Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Hier kunt u een prachtig konijnenhok kopen

Het is weer bijna zomer en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om te kijken of de dierenverblijven die u heeft nog helemaal goed zijn. Wanneer u konijnen heeft, is het goed om te weten of het hok dat u heeft, nog voldoet aan de eisen die u aan dit hok stelt. Kan uw konijn nog vrij bewegen in dit hok? Wanneer u graag wat anders zou willen voor uw konijn omdat uw huidige konijnenhok een beetje verouderd is, dan hebben wij u waarschijnlijk heel erg veel moois te bieden. Wij hopen dan ook dat u een keer op onze site zou willen komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij doen er namelijk alles aan om u te laten zien wat wij u allemaal kunnen leveren wanneer het gaat over de aanschaf van een mooi konijnenhok. Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren over welk konijnenhok het beste bij uw konijn past. Wij hebben tal van verschillende hokken en daar willen wij u ook in deze tekst graag wat meer over vertellen. Op die manier kunt u heel snel een goede indruk krijgen van onze mogelijkheden. Wij hopen dan ook dat u snel een keer op onze site wilt komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij kunnen u namelijk voorzien van een konijnenhok dat volledig aan uw eisen voldoet. Wilt u graag een mooi konijnenhok met een ren? Die hebben wij voor u! Ook wanneer u een konijnenhok zoekt voor twee konijnen, kunnen wij u die leveren. Wij hebben alles wat u nodig heeft en wij hopen dan ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Wij voorzien u graag van advies, dus wanneer u meer wilt weten, kunt u ons altijd komen vragen. Wij zijn telefonisch maar ook per mail bereikbaar.

Wij hebben een konijnenhok van hout, maar ook van kunststof

Wanneer u geen zin heeft om onderhoud te plegen aan het konijnenhok dan kunt u voor ons kunststof konijnenhok kiezen in plaats van ons houten konijnenhok. U zult zien dat u van beide heel erg veel plezier kunt hebben en dat uw konijn het fijn zal vinden om in dit hok te wonen. Wanneer u niet een heel grote tuin heeft, maar u uw konijn toch graag de ruimte wilt geven, dan kunt u ook kiezen voor ons konijnenhok dat op de ren geplaatst is. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u heeft en kunt u uw konijn precies geven wat het nodig heeft. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer naar onze site Dierenverblijf.com zou willen komen kijken om te zien wat wij u allemaal zouden kunnen bieden. Wij zorgen er graag voor dat iedereen precies kan vinden wat hij of zij nodig heeft en vandaar dat wij u ook graag van harte welkom willen heten op onze site.

Bestel bij ons en krijg een gratis grasbal!

Wanneer u bij ons van Dierenverblijf op de site een bestelling plaatst, krijgt u bijna altijd een gratis attribuut bij uw bestelling. Het kan hier gaan om een grasbal of om bijvoorbeeld een speelbal. Hierdoor heeft u altijd veel waar voor uw geld. Kortom:

  • wij verkopen een hok met of zonder ren
  • wij hebben ook voor kleine tuinen de juiste hokken
  • wij kunnen u ook hokken leveren voor meerdere konijnen

Wij hopen u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Kijk vandaag nog even op Dierenverblijf.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn