Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Mooie bloeiende kamerplanten

Ben jij op zoek naar bloeiende kamerplanten? Kom dan eens langs bij Maasluiden! Dit bedrijf, gelegen in s-Gravenzande, verkoopt al jaren terrasplanten en kamerplanten van topkwaliteit. Aan bloeiende kamerplanten hier dus geen gebrek! Ze hebben zich gespecialiseerd in de verkoop van een bijzondere plant, de kalanchoe. Ze telen een bijzondere enkelbloemige soort, die je vrijwel nergens anders terugziet. Ben jij op zoek naar bloeiende kamerplanten? Dan ben je bij Maasluiden van Maasluiden.nl aan het juiste adres! Waarom kies je voor dit familiebedrijf?

  • Topkwaliteit
  • Vaste kernwaarden
  • Uitstekende service
  • Snel verzonden, snel in huis

Om te beginnen levert Maasluiden kwaliteit. Je hoeft bij deze teler nooit bang te zijn dat je planten er niet goed uitzien. Je krijgt altijd bloeiende kamerplanten met prachtige kleuren, die het hele huis zullen opfleuren. Dankzij hun jarenlange ervaring weet het personeel precies hoe ze de planten het best kunnen verzorgen. Door vast te houden aan een beproefde methode, levert het bedrijf ieder jaar opnieuw kamerplanten van de allerbeste kwaliteit. Ben je nieuw in de wereld van de tuinplanten? Dan kan het slim zijn een EasyCare plant aan te schaffen. Deze worden speciaal geteeld omdat ze vriendelijk zijn in de omgang en wel tegen een stootje kunnen. Zo kun je eerst even oefenen met een plant in huis, voordat je overstapt naar de wat delicatere flora. De tweede reden om voor Maasluiden te kiezen: ze houden vast aan hun kernwaarden. Deze zijn Snelheid, Service en Superkwaliteit. Het bedrijf houdt al jaren trouw vast aan deze visie, wat heeft geleid tot veel tevreden klanten. Ben je benieuwd naar de werkwijze van Maasluiden, of ben je gewoon geïnteresseerd in het werk dat men hier doet? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij zullen je vriendelijk te woord staan met het doel je te helpen! Voor bloeiende kamerplanten ga je naar http://www.maasluiden.nl/ons-assortiment/bloeiende-kamerplanten!

Bloeiende kamerplanten: service is essentieel

Bloeiende kamerplanten leven. Dat zul je direct merken wanneer je ze in huis haalt. Ze hebben een eigen karakter en je moet iedere soort anders benaderen. Zelfs tussen individuele planten kun je verschillen zien. Het is daarom belangrijk dat je altijd kunt aankloppen voor advies, wanneer dat nodig is. De professionals bij Maasluiden staan altijd voor je klaar. Je kunt hen benaderen met elke gerelateerde vraag, over alle bloeiende kamerplanten die zij verkopen. Soms krijg je zo net dat beetje extra informatie over een specifieke plant, waardoor je deze de winter door kunt helpen. Vuistregels zijn er natuurlijk ook. Ook daarmee kan de klantenservice je van dienst zijn. Tot slot: de bloeiende kamerplanten van Maasluiden worden ontzettend snel verzonden. Dat heeft een reden, transport is niet goed voor de planten. Het is daarom belangrijk dat de reistijd beperkt blijft. Dit geldt voor de rit in de vrachtwagen, maar ook voor de weg daarheen. De planten zijn over het algemeen binnen een paar uur klaar voor vertrek. Hierdoor weet je zeker dat jouw bloeiende kamerplanten altijd in perfecte staat aankomen!

Een sfeerimpressie; bekijk de mogelijkheden

Op bovenstaande site vind je niet alleen meer informatie over kamerplanten, maar kun je ook diverse leuke foto’s bekijken van het assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van Princettia, Calanday of een leuk kerstpakket? Voor alle foto’s ga je naar de site en klik je op het desbetreffende kopje. Het volledige assortiment vind je in de folder, die ook op de website is opgenomen. De folder vind je onder de kop ‘Ons Bedrijf’. Waar wacht je nog op? Bestel jouw bloeiende kamerplanten bij Maasluiden Potplanten, dan ben je verzekerd van topkwaliteit voor een schappelijke prijs!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn