Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Kunstgras voor iedereen

Bij Vario willen wij de wereld groener maken door kunstgras voor elke soort consument aan te bieden. Zo hebben wij kunstgras voor particuliere, sportverenigingen en bedrijven. Door onze professionele en persoonlijke benadering van ons werk leveren wij perfecte service en is iedereen altijd dik tevreden over ons kunstgras. Door het dagelijkse gebruik van onze kernwaarden zijn wij in staat om uitmuntende producten met ideale service te leveren. Onze vijf kernwaarden zijn:

  • Passie
  • Veiligheid
  • Transparantie
  • Innovatie
  • Betrokkenheid

Wij zeggen altijd ‘zonder passie ook geen succes’, doordat wij elke dag weer met passie werken zijn wij in staat om altijd de hoogte kwaliteit te leveren. Ons hele team van werknemers is constant met dit motto in het achterhoofd aan het werk. U zult bij ons dus altijd de beste resultaten zien. Veiligheid hebben wij hiernaast ook hoog in het vaandel staan. Bij ons zijn de producten altijd veilig voor mensen, dieren en het milieu. Deze veiligheid garanderen wij voor onze producten maar ook voor het werk dat onze ervaren installateurs afleveren. Daarnaast vinden wij transparantie erg belangrijk, wij zullen altijd eerlijk zijn over de mogelijkheden en de beperkingen van onze producten. Ook zullen wij altijd transparante informatie geven over de levertijd van kunstgras en de tests die zijn uitgevoerd om het kunstgras te testen. Onze transparantie houding vinden wij vooral belangrijk omdat wij bij elke samenwerking uitgaan van een langdurige samenwerking, we willen onze klanten dus altijd zo goed en eerlijk mogelijk behandelen. Innovatie vinden wij belangrijk omdat wij geloven dat stilstand achteruitgang is. Zonder innovatie is er geen vernieuwing en dus kunnen we niet altijd de beste kwaliteit kunstgras garanderen. Maar niet alleen met gras zijn wij constant aan het innoveren, ook wat klantbenadering betreft zoeken wij continu naar nieuwe en betere methodes om mee te werken. Omdat wij bij elke klant uitgaan van een langdurig samenwerkingsverband vinden wij betrokkenheid ook erg belangrijk. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten, zo willen wij te allen tijde de klanten voorzien in hun behoeften.

Onze kunstgras producten

Een van onze producten die vooral voor particulieren is bedoeld is het kunstgras voor in de tuin. Voor het bestellen van uw tuin kunstgras kunt u het beste eerst even een afspraak maken met eens van onze medewerkers. U kunt dan met een schets van uw tuin bij ons in de showroom langskomen en hier kunnen onze experts u adviseren welk gras het beste zal passen bij uw huis. Wij hebben in onze showroom alle mogelijke soorten gras voor in de tuin liggen. U kunt zo met een heerlijk kopje koffie de verschillende opties doornemen en eens voelen. Met de professionele hulp van onze medewerkers kunt u vervolgens kiezen welk kunstgras het best bij u past. Vervolgens zullen onze installateurs het kunstgras netjes bij u thuis afleveren en neerleggen. U hoeft dus zelf vrijwel niets te doen. Hiernaast bieden wij ook gras aan voor speeltuinen. Vario vindt het namelijk uitermate belangrijk dat kinderen veilig buiten kunnen spelen. Wij bieden daarom speelse en kleurrijke speeltuinen met duurzaam kunstgras aan. Hierin houden wij bovenal rekening met de veiligheid van de kinderen. Zo hebben we speciale valondergronden en diverse kindvriendelijke speelelementen. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende en uitdagende speeltuinen verwezenlijkt, u kunt dus voor elk project bij ons terecht. Ons Vario green team staat altijd voor u klaar met professioneel en persoonlijk advies. Ook maken wij de realisatie van sportvelden mogelijk. Sporten is naar onze mening enorm belangrijk, misschien welk belangrijker dan ooit aangezien er veel mensen met overgewicht kampen en veel banen enkel op het kantoor worden doorgebracht. Wij maken daarom multifunctionele sportvelden door heel Nederland. Onze experts kunnen u bij alle moeilijke beslissingen bijstaan, zoals het financieren van een sportveld of de eisen op een rijtje krijgen waar een sportveld aan moet voldoen. Wij begeleiden u vanaf het moment dat u beslist om een kunstveld aan te leggen tot het moment dat het er werkelijk ligt. Als laatste bieden wij ook gras voor het opleuken van het landschap. Kunstgras kan bijvoorbeeld de oprit van een kantoorgebouw opleuken of de stook langs een weg of parkeerplaats net wat leuker maken. Doordat kunstgras geen onderhoud nodig heeft is het voor dit soort doeleinden zeer geschikt. Daarnaast is het fijne aan kunstgras dat het werkelijk op alle mogelijke plekken neergelegd worden, je hoeft geen rekening te houden met of het gras wel zal groeien.

Zakelijke partner worden

Maar gras verkopen en aanleggen is niet het enige dat wij doen. Hiernaast zijn wij ook partners in vele kunstgras projecten door heel Nederland. Deze projecten lopen van het aanleggen van speeltuinen tot het realiseren van sportparken. Als u dus een bedrijf bent die op zoek is naar een partij met kennis over kunstgras kunt u contact met ons opnemen. Wij staan dan voor u klaar om u zo goed mogelijk bij te staan. U kunt bijvoorbeeld denken aan een hovenier die op zoek is naar een partner in het aanleggen van perfecte gazonnen. Of een sportclub die op zoek is naar iemand die hun kan adviseren over het aanleggen van gras voor sportvelden. Als u meer wilt weten over het samenwerken met Vario kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken. Wij staan altijd voor u klaar in de showroom met een lekker bakje koffie. In een gesprek kunnen wij de mogelijkheden verder uitleggen en kennis maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn