Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Huis bouwen bij Gorate

Wilt u zelf een huis bouwen? Dan willen wij u allereerst van harte feliciteren met deze geweldige keuze. Het is geweldig dat u een huis gaat laten bouwen en dit project is spannend en leuk. Natuurlijk bent u bij ons helemaal op het juiste adres als u een huis bouwen wilt dat aan al uw wensen zal voldoen. Want uw vraag en al uw persoonlijke wensen vormen de basis van het project van het huis bouwen. Wij zijn Gorate en wij stellen u bij dezen heel erg graag aan u voor. Wij staan garant voor de bouw van uw droomhuis en niets minder dan dat. U heeft een kavel. Daar moet het huis van uw dromen op komen te staan. Op het internet ziet u dat er een weelde aan mogelijkheden is op het gebied van bouwbedrijven. U dient daarom de juiste keuze te maken en de partij te kiezen die u het beste van dienst kan zijn. Die partij is Gorate. Wij stellen uw wensen centraal. Het eerste wat wij altijd zullen doen op het moment dat u een huis bouwen wilt en u wilt de hulp van ons team inschakelen, is het plannen van een gesprek. In dit gesprek zullen wij uw wensen nauwkeurig in kaart brengen. Wij zullen u alles vertellen over de mogelijkheden en wij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze. Natuurlijk zullen wij u een aantal zeer relevante vragen stellen over de ideeën die u zelf heeft over een huis bouwen. Hoe ziet u zelf voor zich dat het project in zijn werk zal gaan en heeft u een nauwkeurig beeld van hoe de woning er uit moet zien of is dit beeld meer globaal? In hoeverre heeft u behoefte aan onze suggesties. Door met u om de tafel te zitten en te praten over onze werkwijze en uw wensen kunnen wij niet alleen bepalen hoe uw perfecte huis gebouwd moet worden en er uit moet komen te zien; wij kunnen er ook achter komen hoe we met u bet beste kunnen werken om het beste resultaat te bereiken. U kiest voor een huis bouwen bij Gorate omdat:

  • Wij bieden altijd de beste service en kwaliteit tegen de beste prijzen
  • Wij zijn de specialist bij uitstek als het gaat om vrijstaande woningen
  • U heeft uw persoonlijke wensen en Gorate verzorgt de uitvoering
  • Wij werken enkel en alleen met vakmensen die een topontwerp verzorgen
  • Wij zijn een betrouwbare partner en houden ons aan onze afspraken

Een huis bouwen; afspraak is afspraak

Wat we veel zien is dat op het moment dat mensen bij ons aankloppen omdat zij een huis bouwen of dat willen gaan doen, dat er enigszins wantrouwen bestaat over mogelijke op te lopen vertragingen bij de bouw. Dat heeft te maken met het feit dat er bedrijven zijn die niet op tijd leveren. Mensen die aan het bouwen van een huis beginnen, stellen ons vaak de vraag in hoeverre ze er op kunnen rekenen dat de afgesproken data ook worden nageleefd en dat de opleveringsdatum ook de opleveringsdatum is. Het verbaast ons telkens weer dat mensen die een huis bouwen, of dit van plan zijn, deze vraag stellen, want voor ons is het niet minder dan normaal om er voor te zorgen dat alle afspraken worden nageleefd. Wij zeggen dan ook altijd ‘afspraak is afspraak’. Na het eerste gesprek dat wij met onze klanten voeren zullen wij een offerte op maken. Het doel van deze offerte is om een eerste idee op papier te zetten waarin zo veel mogelijk wensen van de klant worden geconcretiseerd. Natuurlijk zal hier ook een overzicht van de kosten bij worden toegevoegd zodat u weet waar u aan toe bent mocht u in zee gaan met ons. Wij leveren u de offerte altijd zonder enige verplichting van uw zijde. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen die een afspraak met ons maakt de mogelijkheid krijgt om meer te weten over een eventueel bouwproject zonder direct aan allerlei zaken verbonden te zijn. U heeft na het ontvangen van de offerte ruim de tijd om deze te bekijken. Natuurlijk kunnen er nog allerlei aanpassingen worden gedaan. De volgende stap die wordt gezet is het maken van een definitieve bouwtekening. Dat is een stap die u neemt als u akkoord gaat met de offerte die wij eerst maakten. Deze tekening kan nog tot in een zeer laat stadium worden aangepast.

Gorate Garant Woningen

Gorate Garant Woningen; dat is hoe wij onszelf noemen. Wilt u een huis bouwen, dan bent u bij ons dan ook helemaal op het juiste adres. Wij richten ons met name op het bouwen van vrijstaande huizen. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in het vak en bouwden duizenden huizen van mensen die daar nu met veel plezier leven. Vele van onze klanten gaven te kennen dat wij hun droomhuis realiseerden en zijn ons hiervoor nog altijd dankbaar. Kijk voor deze reacties ook op onze website. Een huis bouwen is niet hetzelfde als het kopen van een paar schoenen en met welke partij u in zee gaat is iets waar u eerst goed over na moet denken. Op onze website vindt u verschillende soorten woningen. Bekijk wat voor huizen wij reeds bouwden en laat u inspireren door de weelde aan mogelijkheden. Op onze website kunt u onze basistypen woningen bekijken. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden, want u heeft alle ruimte om het huis helemaal toe te spitsen op uw wensen. Wij bekijken altijd de mogelijkheden van uw kavel. Wellicht zijn er bepaalde vergunningen nodig. Om er voor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, controleren wij dit altijd zorgvuldig. Wij willen een duidelijk plan kunnen maken en wij vinden het belangrijk om u een snelle oplevertijd te kunnen bieden als wij uw huis bouwen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn