Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Mooie DAW chair kopen?

Bent u op zoek naar een fraaie DAW chair? Kijk dan niet verder, want deze tekst zal u al op weg helpen. Niet bij iedereen is dit type stoel bekend, reden waarom ik er in deze paragraaf toch een paar woorden aan zal wijden. De DAW chair stamt af van een origineel Italiaans model. Misschien is de afkorting u niet bekend, maar een plaatje op ’s werelds grootste zoekmachine zal toch zeker een belletje doen rinkelen. Het karakteristieke zitmeubel bestaat uit twee delen. Ten eerste is er de stoel zelf, met de kenmerkende armleuningen. Ten tweede is er het onderstel. Samen zorgt dit voor een fraai ogend en tegelijk stevig resultaat. De kwaliteit hiervan is altijd hoog. Door fors in te kopen, kunt u geld besparen. Wilt u echt besparen op uw DAW chair, ga dan naar het goed bekendstaande bedrijf Cavel Design. De mensen die hier werken zijn allemaal klantgericht en erg vriendelijk. Maar wat ook belangrijk is, is de prijs van de stoelen. Elders loopt die in de honderden euro’s, maar hier is dat anders. Het prijssegment is als volgt ingedeeld:

  • 1 stoel voor € 79,-
  • 4 stoelen voor € 69,-
  • 6 stoelen voor € 67,50

Zo ziet u maar weer dat het kopen van meerdere producten al gauw loont. Stel dat u nieuw zitmeubilair rondom uw tafel wilt, dan kunt u dus vier of zes keer zo’n mooie DAW chair kopen en op die manier veel geld besparen. Bij de al genoemde firma zijn ze er in liefst 13 kleuren. Blauw, oranje, grijs en groen zijn slechts een greep uit het veelkleurige palet. Twijfel dus niet langer over de aanschaf van een DAW chair, maar ga er vandaag nog toe over, al dan niet door meerdere te kopen.

Zoek een DAW chair uit

Niet voor iedereen is het kopen van dingen, in een Engelse term ook wel shoppen genoemd, een feest. Algemeen bekend is dat vrouwen er meer plezier in beleven dan mannen. Toch hoeven ook de mannelijke lezers niet teleurgesteld te zijn. Het kopen van een DAW chair is namelijk reuze eenvoudig via de webwinkel van het al genoemde bedrijf. U kiest een kleur en aantal uit en komt daarna in een afrekenscherm. Geen gedoe met winkel in, winkel uit, enzovoorts. U houdt nog tijd over ook om te doen waar u die avond zin in heeft. Bovendien bent u niet gebonden aan de opengingstijden van winkels als u via internet een DAW chair uitkiest. Toepassingen van de DAW chair zijn er onder meer in woonkamers, keukens en eetkamers. Maar ook op de studeerkamer is wel eens een dergelijk meubel aan te treffen. De mogelijkheden zijn kortom eindeloos. Als u nu handig bent, bestelt u gelijk meerdere zodat u fors in de kosten bespaart. In de eerste paragraaf ben ik al ingegaan op dit prijsverschil. Een DAW chair hoeft helemaal niet duur te zijn, zo blijkt maar weer. Dankzij webwinkels zoals de onze is de stoel voor iedereen betaalbar geworden en is hij tegenwoordig in menig huishouden te vinden. In woonmagazines kunt u overigens nog meer vinden over voor welke toepassingen u een DAW chair gebruiken kunt. Laat u inspireren door hier eens een kijkje in te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat u zelf dan ook overtuigd zult raken van dit fantastische ontwerp. Het is in deze tijd hip om voor een echte designstoel te kiezen in plaats van een standaard versie van die ene Zweedse meubelgigant. Maak indruk op uw vrienden door zo’n fraai zitmeubel te bestellen. Wij leveren het u!

Nadere specificaties

Voor zover u nog niet overtuigd bent nu gelijk een DAW chair aan te schaffen, zal ik u nog wat meer vertellen over dit bijzondere fenomeen. De zitting is van gegoten polypropyleen en polyester. Hierdoor is de DAW chair tegen alle geweld bestand. Tegelijk is hij wat flexibel, wat u wat ruimte om heen en weer te draaien geeft. Menig aanbieder heeft de genoemde bestanddelen vervangen door kunststof. Op het eerste gezicht lijkt dit net zo mooi, maar nadere bestudering zal leren dat hij een stuk minder stevig is en dus ook tegen minder bestand is. De kleur dankt de DAW chair niet aan verf die er opgespoten is of zo, maar aan de oorspronkelijke twee bestanddelen. De kleur, bijvoorbeeld rood, zit hier al in vermengd. Dat voorkomt dat de kleur na verloop van tijd minder mooi wordt. En inderdaad, hoewel deze stoel vrij nieuw is in Nederland en er dus eigenlijk nog weinig over te zeggen is, staat de DAW chair nog bij veel mensen in zijn oorspronkelijke kleur en staat in huis. Dan het onderstel. Dat is gemaakt uit beukenhouten poten, samen met gepoedercoate zwarte kruisspijlen. Door de zijdeglanzen afwerking komt de kleur van het hout dat onderaan het zitgedeelte gebruikt wordt nog mooier naar voren. Bent u al met al enthousiast geworden over het bestellen van zo’n mooie DAW chair? Twijfel dan niet langer, maar surf vandaag nog naar onze website www.caveldesign.com. Het is ons een plezier u van dienst te zijn door de stoelen aan u te leveren. Levering geschiedt bij ons al binnen twee werkdagen. Ik kan u vertellen dat veel van onze concurrenten slechtere levertijden hanteren om zo de kosten sparen. Wij redeneren echter zo: u wilt de DAW chair graag gauw in huis hebben, dus wij stellen alles in het werk om uw bestelling vlug af te leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn