Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Hier vindt u de wc bril die u graag in uw toilet wilt hebben

Dat de juiste wc bril uw toiletbezoek een heel stuk kan veraangenamen, dat weten ze bij Deto Seats maar al te goed. Deze firma richt zich op de verkoop van deze producten. U moet dan niet denken aan saaie wc brillen in een witte of zwarte kleur, maar aan wc brillen die zijn voorzien van de mooiste opdrukken. Wilt u niet het hele assortiment hoeven te bekijken en gelijk de categorie vinden die aan uw voorkeur voldoet? Maak dan een keuze uit één van onderstaande thema’s:

  • Humor
  • Artistiek
  • Bloemen
  • Dieren
  • Familie

Voor al deze brillen geldt dat u uw bestelling al snel in huis kunt hebben. Ze hanteren een levertermijn van slechts 1 of 2 werkdagen. Ook ontvangt u altijd 2 jaar garantie op uw aankoop.

Een superleuke wc bril bestelt u gewoon online

De kans is groot dat u aan uw huis veel aandacht hebt besteed. Dat betekent dat het interieur natuurlijk precies is zoals u het wilt. Geldt dat ook voor alle kamers in huis? Waarschijnlijk zijn er nog wel enige verbeterpunten te vinden om door te voeren. Het kleinste kamertje in uw huis is misschien qua sfeer het minst interessant. We hebben het dan natuurlijk over het toilet. Eigenlijk is dat best gek, omdat u doorgaans toch een aantal keer te vinden bent in dit kamertje. Nu denkt u misschien dat het niet mogelijk is om dit kamertje sfeervol in te richten. Gelukkig is dat niet waar. Daarvoor hoeft u echt niet uitgebreid te gaan behangen, te verven of de toiletpot eruit te halen om te vervangen door een nieuwe. Het hoeft je maar een paar euro te kosten om het toilet in één keer een totaal andere aanblik te geven. Hoe u dat precies kunt doen? Nou, door te zorgen dat u een wc bril op de wc hebt liggen die aanspreekt. Een wc bril dient tegenwoordig alleen niet meer een functioneel doel. Het oog wil namelijk ook wat. En daar weten ze bij Deto Seats wel raad mee. Hier kunt u superleuke wc brillen verkrijgen, precies in de stijl waar uw voorkeur naar uit gaat. Heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een klassieke look? Dan kunt u deze stijl ook doorvoeren in de wc bril. Hoe u dit precies doet? Nou, door te kiezen voor de wc bril van deze firma genaamd Softclose wc bril Dark Home. Het lijkt alsof dit type is gemaakt uit prachtig oud hout, maar niets is minder waar. Of houdt u misschien erg van dieren? Heeft u een zwak voor honden? Dan vindt u de wc bril Softclose wc bril Bulldog misschien wel iets. Hierop is een prachtige bulldog te zien die languit ligt. Rondom zijn koppie heeft hij een roze haarbandje met daaraan een roosje bevestigd.

Keuze uit veel producten

Vindt u een goede dosis humor veel belangrijker? Jaagt u graag uw bezoek de stuipen op het lijf? Ook dan heeft deze firma de juiste toiletbril voor u beschikbaar. Wat dacht u namelijk van de Softclose wc bril Scary Hands? Het lijkt net alsof er iemand in de wc pot aanwezig is die er graag uit wil. Gelukkig blijkt bij het openen van de bril dat er helemaal niemand inzit en het gewoon een grap is. Wilt u het complete assortiment bekijken? Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn