Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Huis ontwerpen

Voor een huis ontwerpen bent u om veel reden goed bij architect Lex Bruns. Op zijn website lexbruns.nl geeft hij al de eerste adviezen voor het ontwerpen en bouwen van een woning. Het is meteen duidelijk dat hij al veel ervaring heeft in de architectuur. Een huis ontwerpen klinkt fantastisch, maar er is ook veel waar u mee rekening moet houden. De verwachting is dat u al vol zit met ideeën en wensen waar uw woning aan moet voldoen. Alleen is het niet zeker of alle ideeën in de praktijk uitvoerbaar zijn. Lex Bruns weet dit voor u uit te zoeken. Waar hij als eerste naar gaat vragen is de plek waar uw huis gaat staan. Dit is een essentiële factor voor het huis ontwerpen. Niet elk ontwerp kan op elke plek gebouwd worden. Maakt u zich geen zorgen. Als u vragen heeft over een huis ontwerpen, kan Lex Bruns hier goed in adviseren. Door zijn ervaring als architect bij diverse architectenbureaus is hij bekend met alle processen en aspecten bij een huis ontwerpen. Wanneer u gaat samenwerken met Lex Bruns, dan geeft u uw ideeën over aan professional die een unieke woning gaat neerzetten.

Huis ontwerpen, voor innovatieve wensen

Als architect kijkt Lex Bruns verder dan alleen het huis ontwerpen. Uiteindelijk gaat hij voor een ontwerp dat staat voor duurzaamheid en innovatie. Daarnaast staat hij ook voor energiezuinige ontwerpen. Duurzaamheid en energiezuinig zijn belangrijke factoren geworden. Dit geldt ook voor het bouwen van nieuwe huizen. Een van de aspecten die u als eerste duidelijk moet hebben is de bouwgrond. Aan de hand van de bouwgrond kan een architect als Lex Bruns aan de slag. Het ontwerpen en bouwen van de woning zal dan gunstiger verlopen. Heeft u als streven een originele woning neer te zetten? Dan gaat dat met hem lukken. Het huis ontwerpen gaat gepaard met innovatieve technieken en duurzame materialen die bijdragen aan de uniekheid van de woning. Uw droomhuis wordt op deze manier werkelijkheid. Bespreek daarom goed met deze architect wat uw wensen zijn. Samen met hem gaat u in een gesprek de lijst door met de ideeën voor uw woning. Uit dit gesprek zal een voorstel komen die hij u gaat voorleggen. Hierbij wordt rekening gehouden met het budget dat u heeft doorgegeven. Van begin tot eind zal hij bij het ontwerpen van uw huis rekening houden met uw budget. Lex Bruns is niet zomaar een architect, hij kan de bouw van uw woning tot aan de oplevering coördineren.

Bewaker op alle fronten

Een huis ontwerpen met Lex Bruns wordt een avontuurlijk project voor u. Alle stappen worden samen met u doorlopen. Gedurende het proces zorgt hij ervoor dat u overal bij betrokken wordt. Tenslotte wordt het uw woning waar u nog lange tijd in gaat wonen. U zal continue in gesprek zijn met deze architect om tot een optimaal eindresultaat te komen. Hierbij zorgt hij ervoor dat er geen extra kosten gemaakt gaan worden. Mocht er toch sprake zijn van meerwerk, dan zal dat nooit zonder uw toestemming plaatsvinden. Op deze manier is een eigen huis ontwerpen voor iedereen mogelijk. Daarnaast is het ook nog mogelijk een unieke duurzame woning neer te zetten. Zet dit op uw lijst je en bespreek dit met Lex Bruns. Hij zorgt ervoor dat uw huis gebouwd wordt met duurzame materialen waardoor het huis ook nog energiezuinig is. Een eigen woning bedenken en bouwen was nooit zo bereikbaar en betaalbaar geweest. Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Lex Bruns? Lees dan meer op zijn website lexbruns.nl of ga vrijblijvend een informatiegesprek met hem aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn