Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Lekkage? Roep dan de hulp in van een dakdekker in Haarlem

Als u een dakdekker in Haarlem zoekt dan hebt u er nu een gevonden. Kijk maar eens bij DakVlak of op dakdekker-haarlem.nu en vergeet niet om deze website even op te slaan. Weliswaar is de uitvalsbasis van deze dakdekker niet Haarlem maar Krommenie. Maar zoals u wellicht wel weet ligt deze plaats vlakbij Haarlem. We kunnen u daarom wel beloven dat we snel bij u op de stoep staan als u een dakdekker in Haarlem nodig hebt. In principe zijn er 3 belangrijke werkzaamheden die u van deze dakdekker in Haarlem mag verwachten. Ten eerste kunnen we spoedreparaties verrichten. Onze service staat namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ten tweede kunnen we daken inspecteren en repareren mits nodig. En ten derde kunt u uw gehele dak door deze dakdekker in Haarlem laten renoveren. We kunnen uw dak in de oude staat herstellen maar ook geheel vervangen door andere materialen zodat het een totaal nieuw gezicht krijgt. Een dak is nooit hetzelfde als een dak van een ander huis. Daarom is elke klus voor onze dakdekker in Haarlem weer een nieuwe uitdaging. U krijgt te maken met een ervaren dakdekker in Haarlem die elk type dak en elk materiaal de baas is.

Deze dakdekker in Haarlem staat 24 uur per dag voor u klaar

Zoals we daarnet al zeiden is deze dakdekker in Haarlem van alle markten thuis. En dat is ook een vereiste want:

  • Er zijn verschillende soorten daken zoals schuine daken en platte daken,
  • Maar ook het materiaal kan enorm van elkaar verschillen,
  • Zo zijn de meeste woonhuizen bedekt met dakpannen van klei of beton. Maar platte daken zoals kantoren, flatgebouwen, bungalows en schuurtjes bestaan uit een heel ander materiaal zoals asfalt, EPDM of rubber.

En natuurlijk zijn er ook nog eens rieten daken en daken met lichtstraten. Het maakt voor deze dakdekker in Haarlem niet uit wat voor type dak u hebt, hij zal het klusje altijd klaren. Niet alleen voor spoedgevallen of reparaties kunt u een offerte aanvragen via de website. Misschien hebt u een kleine tuin en kunt u nooit eens lekker in de zon zitten in de lente en de herfst. Hebt u echter wel een plat dak of op een etage een platte uitsparing? Dan kan deze dakdekker een dakterras aanleggen. We maken dakterrassen op maat. Hebt u hier belang bij? Maakt u dan eens een afspraak met de dakdekker in Haarlem want we komen graag langs om het dak op te meten en om de mogelijkheden met u door te nemen. Dan kunt u straks heerlijk genieten op uw eigen dak in de zon!

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan eens contact op

We begrijpen natuurlijk maar al te goed dat u misschien meer vragen hebt na het lezen van deze tekst of het bekijken van de website. Komt u in dat geval eens langs in Krommenie. Ligt dat niet bepaald bij u in de buurt? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail, vraag een offerte aan of stuur een berichtje via Facebook. En uiteraard kunt u ook onze klantenservice bellen, belt u dan wel tijdens kantooruren? We vinden transparantie enorm belangrijk en daarom zullen we nooit zo maar werkzaamheden verrichten zonder het er met u over te hebben. U wilt weten wat de kosten zijn en welke materialen we gebruiken. Van dit werk hebt u misschien wat overlast. Daarom zullen we er na afloop voor zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd zodat uw dak maar ook uw erf er weer prima bij liggen. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn