts vond dit al vreemd want ik ben nog jong en er was geen reden om aan te nemen dat ik meer gevoelig was om ontstekingen aan mijn longen te krijgen. Ik ben daarom behandeld en ik meende dat alles weer goed was, maar na verloop van tijd had ik weer dezelfde klachten. Dat was heel vreemd om te merken en ik ben daarom gaan kijken wat er met mij aan de hand kon zijn. Ik had namelijk last van een terugkerende longontsteking en deze is uiteindelijk ook nog meerdere keren teruggekomen. Ik ben toen gaan kijken wat er aan de hand kon zijn en ik heb toen gezien dat wanneer je een terugkerende longontsteking hebt, je daar heel lang last van kunt hebben. Dat was niet het nieuws waar ik op gehoopt had en ik vond het daarom ook heel vervelend om dit te horen te krijgen. Ik heb toen gekeken of ik ook een alternatieve behandeling voor een terugkerende longontsteking kon ondergaan want ik had al van de arts te horen gekregen dat zij niet veel meer voor mij konden doen. Een terugkerende longontsteking is namelijk niet iets dat je heel goed kunt voorkomen volgens hen en daarom heb ik gekeken wat ik zelf kon doen om mijn terugkerende longontsteking te verminderen. Ik ben toen gaan googelen en ik heb toen gezien dat wanneer je last hebt van een terugkerende longontsteking, je altijd een keer kunt kijken op de site van haloclinic.nl. Deze mensen hebben namelijk een zoutkamer en als je hierin behandeld wordt, kan dat heel goede effecten hebben op mensen die last hebben van een terugkerende longontsteking. Ik heb dus last van een terugkerende longontsteking dus ik wilde graag even weten of deze behandeling ook iets voor mij zou zijn. Ik heb toen even contact opgenomen om te horen of zij mij ook van dienst konden zijn en uiteraard was dit het geval. Ik heb toen een afspraak gemaakt en ik kan u zeggen dat ik blij was dat ik al zo snel aan mijn terugkerende longontsteking kon gaan werken. Ik hoefde alleen maar in de zoutkamer te gaan zitten en ik voelde meteen een verademing. Ik heb veel baat gehad bij deze behandeling en dat terwijl deze behandeling puur natuurlijk is. 

Ik ben van mijn terugkerende longontsteking af

ik heb nu een aantal keer in de zoutkamer van deze kliniek gezeten en dat is mij heel goed bevallen. Ik merk dat ik me echt heel veel beter voel en dat ik geen last meer heb van mijn terugkerende longontsteking. Dat was precies waar ik op gehoopt had en ik ben daarom blij dat ik op de site van haloclinic.nl ben gaan kijken. Mocht u ook behandeld willen worden voor uw terugkerende longontsteking, dan is het aan te raden om ook even op deze site te kijken. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer over de zoutkamerbehandeling willen weten, dan kunt u:

  • Even naar haloclinic.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Een afspraak maken via de site of via de telefoon 

Ik hoop dat deze benadeling u ook zal helpen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn