Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Hoe kom ik aan een energielabel bedrijfspand?

Vorige maand kreeg ik een brief van de Nederlandse overheid waarin mij geschreven werd dat ik binnenkort moest beschikken over een ‘energielabel bedrijfspand’. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik geen idee had waar dit over ging, ik had namelijk nog nooit van een ‘energielabel bedrijfspand’ gehoord. Ik wist wel dat woonhuizen over een dergelijk label konden beschikken, maar dat ook bedrijven hieraan moesten geloven, wist ik niet. Vandaar dat ik maar eens even op het internet ben gaan zoeken naar meer informatie over dit ‘energielabel bedrijfspand’. Ik heb dat gedaan via het internet omdat ik nog altijd van mening ben dat je via dit medium de meest interessante informatie kunt vinden. Daarnaast vind je op het web ook vaak ervaringen van andere mensen waardoor ik misschien ook in de gelegenheid werd gesteld om uit te vogelen waar ik moest zijn om in het bezit van dit energielabel bedrijfspand te komen. Ik kwam uiteindelijk terecht op de site van Joeles.nl, nadat ik dus simpelweg even gegoogeld had op ‘energielabel bedrijfspand’. Ik heb uiteindelijk met dit bedrijf samengewerkt en dat is mij heel erg goed bevallen. Ik ben namelijk van mening dat dit bedrijf heel secuur te werk gaat en dat je als klant heel erg goed geholpen wordt.

In een mum van tijd het juiste energielabel bedrijfspand

Toen ik op het internet ging zoeken, wist ik niet helemaal hoe dat allemaal in zijn werk ging. Ik had nog nooit te maken gehad met het aanvragen van een energielabel bedrijfspand dus ik wist ook niet helemaal waar ik mijn eerste stappen op dit gebied zou moeten zetten. Vandaar dat ik dus even ben gaan googelen en toen kwam ik terecht op de site van Joeles.nl. Ik had meteen een heel goede indruk van dit bedrijf. Op hun site presenteren ze namelijk tamelijk ingewikkelde materie heel overzichtelijk en daardoor wist ik meteen veel meer van het energielabel bedrijfspand. Het werd mij daarom ook al heel snel duidelijk dat wanneer ik graag in aanmerking zou willen komen voor dit energielabel bedrijfspand, ik bij deze firma de grootste kans van slagen had. Vandaar dat ik maar eens uitgebreid ben gaan kijken naar de mogelijkheden die deze firma allemaal biedt op dit gebied. Ik was al heel snel blij dat ik dit bedrijf had gevonden want ook voor dit onderwerp geldt dat het soms heel lastig is om door de vele bomen het bos nog te kunnen zien. Je krijgt namelijk te maken met heel veel regeltjes waar je aan moet voldoen en dat maakt het niet altijd even eenvoudige materie. Gelukkig werken bij Joeles.nl heel deskundige specialisten die je graag helpen.

Ik ben heel erg tevreden

Inmiddels heb ik het energielabel bedrijfspand in mijn bezit en ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben over de samenwerking met Joeles.nl. Dit bedrijf beschikt over zeer deskundige personeelsleden die daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk zijn. Ik voldoe inmiddels aan de eisen die de overheid aan mij stelt en dat vind ik heel erg prettig. Kortom:

  • Ik ben zeer tevreden
  • Ik raad dit bedrijf iedereen van harte aan
  • Ik heb mij in een mum van tijd door het oerwoud aan regels geworsteld

Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een bedrijf dat u kan helpen bij het realiseren van het energielabel bedrijfspand, dan raad ik u Joeles van harte aan. Hier werken mensen met zeer veel verstand van zaken die u ook nog eens heel erg graag ondersteunen in dit hele proces. Ik kan niet anders zeggen dan dat de samenwerking mij heel goed bevallen is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn