Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Met een camerasysteem van Bascom zit u veilig

Wilt u graag een beetje een oogje in het zeil houden omdat u zich niet helemaal veilig voelt op de plaats waar u bent? Dan kunt u heel veel hebben aan het camerasysteem dat wij u kunnen bieden. Wij hebben ons namelijk in de afgelopen jaren helemaal toegelegd op de levering van een goed camerasysteem voor bedrijven die om hun veiligheid geven. Op onze site hebben wij een overzicht gepresenteerd van de mogelijkheden die u bij ons allemaal kunt krijgen. Wij leveren u een camerasysteem van hoge kwaliteit en vandaar dat wij zijn gaan handelen in het merk Bascom. Wij kunnen u een systeem leveren dat geheel aan uw wensen aansluit. Zo kunt u bijvoorbeeld een enkelvoudig, maar ook een meervoudig systeem bij ons aankopen. Hiermee bedoelen wij dat uw systeem bestaat uit meerdere camera’s. Deze leggen alles wat zij in hun vizier krijgen vast in Full HD. Dit betekent dat u altijd haarscherpe beelden krijgt waardoor u niets zal ontgaan. U kunt het camerasysteem even komen bekijken op onze site. Hier kunt u namelijk heel veel interessante mogelijkheden vinden en wij hopen daarom ook dat u een keer naar Bewakingscamera.nl wilt komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij hebben in de loop der vele jaren al heel veel mensen mogen helpen en wij hopen daarom ook dat wij u ook snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. U zult zien dat wij u heel goed van dienst zullen zijn omdat wij het nou eenmaal heel erg belangrijk vinden om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Wij kunnen u voorlichten over de diverse systemen van Bascom en zo kunnen wij u laten zien welk systeem het meest geschikt is voor de situatie waar u het voor wilt gebruiken.

Wist u dat ons camerasysteem altijd Full HD filmt?

Wanneer u op zoek bent naar een camerasysteem alles haarscherp vastlegt, dan raden wij u van harte aan om snel even het camerasysteem te bekijken wat wij op onze site nader toelichten. Wij kunnen u namelijk diverse modellen aanleveren. Uiteraard hangt het van uw situatie af wat het beste is. Wij kunnen u in ieder geval vertellen dat u bij ons een eenvoudig systeem met enkele camera’s kunnen leveren, maar ook dat wij u kunnen voorzien van een camerasysteem met vele camera’s. Dat is het grote voordeel van Bascom; dit merk levert producten voor kleine, maar ook voor grote situaties die in de gaten gehouden moeten worden. Wij kunnen u uiteraard altijd adviseren over wat voor uw situatie het beste is. Wij beloven u dat u bij ons veel waar voor u geld zult ontvangen omdat wij u graag een goed camerasysteem willen aanbieden. Wij merken dat veel mensen het ook erg waarderen dat zij bij ons een camerasysteem kunnen kopen waar zij vele jaren mee vooruit kunnen. Mocht u dus momenteel nog steeds op zoek zijn naar een goed systeem, dan hopen wij dat u snel een keer naar onze site Bewakingscamera.nl zou willen komen kijken. Wij beschikken namelijk ook over de nieuwste systemen van Bascom zoals bijvoorbeeld het Bascom plus 4-bullet system. Geen vlieg zal onopgemerkt blijven op de beelden die dit camerasysteem vastlegt!

Bekijk onze site vandaag nog even

Wij van Bascom hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen begroeten, wij vinden het namelijk fijn om u te laten zien wat wij u te bieden hebben. Kortom:

  • Onze systemen gaan vele jaren mee
  • Onze camera’s filmen altijd in Full HD waardoor alles haarscherp wordt vastgelegd
  • U kunt bij ons zowel enkelvoudige alsook meervoudige systemen aanschaffen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn