Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Installatiebedrijf Almelo nodig?

Klumpers installatiebedrijf Almelo is dé plek waar u naar toe moet als u dringend op zoek bent naar een gerenommeerd installatiebedrijf. Almelo en omstreken is waar u dit zoekt? Dan is het mooi dat u ons treft, want u bent bij Klumpers aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbaar installatiebedrijf. Almelo is onze vestigingsplaats en dus zeer bekend terrein. Veel klanten weten al jaren de weg naar ons te vinden en daardoor hebben wij een trouwe klantenbasis. Wij zijn namelijk een zeer vakkundig installatiebedrijf en hebben een uitgebreid assortiment aan diensten die wij verlenen. Zo kunt u bij Klumpers installatiebedrijf Almelo voor de volgende dingen terecht:

  • gas en water
  • zink en koperwerken
  • electra
  • sanitair
  • dakbedekking
  • ventilatie

Sommige mensen hebben nou eenmaal twee linkerhanden; onze medewerkers zijn echter vakkundige bouwvakkers die uw probleem als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. U kunt dus voor allerlei werkzaamheden bij installatiebedrijf Almelo terecht. Heeft u een kapotte CV, wilt u een nieuwe keuken, moet uw elektrische installatie vervangen worden? Wij bij Klumpers zijn van alle markten thuis! Daarnaast gaan wij echt voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons is de klant nog echt koning en daarom zien wij al jaren onze vaste klantenbasis gestaag groeien. Of u nu een eenvoudige verbouwing nodig heeft, of onderhoud van uw dakpannen, renovatie of complete nieuwbouw: voor al uw werkzaamheden wat betreft installatie kunt u bij ons aankloppen. Onze gunstige tarieven zijn vrij uniek voor een installatiebedrijf. Almelo valt zich geen buil aan onze prijzen, dat garanderen wij. Ook onze service en klantvriendelijkheid is niet weg te denken van ons installatiebedrijf. Almelo heeft ook hier geluk mee! We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. U kunt op ons bouwen!

Klumpers installatiebedrijf Almelo: een goede keuze

Bij Klumpers horen wij vaak horrorverhalen over verbouwingen die nooit afgekomen zijn, of bouwbedrijven die failliet zijn gegaan tijdens een bepaalde werkzaamheid. Dit zal u bij ons nooit overkomen! Daarnaast kunt u niet alleen voor die kleine verbouwing bij ons terecht; ook als u een loodgieter nodig heeft komen wij zo bij u langs. Klumpers is een zeer uitgebreid en vakkundig installatiebedrijf. Almelo is voor ons dicht naast de deur, dus dat komt goed uit. U maakt een goede en weloverwogen keuze door voor ons trotse installatiebedrijf Almelo te kiezen. Ons werk leveren wij altijd keurig af, en hanteren daarbij zeer betaalbare prijzen. Onze gekwalificeerde installateurs zien meteen wat het probleem is dankzij jaren lange ervaring in dit vak. Zij zijn betrouwbaar, vlot, praktisch en vinden het ook nog eens gezellig om een kopje koffie met u te drinken. Onze materialen waarmee wij werken, zijn allemaal van de beste kwaliteit. Duurzaamheid is bij ons van het grootste belang. Daarom gebruiken wij de beste materialen voor een optimaal resultaat. Als u eenmaal zink in de dakgoot hebt laten leggen, wilt u natuurlijk wel dat dit minstens 10 jaar mee gaat, toch? Ook levert Klumpers installatiebedrijf Almelo natuurlijk maatwerk, zodat elk specifiek probleem een oplossing krijgt. Niets is ons te gek als het gaat om het helpen van de klant. Uw keuze is de juiste als u kiest voor ons installatiebedrijf Almelo. Het is immers wel uw woning, en daarom zal de installateur altijd eerst een uitgebreide inspectie van uw huis uitvoeren. Zo zal de bouwkundige staat van uw huis worden opgenomen in ons plan van aanpak. Onze reputatie snelt ons vaak vooruit als het aankomt op dit maatwerk; niet elk installatiebedrijf is bereid om zo veel tijd en energie in de klant te steken. Van sommige collega’s horen wij dat hun werkgever een standaard aanpak hanteert, wat voor soort woning het ook is. Dit vinden wij bij Klumpers natuurlijk niet te behappen en hopen dat onze klanten zien dat wij alles eraan doen om goed werk af te leveren!

Contact opnemen

Maar om goed werk af te leveren moet u natuurlijk wel eerst even met ons communiceren. Ten eerste kunt u een contactformulier invullen op de website en dan bellen of e-mailen wij u terug. Als u het bijvoorbeeld heel druk heeft op het moment dan kan dit een goede oplossing zijn in uw zoektocht naar een goed installatiebedrijf Almelo. Echter, als u liever persoonlijk contact wilt over al uw vragen rondom Klumpers installatiebedrijf Almelo, dan kunt u ook bellen of e-mailen. U kunt eenvoudig onze website bezoek, waar u al deze contactgegevens zult vinden. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u niet zomaar met ons in zee wilt gaan en eerst eens wat figuurlijk bodemonderzoek wilt doen. U kunt met ons bellen over al uw zink- en koperwerken, gas en water werkzaamheden of het dakdekken van uw huis. Wij vinden de klant zo belangrijk dat wij een speciale storingsdienst hebben opgezet! Hiermee kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Als uw leiding dus ineens gesprongen is, hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoeken van een goede loodgieter! U belt gewoon met installatiebedrijf Almelo en uw probleem is in no-time voor u verholpen. Wij weten hoe belangrijk communicatie is als bedrijf en daarom zullen wij dan ook altijd proberen om zo goed mogelijk met u te overleggen. Want niets is vervelender als een installateur die niet luistert naar uw essentiële informatie natuurlijk. Klumpers voldoet aan alle kwaliteit- en veiligheidsnormen en wij leveren u resultaat waarvan u nog jaren kunt genieten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn