Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Hoe krijg ik een hypotheek zzp?

Als je zzp’er bent, dan heb je te maken met veel voordelen en nadelen. De meeste mensen die voor zichzelf beginnen doen dit omdat ze niet meer gebonden willen zijn aan een vast contract. Vaak ben je dan immers in loondienst. Dat betekent dat je verantwoording moet afleggen aan een baas of manager. Tevens moet je vaak op gezette tijden op je werk aanwezig zijn en je kunt niet zo maar vrij nemen wanneer jij dat wilt. Voordeel is wel dat je een stabiel inkomen geniet en dus kunt rusten op een zeker financieel fundament. Als je in loondienst werkt, dan kun je ook niet zomaar in een zwart gat terecht komen. Als je je baan zou verliezen, dan heb je altijd een financieel vangnet. Je kunt immers een WW uitkering aanvragen. Als je ondernemer bent en je hebt een periode waarin je weinig werk hebt, dan heb je gewoonweg minder inkomsten. Als ondernemer ben je dus wel vrij om te werken wanneer jij het wilt. Je kunt vrij nemen op momenten dat je vrij wilt en je bent niet gebonden aan een vast dienstverband. Dat geeft een zekere vrijheid, maar die vrijheid zorgt ook voor onzekerheid. Zo heb je dus te maken met voor- en nadelen. Een groot nadeel waar je als ondernemer of zzp’er mee te maken krijgt, is de hypotheek. Juist voor een hypotheek zzp heb je een vast contract nodig en een stabiel inkomen. Als ondernemer heb je uiteraard geen vast contract. Het inkomen kan wel stabiel zijn, maar het is lastig om dit aan te tonen. De bank ziet immers alleen het stabiele inkomen van het verleden, maar je kunt geen garanties geven voor de toekomst. Dus voor een hypotheek zzp is het lastig om je toekomstige financiële situatie te schetsen. Daardoor is het mogelijk dat je als zzp’er genoeg verdient voor een hypotheek en deze toch niet krijgt. Je verdient misschien zelfs meer dan iemand met een vast contract die wel een hypotheek krijgt. Puur vanwege de onzekerheid betreffende je inkomen val je dus buiten de boot. Om toch in aanmerking te komen voor een hypotheek zzp, kun je terecht bij Fina Forte. Het is namelijk wel degelijk mogelijk om een hypotheek zzp te krijgen. Je moet je hele financiële situatie alleen even goed presenteren. Die presentatie is precies waarmee Fina Forte jou kan helpen. Kijk voor meer informatie op finaforte.nl.

Bel nu voor een gratis gesprek over de hypotheek zzp

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden betreffende een hypotheek zzp, dan kun je allereerst via een gratis gesprek meer informatie vergaren. Je kunt via de telefoon spreken met een ZZP specialist. Het is belangrijk dat je eerst je eigen situatie goed in kaart brengt. Op deze manier kan de specialist een inschatting maken of en hoe je geholpen kan worden. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Je kunt het zien als een eerste oriëntatie. Als blijkt dat je wel degelijk mogelijkheden hebt betreffende een hypotheek zzp, dan kun je er altijd voor kiezen om verder te gaan met Fina Forte. Zij kunnen dan alles voor je regelen met betrekking tot de aanvraag voor een hypotheek zzp.

Waarom Fina Forte?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om te kiezen voor Fina Forte.

  • Hoogste slagingskans
  • Altijd de laagste rente
  • Ook voor startende zzp

Door de expertise van de zzp specialisten en hun kennis van de banken, profiteer jij als zzp’er van een zeer hoge slagingskans. Verder is het zo dat Fina Forte samenwerkt met meer dan 30 banken. Daardoor kunnen ze voor jou de laagste rente realiseren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn