Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Laat al uw zorgen uit handen nemen door uw VvE beheerder

Bent u eigenaar van een appartement? Dan bent u verplicht om u aan te sluiten bij de vereniging van eigenaren. Dit is nodig om het gebouw in een goede staat te houden en de leefbaarheid te onderhouden. Daarbij wordt ook de waarde van uw woning in stand gehouden. Dit is natuurlijk erg fijn, maar het vergt ook veel energie, zeker als u het allemaal zelf moet doen. Daarom bestaat er gelukkig een VvE beheerder die u al deze zorgen uit handen kan nemen. Met een VvE beheerder hoeft u zelf niet of nauwelijks energie te steken in het beheer van uw complex, maar toch is alles goed geregeld. Wanneer u een drukke baan heeft of veel activiteiten die uw aandacht en energie vragen is dit erg fijn. Veel mensen hebben geen zin om zich om dit soort zaken te bekommeren en een VvE beheerder maakt dit mogelijk. Zo kunt u uw tijd besteden aan wat voor uw belangrijk is en alles wordt voor u geregeld door de VvE beheerder. Ook voor een vereniging van eigenaren zonder bestuur is het mogelijk dat de VvE beheerder de bestuurder wordt. VvE beheer kan worden ingezet voor verschillende verenigingen van eigenaren, zoals onder andere:

  • appartementencomplexen
  • woningen waarvoor een vereniging van eigenaren nodig is
  • garageboxen en parkeergarages met verschillende eigenaren
  • Woongroepen
  • Parken met (vakantie)woningen met een VvE

Al deze VvE’s komen in aanmerking voor een VvE beheerder. Echter zijn niet alle VvE beheerders hetzelfde. Er bestaan VvE beheerders die het beheer volledig op zich nemen in opdracht van het VvE bestuur. Er bestaat echter ook VvE beheer voor kleinere VvE’s. Bij een VvE beheerder voor kleinere verenigingen van eigenaren kunt u ook een minimale verantwoordelijkheid leggen. Zo kunt u bijvoorbeeld VvE beheer nemen enkel voor incidenteel advies. Dit kan soms namelijk goed van pas komen, aangezien een professioneel VvE beheer meestal meer verstand heeft van bepaalde zaken omtrent het onderhoud van een complex dan de bewoners. Daarnaast kunnen er ook adviezen worden gegeven over andere zaken die aansluiten op de vereniging van eigenaren, zoals het kopen van een appartementsrecht. Dit soort zaken kunnen al snel erg ingewikkeld worden en als u er niet uit komt kan het zeker handig zijn om voor advies even naar uw VvE beheerder te stappen.

Een VvE beheerder op maat vindt u bij VvE compleet

Voor verenigingen van eigenaren heeft VvE compleet veel te bieden als het gaat om VvE beheer. VvE compleet kan het beheer van VvE’s regelen op de manier die door de bewoners wordt gewenst. Dit is erg handig als u specifieke wensen heeft. Met VvE compleet kunt u over alle handelingen omtrent het complex afspraken maken. Wilt u bijvoorbeeld het onderhoud uit handen geven, maar het schilderwerk zelf blijven doen? Dit is mogelijk als u een VvE beheerder van VvE compleet inschakelt. Bij dit bedrijf is bijna alles mogelijk op het gebied van VvE beheer. De VvE beheerders van dit bedrijf hebben een luisterend oor en zijn zeer klantgericht. Het is immers het belangrijkste dat u geniet van uw woning. Daarnaast let VvE compleet erop dat de waarde van het appartement wordt behouden zodat u deze altijd voor een goede prijs kunt verkopen. Ook werkt dit bedrijf onafhankelijk. Er zijn geen vaste afspraken met leveranciers die diensten voor onderhoud zorgen. Voor alle werkzaamheden wordt een aantrekkelijke partij uitgekozen die komt met een scherp aanbod en goede diensten. Zo krijgt u altijd een scherpe prijs en hoeft u nooit teveel te betalen. Aangezien uw VvE beheerder ervaring heeft met verschillende partijen, kunnen zij voor veel klussen aannemers contacteren waar zij in het verleden goede ervaringen hebben gehad. Zo bent u dus verzekerd van een goede dienstverlening en worden teleurstellingen voorkomen. Als het gaat om grote klussen zal uw VvE beheerder altijd verschillende partijen contacteren en om minstens drie offertes vragen die vervolgens met elkaar worden vergeleken. Op basis van deze gegevens wordt de beste deal uitgekozen. Zo bent u verzekerd van goed werk voor een goede prijs en u hoeft er zelf ook nog een geen enkele moeite voor te doen. Ook worden lopende contracten met externe partijen tegen het licht gehouden zodat u nooit teveel betaalt. Hierbij kunt u denken aan onder andere schoonmakers en verzekeringen. Dankzij de kritische blik van de VvE beheerder betaalt u nooit teveel.

Meer weten? Kijk vooral eens verder rond op de website

VvE compleet wil graag dat de eigenaren goed op de hoogte zijn van alle gebeurtenissen omtrent hun woning. Dit bedrijf informeert hun klanten dan ook zo zorgvuldig mogelijk. Wanneer u toch nog vragen heeft krijgt u binnen twee werkdagen antwoord. U kunt uw VvE beheerder op verschillende manieren contacteren, het is maar net wat u het beste uitkomt. U kunt bijvoorbeeld bellen tijdens kantooruren en op maandagavond of mailen naar uw VvE beheerder. Daarnaast bestaat er ook nog de mogelijk om te faxen. U krijgt hoe dan ook binnen de kortste keren een uitgebreid antwoord. VvE compleet wil namelijk graag dat u zeer tevreden bent met de dienstverlening zodat u zich prettig voelt in uw appartement. Ook is het beheer 24 uur per dag en zeven dagen per week te bereiken voor het geval dat er zich onverhoopt plotseling calamiteiten voordoen. Bent u geïnteresseerd in een VvE beheerder van VvE compleet? Neem dan gerust contact op via de website voor het maken van een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn