Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Investeren in zonnepanelen en toebehoren

Hebt u een enorm groot parkeerterrein naast uw bedrijfspand, waar medewerkers en bezoekers hun auto kunnen parkeren? Zou u dit terrein graag wat economischer willen benutten dan alleen maar als parkeerplek? Dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk een prachtige oplossing voor dit probleem bedacht, en dat is kiezen voor zonnepanelen en toebehoren. Het zit namelijk zo dat u met zonnepanelen en toebehoren een groot energiepark van deze plek kunt maken. En dat is natuurlijk ideaal! Op die manier kunt u deze ‘non-place’ gemakkelijk inzetten om zonne-energie op te wekken. Parkeerplaatsen zijn bovendien altijd weinig beschut. Er groeien niet veel bomen en dit maakt dat het in de zomer tot frustraties kan leiden onder de autobezitters die hier hun wagen hebben geparkeerd. Die is dan namelijk ontzettend heet geworden, en dit wordt vaak als zeer onprettig ervaren. En daarom is het goed om met zonnepanelen en toebehoren een meer beschutte parkeerplaats te creëren. De gasten die naar uw evenementen komen kunnen op die manier weer in een koele auto stappen. En u wekt tegelijk ook nog eens zonne-energie op met deze zonnepanelen en toebehoren. Dan slaat u dus twee vliegen in één klap. U creëert als het ware zon op de plekken waar u die hebben wilt, namelijk op de zonnepanelen en toebehoren, en u haalt hem weg van de auto’s, waar u hem niet hebben wilt. Het is een wonder dat nog niemand eerder op het idee is gekomen om een dergelijk concept door te voeren. Als u als een van de eersten met zonnepanelen en toebehoren een economisch rendabel en voor autobezitters comfortabel parkeerterrein aan wilt laten leggen, dan raden wij u zeker aan om even verder te lezen in de volgende alinea. Daar wordt u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan waar u het beste terecht kunt als u een dergelijke investering wel ziet zitten. Lees dus gauw verder!

Kies voor betaalbare zonnepanelen en toebehoren

Het is een feit dat zonnepanelen en toebehoren niet goedkoop zijn. Dat spreekt voor zich, omdat het natuurlijk om een nogal grote investering gaat. Maar uiteraard is het wel zo prettig als u van een voordeel kan genieten op het gebied van de prijs. Twente Zon maakt dit mogelijk, door zonnepanelen en toebehoren tegen een sterk gereduceerd tarief te leveren. Ons is werkelijk niets te gek en daarom spannen wij ons altijd tot het uiterste in om het onze klanten naar de zin te maken. De klant is koning is dan ook een slogan die erg goed bij ons past. Vele bedrijven hanteren ook een dergelijke slogan onder hun bedrijfsnaam, maar alleen bij ons geldt de inhoud hiervan ook echt. Uw wensen staan bij ons centraal en daarom denken wij altijd met u mee als het gaat om het installeren van zonnepanelen en toebehoren. Dit doen wij bijvoorbeeld door:

  • lage tarieven te hanteren en dit ook te blijven doen
  • u de mogelijkheid te geven om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen
  • te denken in mogelijkheden, in plaats van in belemmeringen
  • met u mee te kijken en u een goed advies te geven over wat u het beste zou kunnen doen in uw situatie

Klinkt dit goed en zou u hier wel graag wat meer informatie over wille ontvangen? Wilt u weten wat de mogelijkheden zouden zijn in uw situatie? Wij komen graag even bij u langs om u meer te vertellen over onze zonnepanelen en toebehoren. Wij kijken graag naar goede oplossingen voor uw parkeerplaatsen. Wij hebben ontzettend veel ervaring in deze branche en dit maakt dat u aan Twente Zon een zeer betrouwbare partner hebt op dit vlak. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen.

Uw wensen staan bij Twente Zon centraal

Een investering in zonnepanelen en toebehoren is natuurlijk niet niks. Wij snappen als geen ander dat u daar eerst even goed over na wilt denken en de voors en tegens op een rijtje wilt zetten. Daar helpen wij u graag bij, zodat u uiteindelijk een weloverwogen keuze kunt maken voor zonnepanelen en toebehoren. Dus wilt u eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. En daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om vragen te stellen over de zonnepanelen en toebehoren voor de parkeerplekken bij uw bedrijf. Twijfel daarom niet langer en neem even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te sneller u weet of de zonnepanelen en toebehoren van Twente Zon iets voor u zijn. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen, zodat wij u meer kunnen vertellen over ons aanbod. Wij kunnen u ook alvast mededelen dat u bij ons niet alleen voor een lage prijs en een hoge kwaliteit gaat, maar ook voor een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen. Wij staan werkelijk te allen tijde voor u klaar om u te helpen als er iets aan de hand is. Onze vakkundige monteurs komen graag bij u langs om te zonnepanelen en toebehoren te controleren en indien nodig problemen te verhelpen. U kunt dus echt op ons rekenen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn