Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Hikvision

Mr-beveiliging - HikvisionWilt u uw huis goed beveiligen tegen inbrekers? Dan zijn er natuurlijk een aantal zaken waar u aan denkt. In de eerste plaats is het belangrijk te zorgen voor uitstekende sloten. Sloten met kerntrekbeveiliging en het SKG keurmerk zijn op dit moment ongeveer de beste opties die u hier heeft. Verder is het verstandig uw huis goed te bekijken. Is het bijvoorbeeld voor een inbreker mogelijk om door een klein raampje naar binnen te gaan? Tot slot kunt u ook kiezen voor het plaatsen van extra elektronica om uw huis goed te beschermen. Camera’s van Hikvision helpen het huis te beschermen en inbrekers af te schrikken. Hikvision camera’s hebben enkele grote voordelen ten opzichte van de concurrentie:

  • Haarscherp beeld
  • Eenvoudig aan te sturen
  • Diverse camera’s voor verschillende situaties
  • Beelden opslaan op een harde schijf

De beelden van Hikvision camera’s zijn haarscherp. Hoe vaak hebben we niet meegemaakt dat de daders wel zijn gefilmd, maar de beelden te slecht zijn om echt op te maken wie het zijn? De daders zijn op heterdaad betrapt, maar blijven op vrije voeten. Met de diverse modellen van Hikvision hoeft u hier niet bang voor te zijn. De beelden worden in een hoge resolutie tot u gebracht. Hikvision kan dus ook gebruikt worden om de kinderen in de gaten te houden die in de tuin aan het spelen zijn, of om de baby in de kinderkamer in de gaten te houden. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere apparaten te installeren. Al deze beelden kunnen op hetzelfde moment worden bekeken. Hiervoor gebruikt u een IP recorder die gewoon draait op uw eigen Windows PC. Haarscherp beeld allemaal op één plek te bekijken, wie wil dat nou niet? Hier komt bij dat Hikvision apparaten ontzettend makkelijk aan te sturen zijn. Zo is het mogelijk om in een browser elk apparaat afzonderlijk te bekijken of deze zelfs van positie te laten veranderen. Zo kunt u op afstand de hoek van de camera net iets aanpassen. Dit kan handig zijn om bepaalde gebieden rondom het huis extra in de gaten te houden, maar ook om inbrekers die binnen proberen te komen op de gevoelige plaat vast te leggen. Zorg dat u de toegang tot de beelden goed beveiligt. Sla de beelden op met behulp van een harde schijf die u op een veilige plek bewaard. Met Hikvision zal geen inbreker het meer wagen om binnen te komen.

Hikvision modellen

Hikvision kent een grote diversiteit wat betreft aangeboden modellen. De belangrijkste modellen zijn:

  • (IP) Dome camera’s
  • Bullet IP
  • Fisheye

Een “dome camera” hebben de meeste mensen wel eens gezien. Deze worden in het plafond geplaatst en houden zo een bepaalde locatie in de gaten. Vaak staat het oog een bepaalde kant op gericht, maar het komt ook voor dat dit oog gedraaid wordt om zo een groter oppervlak te bestrijken. Wat bovendien erg handig is aan een dome camera is dat deze ook binnenshuis geplaatst kan worden. De camera steekt niet uit en zit dus niet in de weg. Wanneer de camera buiten geplaatst moet worden kan het lastig zijn een goede locatie hiervoor te vinden. Zoek naar een plek waar het apparaat goed gemonteerd kan worden. Er zijn speciale Hikvision beugels aanwezig waar de diverse camera’s in geplaatst kunnen worden. Zo kan een dome camera toch op een verticale muur worden gemonteerd. Bekijk altijd even wat de opties zijn voordat u een Hikvision apparaat aanschaft. Een dome camera komt in een draadloze variant en in een variant met bedrading. Ook kunnen alle beelden op een smartphone of tablet worden bekeken! Een “bullet” camera komt het meest in de buurt bij een normale beveiligingscamera zoals we deze in films en series zien. Het oog steekt uit naar een bepaalde kant en het apparaat kan draaien om grote gebieden te bekijken. De camera kan op afstand worden verplaatst en is vrij makkelijk zichtbaar. Dit heeft het effect dat inbrekers uw huis sneller links zullen laten liggen. Het apparaat wordt op een verticale muur gemonteerd en is ook ideaal voor de voordeur. U kunt direct zien of er mensen aankomen (en wie dit zijn) voordat ze hebben aangebeld! Tot slot is er de Hikvision FishEye camera. Deze camera kijkt van boven, net als een dome camera, maar heeft bijzonder aangezicht. Het beeld wordt enigszins gedraaid zodat een hele ruimte in één oogopslag kan worden bekeken. Deze camera’s zijn vaak duurder dan de bovengenoemde modellen. Het is belangrijk te bepalen welk model voor u het beste werkt. Natuurlijk speelt prijs hierbij ook een rol; de meeste Hikvision modellen zijn beschikbaar in diverse prijsklassen.

Met een gerust hart slapen

Met een beveiligingscamera voorkomt u dat u het slachtoffer wordt van een geplande inbraak. Bovendien kunt u alle delen van uw huis goed in de gaten houden, wat op veel andere momenten erg nuttig kan zijn. U kunt met een gerust hart slapen als uw kinderen na een avond stappen weer thuiskomen, of uw baby lekker ligt te slapen in de box. Voor de beste Hikvision producten kijkt u op https://www.mr-beveiliging.nl. Alle bovengenoemde modellen zijn op deze site beschikbaar, tegen zeer scherpe prijzen. De artikelen worden binnen 24 uur geleverd en als u meer dan 70 euro uitgeeft betaalt u geen verzendkosten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier. Binnen mum van tijd heeft u dan een gericht antwoord op een persoonlijke vraag. Surf vandaag nog naar de site!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn