Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

In Woerden uw interieurinrichting aanschaffen doet u bij Woonstudio An&Stance

Uw woning is de plek waar u zich te allen tijde thuis moet voelen. Daarom is het van belang dat u meubels heeft die aan uw wensen voldoen. Daarom kunt u in Woerden uw interieurinrichting uitzoeken en direct inspiratie opdoen. Als u in Woerden uw interieurinrichting gaat uitzoeken, dan vindt u gegarandeerd alle meubels en andere accessoires om uw huis een thuis te maken. Als u op zoek gaat in Woerden naar interieurinrichting, komt u het beste uit bij Woonstudio An&Stance. Wij leggen u graag uit wat wij in Woerden voor uw interieurinrichting kunnen betekenen en welke producten wij in ons assortiment hebben. Zo kunt u direct beginnen in Woerden met uw interieurinrichting en het herpersonaliseren van uw woning.

Veel mogelijkheden om in Woerden uw interieurinrichting te realiseren

Als u in Woerden uw interieurinrichting gaat bedenken, dan moet u altijd weten welke kleuren en stijl u wilt. Hierbij kunnen deskundige mensen u altijd bij helpen. Wij kunnen in Woerden uw interieurinrichting verzorgen door de juiste kleuren en stijlen met elkaar te combineren en er op deze manier voor te zorgen dat uw huis een geheel wordt. Zo hebben wij in Woerden voor uw interieurinrichting de volgende producten:

  • Banken
  • Meubelen
  • Verlichting
  • Stoffen
  • Verf
  • Behang
  • Raamdecoratie
  • Accessoires

Wij leveren een mooi pakket raamdecoratie passend in elk interieur. Er zijn tal van praktische oplossingen. Rolgordijnen, plissés, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen en mooie shutters. Stalen hebben wij beschikbaar in onze showroom. Daarnaast kunnen wij van alle stoffen die door ons zijn geselecteerd uit het aanbod van de bekende stoffenmerken, door het atelier gordijnen laten maken. Vouw-, lang geplooid of met nestelringen, gevoerd of ongevoerd. Meten, confectioneren en ophangen wordt door ons team van deskundigen perfect voor u uitgevoerd. Ook met meubelen kunnen wij in Woerden uw interieurinrichting compleet maken. Voor elke smaak en budget is er namelijk iets te vinden. Wij zullen u begeleiden door de overweldigende keuzes aan assortiment. Wilt u alleen uw muur een nieuw tintje geven als u in Woerden uw interieurinrichting gaat doen? Wij hebben een prachtige collectie verven en behang om uw woning of bedrijf net dat beetje extra te geven. In onze showroom ziet u veel verschillende soorten en sferen toegepast. Alles watergedragen en milieuvriendelijk geproduceerd en niet belastend voor het milieu. Zodra u langskomt in onze showroom kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze producten en diensten. Zij helpen u tevens om alle meubels te vinden die uw huis omtoveren tot een waar paleis. Zo bent u altijd van alle gemakken voorzien, zonder dat u hier teveel voor betaalt.

Wij bieden een wondere wereld aan kleuren en texturen

Woonstudio An&Stance is uw specialist op het gebied van interieurinrichting. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en hebben zo ons assortiment goed uit kunnen breiden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw budget is. Daarom bieden wij producten aan in verschillende prijsklassen. Wij bieden u een bijzondere wereld van kleuren, texturen, vormen, sfeer en warmte. Op onze website vindt u een deel van ons aanbod en inspiratie. In onze showroom hebben wij alles uitgebreid uitgestald, zodat u een goed overzicht heeft voor uw nieuwe interieur. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.woonstudio-as.nl of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn