Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

HR ketel kopen bij de Ketel Sprinter

Waar hebben we het over als we het hebben over een HR ketel? Een dergelijke ketel wordt ook wel een CV ketel genoemd en laat zich kenmerken door haar energiezuinige werking. Dat betekent dat een HR ketel kopen u veel geld kan besparen omdat u bespaart op uw energierekening. De HR ketel kopen doet u ten behoeven van het watergebruik in uw woning of pand. De ketel heeft een zeer hoog rendement en een HR ketel kopen wordt dan ook altijd aangeraden. Een HR ketel wordt gezien als een van de beste investeringen die u kunt doen om de kosten die u maakt voor het verbruik van energie omlaag te brengen. De vraag waar het om gaat is ‘hoeveel gas wordt er precies omgezet in warmte?’ De berekening moet gunstig voor u uitpakken en bij een HR ketel is dat altijd het geval. Er zijn verschillende soorten HR ketels te koop en het is verstandig om wanneer u een HR ketel kopen gaat, om u te laten bedienen van het beste advies. Er zijn verschillende soorten ketels van verschillende soorten materialen en u moet altijd de ketel kiezen die u de beste besparing oplevert. De voordelen van een HR ketel kopen zijn dus tamelijk evident, maar wij zullen ze speciaal voor u nog eens op een rijtje zetten.

  • De aanschaf van een HR ketel zorgt ervoor dat u veel geld kunt besparen.
  • De aanschaf van de HR ketel zorgt voor meer comfort in uw woning.
  • De aanschaf van de HR ketel levert u een hoger rendement op.
  • De aanschaf van de HR ketel zorgt voor een verduurzaming van uw woning.
  • U betaalt altijd minder en profiteert van een zeer hoge capaciteit.

Direct een HR ketel kopen

Wilt u genieten van meer capaciteit een toename van uw wooncomfort en ook de beste prijs betalen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want wij zijn de beste partij voor de aankoop van uw HR ketel. U maakt de goede keuze als u deze ketel aanschaft, want u zult veel geld besparen. Kies bijvoorbeeld voor de zogenaamde ‘hoogrendementsketel van de Ketelsprinter en dan kiest u heel specifiek voor een ketel die u een hoog rendement oplevert. Natuurlijk zijn er op het gebied van de HR en CV ketels veel ontwikkelingen gaande die het mogelijk maken om steeds meer te besparen. De regel is ‘hoe nieuwer de ketel, hoe hoger het rendement’. Wat kunnen wij u allemaal bieden? Ten eerste kunt u bij ons de nieuwste HR ketel kopen. U bespaart dan vanaf het moment van aanschaf geld. Natuurlijk worden onze ketels super snel geleverd en u hoeft dus niet lang te wachten op de ketel. Het besparen kan dus direct beginnen. Een van onze experts komt de ketel altijd aan huis leveren en kan u alles uitleggen over de montage. Het is niet ingewikkeld, maar vaak vinden onze klanten het prettig om te weten hoe de ketel wordt geplaatst en wat de expert precies doet. Mocht u dan in de toekomst tegen een probleem aanlopen, dan zal het geen probleem zijn om dit op te lossen. Een HR ketel kopen doet u bij ons en dan geniet u niet alleen van de beste kwaliteit en de nieuwste modellen, maar ook van een zeer goede prijs. Een HR ketel kopen voor de beste prijs; dat doet u dus hier! Om te weten welke HR ketel u het beste aan kunt schaffen, dient u uit te rekenen wat uw verbruik is. De ene ketel past beter bij uw verbruik dan de andere ketel en hoe beter dit op elkaar aansluit hoe meer rendement het u oplevert. Dat is uiteindelijk waar het u om gaat als u een HR ketel kopen wilt. Met behulp van de zogenaamde ‘Label comfort warm water’ kunt u de berekening makkelijk en snel uitvoeren. Dit label toont u hoeveel warm water een ketel u per tijdseenheid kan leveren. Als u kiest voor een ketel met een hoge waarde dan zult u profiteren van meer comfort en dan kan er bijvoorbeeld op meerdere plaatsen in de woning warm water worden gebruikt zonder dat een van de gebruikers koud water krijgt. Dat is prettig, en dat regelt u door een goede HR ketel aan te schaffen bij de beste leverancier van HR ketels.

Een HR ketel kopen; honderd procent verwarming

Een HR ketel kopen bij de Ketelsprinter is de beste keuze en u zult deze investering er al binnen enkele jaren uit hebben. Dat is iets waar steeds meer mensen zich bewust van zijn. De verduurzaming van uw woning kan ook op andere manieren gerealiseerd worden, maar een HR ketel kopen is een mooie optie en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij houden alle ontwikkelingen die er gaande zijn op het gebied van verwarming goed in de gaten en als er nieuwe ketels op de markt komen die u een nog hoger rendement op kunnen leveren dan nemen wij deze direct op in ons assortiment. Dat is waar wij voor gaan en dat is het soort dienst dat wij onze mensen willen leveren. Het voornaamste kenmerk van de HR ketel is wel dat hij u meer rendement oplevert dan een conventionele gasketel maar ook neemt de ketel in de meeste gevallen minder ruimte in. U profiteert dus ook van de praktische voordelen van de ketel. De damp condenseert in de rookgassen en dat zorgt er voor dat u onwillekeurig zuiniger met uw energie omgaat. Niet alleen zullen uw stookkosten aanzienlijk omlaag gaan. U maakt ook een duurzame keuze en dat is in deze tijden erg belangrijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn